- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.361
Haha, aynen :)Tg 6 heralde bu zamana kadarki en kolay sınavlarıydı bi daha öyle sınav göremedim iyi yapamadığıma üzüldüm ama tg 9 azıcık kolay olsun lütfen moral de lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha, aynen :)Tg 6 heralde bu zamana kadarki en kolay sınavlarıydı bi daha öyle sınav göremedim iyi yapamadığıma üzüldüm ama tg 9 azıcık kolay olsun lütfen moral de lazım.
Tamamdir.. Yarın bir gireyim de göreyim hayırlısı ile yine ne kadar başaramadım :)Ben hiç değildim canım ya tam da hastalığım başladı sınav sabahı :)) inşallah senin iyi gecer başarılar. sen çık öyle yorumlarız sınavı
ihtiyaç Dershanesinde giriyoruz. Konular bitmedi hocam. Vatandaslikta anca yasamaya çalışıyorum daha. Tarihte Osmanlı kültür medeniyete kadar bir kere çalışmıştım ama her şeyi unutmuşum.. sıfırdan başlayacağım tarihe.tg ne nerede giriyorsunuz canım? konular bitti mi benim daha bitmedi iyice strese girdim hangi dershane yapıyor? sonrada kitapçığını alabiliyor muyuz?
İnşallah iyi gecer canım ya sonuçta bunlar deneme rahat girmek lazım,yükselmek istiyoruz her sınavda ama olmayabilir iniş cıkış normaldir teşvik eder sürekli yükselmesi veya sürekli düşmesi de iyi değilTamamdir.. Yarın bir gireyim de göreyim hayırlısı ile yine ne kadar başaramadım :)
Canım sen ramazan yetgin dinliyormusun dinlemiyosan mutlaka dinle adamın konuşurken anlattıkları bile yorumlamaya yarıyor evveliyatla pusula da fix zaten ana kitaplar :))ihtiyaç Dershanesinde giriyoruz. Konular bitmedi hocam. Vatandaslikta anca yasamaya çalışıyorum daha. Tarihte Osmanlı kültür medeniyete kadar bir kere çalışmıştım ama her şeyi unutmuşum.. sıfırdan başlayacağım tarihe.
Yetişecek inşallah :)
Evveliyat kitaplarım var. Ramazanı da Osmanlı kültür medeniyet dahil dinledim. Ama orada bıraktım. Şimdi onları da unuttumCanım sen ramazan yetgin dinliyormusun dinlemiyosan mutlaka dinle adamın konuşurken anlattıkları bile yorumlamaya yarıyor evveliyatla pusula da fix zaten ana kitaplar :))
Canım bence hiç geciktirme basla ramazan yetgin dinle arkasında soruları coz ıkı hafta içinde bitir aradan çıksın duyarak calışmak çok farklı bişey. evveliyat kitap olarak cok cok agır ,ramazan yetginin video defter notu güzel bir temel kitap ana kitap olarak onu kullanıyorumEvveliyat kitaplarım var. Ramazanı da Osmanlı kültür medeniyet dahil dinledim. Ama orada bıraktım. Şimdi onları da unuttum
O yüzden ilk Türk+Türk islam+ Osmanlı kutlu medeniyeti hızlıca çalışıp sonra kalan konulara devam edeceğim. 15 martta başlayacağım inşallah tarihe.
korkuyorum ben de yetişmeyecek diye ya bakalım ne olacak en son kaç net çıkardın denemede canımihtiyaç Dershanesinde giriyoruz. Konular bitmedi hocam. Vatandaslikta anca yasamaya çalışıyorum daha. Tarihte Osmanlı kültür medeniyete kadar bir kere çalışmıştım ama her şeyi unutmuşum.. sıfırdan başlayacağım tarihe.
Yetişecek inşallah :)
:)) canım aslında ben burda ilk başlarda yazıyordum ilk taraflara bakarsan hatırlarsın eem bölümüm senin de mühendis olduğunu hatırlıyorum. benim konular yüzünden sıkıntılı soru çözdüğüm zamanlarda ilerleme kaydediyorum ne zamanki konu çalışıyorum netler düşüyo soru pratiği olmadığı için,bir an önce bitsin istiyorum konular. ihtiyacta bambaşka netlerim diğer sınavlarda bambaşka :))Senin nasıl gidiyor? Netlerin nasıl geliyor? Branş ne?
"Babam böyle Çilekli pasta yapmayı nerden öğrendi" ye dönmeden is ben susayim :)
:)) canım aslında ben burda ilk başlarda yazıyordum ilk taraflara bakarsan hatırlarsın eem bölümüm senin de mühendis olduğunu hatırlıyorum. benim konular yüzünden sıkıntılı soru çözdüğüm zamanlarda ilerleme kaydediyorum ne zamanki konu çalışıyorum netler düşüyo soru pratiği olmadığı için,bir an önce bitsin istiyorum konular. ihtiyacta bambaşka netlerim diğer sınavlarda bambaşka :))
En son tg 7 olduk, 79 net vardı. Bakalım yarın ne olacakkorkuyorum ben de yetişmeyecek diye ya bakalım ne olacak en son kaç net çıkardın denemede canım
iyi canım sorular zor mu nasıl?En son tg 7 olduk, 79 net vardı. Bakalım yarın ne olacak
Zor Olduğu için yapamıyorum dersem yalan olur.. ben kendi bilgisizliğimden yapamıyorumiyi canım sorular zor mu nasıl?
Ben yarın gireceğim inşallah
Tarih yapmadan 86 çok iyi bence ya nerden topluyon o kadar netiHelen_bm ben girdim çıktım. Sonuç genel anlamda iyi ama bir insan nasıl tarih yapamaz uygulamalı olarak gösteriyorum..
86 net var benim
Sen gir çık da konuşuruz o zaman söylerim netleri :)Tarih yapmadan 86 çok iyi bence ya nerden topluyon o kadar neti