- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.401
Ben 1 saat ayırdım yine de hepsine bakamadım düşün artık, kafam allak bullak oldu algılayamadım ki :/ mat da uzun soru görünce ne yapacağımı şaşırıyorum
Baktım şimdi çözümlere basit soruları yapamamışım ya
Üç tane de bakamadıklarımdan çıkarmış geolar kolaymış
Neyse buna da şükür, Sınav bittiğinde 70 net çıkar mı acaba diye düşünmüştüm
Evet idare eder, inşallah KPSS daha yüksekleri buluruz :)80 net kötü değil.. Hele matematik bu netteyken çok çok iyi.
Ben henüz ölmedim, sürünme asamasindayim
Ben henüz ölmedim, sürünme asamasindayim
Sen neler yapıyosun
iç güveysinden halliceyim
dershaneye haftada 4 gitmeye başlayacağım bu hafta işler de yoğun bakalım ne zaman ders çalışacağız
YGS ye de girdim dünnn
bakalım sonuç nasıl gelecekkk
İdare ediyorum bende
Tarihi pusuladan çalışmıştım evveliyattan bakıyorum şimdi de çok ayrıntı imiş ilerlemiyo
Ygs ye bende girdim sonuçları merak ediyorum bende :)
Ne çok yaşlandım diyosun senBen pusula çalışıp amma ayrıntı diyordum bir de
Ygs ye 18 yıl önce 1998 de girmiştim benimle bu sene sınava girenler de o sene doğmuşturrr
Yaşlandım çok yaşlandım
Eşim dışarda bekleyenlere bakmış bizim kadarlardı anne babalar diyorrr
Ne çok yaşlandım diyosun sen
Doğum yılı, yaş vs önemli değil hayattan zevk alma, genç ruha sahip olma önemli
Burdan gördüğüm kadarıyla da gayet genç ruhlu bi insansın
Boşver yaşı maşı..
Ayrıca yazdıkkarından çıkardığıma göre yaşın da çok değil, bekleyenler erken çocuk sahibi olmuşlar demek ki:))
Bende 80 ya da 81 li olduğunu düşünmüştümTeşekkür ettim moral verdin
Yaşım 36 yani çok da çıtır değilim
Tabii onlar 18-19 da çocuk sahibi olmuştur
Geçen kurstaki hocayı şok ettim
Bizim zamanımızda ÖSS vardı vs diyor bizde ÖYS vardı dedim nasıl yani dedi
Bir de o beni küçük sanıyordu canım falan modunda idi ben de hocam hocam şeklinde yaşımı öğrenince bir ders kendine gelemedi emin misin nasıl yani falan dedi
Sınıfta 83 lü 84 lü falan da var oysa hoca 30 yaşında kendini yaşlı hissederken mutlu olmuştur bizi görünce
Kızlar mesleğini de söyleyelim dediler olmaz dedim :))))))
Teşekkür ettim moral verdin
Yaşım 36 yani çok da çıtır değilim
Tabii onlar 18-19 da çocuk sahibi olmuştur
Geçen kurstaki hocayı şok ettim
Bizim zamanımızda ÖSS vardı vs diyor bizde ÖYS vardı dedim nasıl yani dedi
Bir de o beni küçük sanıyordu canım falan modunda idi ben de hocam hocam şeklinde yaşımı öğrenince bir ders kendine gelemedi emin misin nasıl yani falan dedi
Sınıfta 83 lü 84 lü falan da var oysa hoca 30 yaşında kendini yaşlı hissederken mutlu olmuştur bizi görünce
Kızlar mesleğini de söyleyelim dediler olmaz dedim :))))))
Bende 2014 te sinava hazirlanirken sinifta en buyuktum. 85 dogumluyumBende 80 ya da 81 li olduğunu düşünmüştüm
Hepimizin geçti çıtır dönemleri KPSS hazırlığındayız sonuçta :)
Yaşını da hiç göstermiyosun demek ki
Hoca o kadar şaşırdığına göre
Ne güzel işte :))
konuların bitti mi canım
Bitti canım, unuttuğum çok şey var ama, tekrara dönemediklerimkonuların bitti mi canım
benim tarihin ortasındayım coğrafya başlamıştım o da yarım kaldı ama anayasaya hiç bakamadım tarihi özet çıkarıyorum canım yoksa içime sinmiyoeBitti canım, unuttuğum çok şey var ama, tekrara dönemediklerim
Onları halletmem lazım
Senin nasıl gidiyor
Hmm özet olunca vakit alıyo tabi ama son zamanlar onu bi tekrar edince de çok faydası olurbenim tarihin ortasındayım coğrafya başlamıştım o da yarım kaldı ama anayasaya hiç bakamadım tarihi özet çıkarıyorum canım yoksa içime sinmiyoe
iyi etmişsin aslında canım diperlerine özet zamanı kalmaz zaten okuyacağım onlarıHmm özet olunca vakit alıyo tabi ama son zamanlar onu bi tekrar edince de çok faydası olur
Ben sabırsızım biraz bitsin diye özet çıkarmadım
Kısa kısa bi kaç notun dışında
Hadi kızlarikialinganasik hkn_ays_ask
Ben 2014 te başvurulardan sonra çalışmaya başladım 80 aldım
Daha çalışacak çok zaman var yanî daha fazla çalışmalıyız
Kolay gelsinnn