- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.421
off offf düz hesap 2 ay kaldı bitmedi bu konularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAyy Ayy çalışmadığım günlere çok pişmanım çok
son 2 ayı sıkarsak iyice umut var diyorsunuz yani
bol bol soru deneme m çözdün canım ben tarihin özetini çıkaracağım diye ne kadardır içinde boğulup kaldım ..alan konusunda ahkam kesmeyeyim ama ben B den iyi puan alınır diyorum
iki ayda 80 aldım ki 34 yaşında idim son girdiğim sınavın üstünden 10 yıldan fazla zaman geçmişti
işe gittim çocuğum daha küçüktü vs vs
çalışınca neden olmasın ki dağılmadan bilinçli bir çalışma ile olur
ayrıntıda kaybolmayıp temeli yapmak ilk hedef olmalı kanaatimce
zira binlerce sayfayı ezberlemek çok da olanaklı değil
bol bol soru deneme m çözdün canım ben tarihin özetini çıkaracağım diye ne kadardır içinde boğulup kaldım ..
ben de 31 yaşındayım en sıkı 2012 de çalışmıştım o zaman da 79 puan almıştım 2014 te bir saf gibi oldum aşırı stres ve panik nedeniyle insan soruyu işaretlemeye korkar mı?
dünyanın sonu gibi gördüğümden sanırım bir de bu sene aşırı bir baskı hissediyorum kaynatam falan da hem kazanamazsın diyor bana hem de biz seni çalış diye aldık diyor ..
görümcem büyüğü nasibinde yok işte kabul et olsa olurdu diyor..
annem de garibim ben seni babasız okuttun şunların ağzını kapatırsın inş diyor
bilmiyorum bakalım mal gibi oldum ne düşüneceğimi bilemiyorum ders çalışma sistemim de bunlar yüzünden karştı iyice
kendimi kasmasam daha başarılı olurum diye düşünüyorum ama aşırı derecede panik oluyorum bu baskılar yüzündenben öyle özetli çalışmam ama hiççç öyle çalışmadım yani tarzım değil süre kısa diye bir uygulama değil
okudum soru çözdüm
o dönem kpss defterleri vardı onları okudum bir iki de soru çözüp çıkmış soruları çözmüştüm
deneme bile çözmeden girdim
gy den 45 yaptım ama gk kötü oldu
ama ben sözel mezunuyum esasen gk yapmam lazımdı yani
ölçü olmuyor zira tarih abuktu ben de dağıldım
bir de az çalıştım deyip kendime güvenemedim yine de aldım 80 ama bir ölçüt değil bugün belki 60 alırım yani o an önemli
boş ver onu bunu sen kendine bak kp e ne olaki
Bak geçen defa herkes afalladi... eski yıllara göre Düşük nete yüksek puan geldi..kendimi kasmasam daha başarılı olurum diye düşünüyorum ama aşırı derecede panik oluyorum bu baskılar yüzünden
nasıl sakinleşeceğim nasıl olursa olur olmazsa olmaz demeyi bir öğrensem
2014 te tarihi görünce afalladım diğerlerinde de başarılı olamadım okuduğumu anlamaz oldum ama bu sefer öyle olmak istemiyorum
evet haklısın canım sonuçta bir yerden yine vuracak bakalım hangisinden ama son zamanlar tarihten yapıyor bunu..Bak geçen defa herkes afalladi... eski yıllara göre Düşük nete yüksek puan geldi..
Yine öyle birseyle karşılaşırsak panik yapma..
ÖSYM yine milleti afallattı de... Sakinligini koru.
En son kısayol a girmiştim. 88 falan di heralde tam hatırlamıyorum.evet haklısın canım sonuçta bir yerden yine vuracak bakalım hangisinden ama son zamanlar tarihten yapıyor bunu..
ben de özet çıkarıyorum ama bir haftaya şu özeti bir bitirsem yoksa aklımda kalacak
en son girdiğin deneme nasıldı canım?
En son kısayol a girmiştim. 88 falan di heralde tam hatırlamıyorum.
Haftaya cuma ihtiyaç tg 9 a gireceğim. Bakalım nasıl olacak
ihtiyaçların hepsine giiryorsun azimlisin
ya da verdim parasını deyip giriyorsun
dün bizim sınava bir kız gelmişti dışarıdan ona dedik kötü gelebilir üzülme diye
matematik çalışmam lazımmmmmm
ama tarih çalışıyorum zira o da bitmedi dahaaaa
Tebrik ederim.Ygs sonucumu sormuyorsunuz küstüm
ikialinganasik
hkn_ays_ask
35 Türkçe
27 sosyal
29 mat
6 da fen yapmışım
Biraz da gîtmiş yanlışlarla
En düşük 303 en yüksek de 383 almışım
Tabii ben puanlardan anlamıyorum
52800. falan olmuşum
Umarım iyidirrrr
Tebrik ederim.
Benim de benzer netler
En yüksek 387 puan var
Sayısal için iyi değiliz de ea için idare ederiz
Benim de 4 yanlış matematikten :)Yalnız olmadığıma sevindim
Din sorularında çuvalladım felsefelerin bir kısmı da boş zatennn ama yanlışım da çok
Işin komiği 6 fen doğrum var kendim sınava girdiğimde bu kadar yapmaya cesaret edememiştim 1 de yanlış var bir iki daha yapacaktım da sonra vazgeçtim zaman kaybetmeyim net kaybetmeyim dedim
Mat kötü ama ne yapayım yanlışım az diye teselli ettim kendimi 4 yanlış
Dindeki terimleri bende bilmiyodumKavramlar beni aştı işte
Determinizim sorusuna mesela cesaret edemedim
Bir iki tane vardı kavramlı onlar da boş
Dinde de mesela o gusül sorusu vs yanlış
Farklı yorumlamışım terimleri biliyorum da