Hedefim, branşımda ilk beş..

tg ne nerede giriyorsunuz canım? konular bitti mi benim daha bitmedi iyice strese girdim hangi dershane yapıyor? sonrada kitapçığını alabiliyor muyuz?
ihtiyaç Dershanesinde giriyoruz. Konular bitmedi hocam. Vatandaslikta anca yasamaya çalışıyorum daha. Tarihte Osmanlı kültür medeniyete kadar bir kere çalışmıştım ama her şeyi unutmuşum.. sıfırdan başlayacağım tarihe.

Yetişecek inşallah :)

Tamamdir.. Yarın bir gireyim de göreyim hayırlısı ile yine ne kadar başaramadım :)
İnşallah iyi gecer canım ya sonuçta bunlar deneme rahat girmek lazım,yükselmek istiyoruz her sınavda ama olmayabilir iniş cıkış normaldir teşvik eder sürekli yükselmesi veya sürekli düşmesi de iyi değil

Canım sen ramazan yetgin dinliyormusun dinlemiyosan mutlaka dinle adamın konuşurken anlattıkları bile yorumlamaya yarıyor evveliyatla pusula da fix zaten ana kitaplar :))

Canım sen ramazan yetgin dinliyormusun dinlemiyosan mutlaka dinle adamın konuşurken anlattıkları bile yorumlamaya yarıyor evveliyatla pusula da fix zaten ana kitaplar :))
Evveliyat kitaplarım var. Ramazanı da Osmanlı kültür medeniyet dahil dinledim. Ama orada bıraktım. Şimdi onları da unuttum

O yüzden ilk Türk+Türk islam+ Osmanlı kutlu medeniyeti hızlıca çalışıp sonra kalan konulara devam edeceğim. 15 martta başlayacağım inşallah tarihe.

Canım bence hiç geciktirme basla ramazan yetgin dinle arkasında soruları coz ıkı hafta içinde bitir aradan çıksın duyarak calışmak çok farklı bişey. evveliyat kitap olarak cok cok agır ,ramazan yetginin video defter notu güzel bir temel kitap ana kitap olarak onu kullanıyorum

,evveliyat konu anlatımı ilk olarak çalışılcak bir kitap değil bence öncelikle tarihi bitirmiş birinin yeni şeyler katmak için çalıştığı kitap olablir. yine de sen bilirsin canım kolay gelsin tez zamanda bitsin insallah ben de tarihle vatandaşlığı aynı anda götürüyorum.

Senin nasıl gidiyor? Netlerin nasıl geliyor? Branş ne?

"Babam böyle Çilekli pasta yapmayı nerden öğrendi" ye dönmeden is ben susayim :)

korkuyorum ben de yetişmeyecek diye ya bakalım ne olacak en son kaç net çıkardın denemede canım

Senin nasıl gidiyor? Netlerin nasıl geliyor? Branş ne?

"Babam böyle Çilekli pasta yapmayı nerden öğrendi" ye dönmeden is ben susayim :)
:)) canım aslında ben burda ilk başlarda yazıyordum ilk taraflara bakarsan hatırlarsın eem bölümüm senin de mühendis olduğunu hatırlıyorum. benim konular yüzünden sıkıntılı soru çözdüğüm zamanlarda ilerleme kaydediyorum ne zamanki konu çalışıyorum netler düşüyo soru pratiği olmadığı için,bir an önce bitsin istiyorum konular. ihtiyacta bambaşka netlerim diğer sınavlarda bambaşka :))

Ben başka sınavlara cok girmedim. Bir kere kısayola girdim.. 2 günlük açlık =baş ağrısı= kurumda tek sınav olan ben.. Sıfır verim=63 net

Onun disinda hep ihtiyaca girdim ama netler çok oynak..

Bu arada hatırlıyorum seni ama eem olduğunu unutmuşum :)

D damdan hkn_ays_ask tg8 e girecek misiniz kizcelerim

Ben girmeyeceğim galiba

Dağıldım bu sıralar

Cuma Hilton da kostümlü parti vardı o nedenle bizim dershaneninkine bile giremedim partiye gittim

Şimdi nalbantoğlunda kahve içiyorum buradan denemeye gideceğim

Oğlum da hasta gibi biraz işler de yoğun bu nedenle ders çalıma zamanım kısa git gel denemeye git zaman bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…