- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.381
Kıyamam oglusuna.. Sen de haklısın valla, Allah kolaylik versin.Ben girmeyeceğim galiba
Dağıldım bu sıralar
Cuma Hilton da kostümlü parti vardı o nedenle bizim dershaneninkine bile giremedim partiye gittim
Şimdi nalbantoğlunda kahve içiyorum buradan denemeye gideceğim
Oğlum da hasta gibi biraz işler de yoğun bu nedenle ders çalıma zamanım kısa git gel denemeye git zaman bulamıyorum
Kıyamam oglusuna.. Sen de haklısın valla, Allah kolaylik versin.
Zor değildi ben yapamadım sorun o
Tamam bakalım tarihle ben yapabilecek miyim o kadar :)Sen gir çık da konuşuruz o zaman söylerim netleri :)
Bende şimdi çıktım Türkçe yapamadım ya :/Zor değildi ben yapamadım sorun o
Mesela soruyu çözdüğümüzü hatırlıyorum ama çözüm yolunu hatırlayamadım
Kimin sınavı oBende şimdi çıktım Türkçe yapamadım ya :/
Mantık sorusunu yaptın mı
İsimleri Yaren, yetkin
Ömer, özlem gibi vermişler
Sinir olup bıraktım bende
Aynı baş harflerle vermenin ne anlamı var ösym yapmıyo ki bunu
Aa hadi yaKimin sınavı o
Bizim isimler Fatmagül Eren Boran falandı
tebrik ederim canım gayet iyi benim tg 7 de 81 netim vardı tg 8 de 76 netim var tükçede çok batmıştım odaklanamadım sanırım 20 netim vardıHelen_bm ben girdim çıktım. Sonuç genel anlamda iyi ama bir insan nasıl tarih yapamaz uygulamalı olarak gösteriyorum..
86 net var benim
Canım ben de beyaz kaleme girdim bir kere de pegeme murat yayını nasıl ismi geçmiş ben de girmek istiyorum soru bankası filan hiç bişeyi yok nasıl tarzları zor mu orta mı.Ben başka sınavlara cok girmedim. Bir kere kısayola girdim.. 2 günlük açlık =baş ağrısı= kurumda tek sınav olan ben.. Sıfır verim=63 net
Onun disinda hep ihtiyaca girdim ama netler çok oynak..
Bu arada hatırlıyorum seni ama eem olduğunu unutmuşum :)
Ben murata 2014 de girmiştim. Tarzı fazla değişik bence. O yüzden girmiyorum bu sene. Soruları zor.. Bir değişik..Canım ben de beyaz kaleme girdim bir kere de pegeme murat yayını nasıl ismi geçmiş ben de girmek istiyorum soru bankası filan hiç bişeyi yok nasıl tarzları zor mu orta mı.
Aa hadi ya
Murat ın 6. Denemesi
Ee tg-1 e iki hafta önce girdim ben Türkiye geneli sınav nasıl ayrı zamanlarda oluyoSonra hatırladım ben ona 15 gün önce girdim
Bugün tg 1 yazıyordu denemenin üstünde
Türkçe sorularını yapamıyorum benBen murata 2014 de girmiştim. Tarzı fazla değişik bence. O yüzden girmiyorum bu sene. Soruları zor.. Bir değişik..
D damdanhkn_ays_ask daha dogru bilgi verir
Ben de bir gireyim o zaman merak ettim sorularınıTürkçe sorularını yapamıyorum ben
Bugün 17 net çıktı mesela Türkçe de
Rezalet..
Ama paragraflar muamma cidden KPSS de öyle geleceğini zannetmiyorum
Ya da ben okuduğumu anlamamaya başladım
Türkçe Ortalaması ne olacak meraktayım
Ona göre sorun kimde karar vereceğim
Onun dışında tarih coğ soruları ezberler de güzel oluyo yorum isteyenler de
Girmek iyi olabilir bence farklı yayın görmek gerekHelen_bm
Türkçe sorularını yapamıyorum ben
Bugün 17 net çıktı mesela Türkçe de
Rezalet..
Ama paragraflar muamma cidden KPSS de öyle geleceğini zannetmiyorum
Ya da ben okuduğumu anlamamaya başladım
Türkçe Ortalaması ne olacak meraktayım
Ona göre sorun kimde karar vereceğim
Onun dışında tarih coğ soruları ezberler de güzel oluyo yorum isteyenler de
Girmek iyi olabilir bence farklı yayın görmek gerekHelen_bm
Mantığa baktım sonra isimleri aynı harflerle vermişler ya uyuz olunca adapte olamamışım kolaymış aslındaSenin bugün girdiğine ben iki hafta önce girdim 21,5 netim vardı
Mantıklar doğru idi
Hocalar bile zorlayıcı bu sorular diyor kibarca
Türkçe'ler gerçekçi değil zaten sınavda 10 ner fazla yaparsınız diyorlar
Ben 1 saat ayırdım yine de hepsine bakamadım düşün artık, kafam allak bullak oldu algılayamadım ki :/ mat da uzun soru görünce ne yapacağımı şaşırıyorumHadi ya
Benim mat iyi ama tarihe vakit ayirmadigim için onun vaktinide mat veriyorum, ondan..