- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.321
Bende sabah gireceğim. Aslında vazgecsem mi diye düşündüm akşam ama.. Vicdanım rahat bırakmıyor beni..İhtiyaç tg den çıktımikialinganasik D damdan
Öncekilere göre iyi geldi netim
Sizde girin de konuşalım :)
Canımmm... Aldım mesajı :)Çalışırsın bir şey olmaz
Ama uykunu vs de düzenle yani
Hasta olursun sabahın 4 ünde neden ayaktasın
Anne parmağı sallıyorum sana
Kesinlikle bir şeyler yapmaliyiz.. Yapmalıyız da ne tarafından tutacagimi şaşırdımkızlar
selam bende de öyle oldu bu ay vatandasliga yogunlasmistim. şimdi Tarihde konuları unuttugumu farkettim. moralim çok bozuk...hemen kurtarma operasyonu yapmalıyız. ..
Canımmm... Aldım mesajı :)
Napiyosun, nasıl gidiyor?
Sevindimm canım :) evet diğer Sınavlarına göre kolaydı bakalım sıralamamız nasıl gelecekhkn_ays_ask ben geldim..
Geçen sınava göre çooook çooook iyi geldim. Şu ana kadar ki en iyi netim olan Sınav. Kolaymis demek ki
Birde Türkçenin 30. Sorusu yanlış fark ettin mi. Çözümüne bakınca cevap d ama c demiş.
Sevindimm canım :) evet diğer Sınavlarına göre kolaydı bakalım sıralamamız nasıl gelecek
Yanlış soruyu farketmedim doğru çıkmıştır benim o zaman, bi net gider benden
Tarım ürünlerinin yetişme dönemini ezbere bilmiyorum ama şöyle düşündümhkn_ays_ask D damdan yardım please...
Buğday, yetişirken şu olgunlaşma döneminde kuraklık istemiyor muydu?
Ne derdiniz siz bu soruya?
Bu mesajını yeni gördüm canım ya :/nasıl farketmemişim, şimdi kütüphanedeyim akşam bakacağım mutlakaAa.. Bir baksana o zaman çözümüne ve soruya.. Ben mi yanlış anladım acaba
Bak işte bende böyle düşündüm ama böyle olursa cevap 3 4 oluyor. Soruda hangisi yanlış diyor. Yetişme döneminde şu ister buğday çünkü.Tarım ürünlerinin yetişme dönemini ezbere bilmiyorum ama şöyle düşündüm
Yetişme dönemi baharın gelmesi ile başlar yani ilkbaharda ürünler yetişmeye başlar
İç Anadolu'da da ilkbaharda yağış olduğuna göre buğday yetişme döneminde su istiyor demektir
Böylece cevap olarak yalnız III e giderdim
Ay ben soruyu yine dikkatsizce okumuşum ya :/Bak işte bende böyle düşündüm ama böyle olursa cevap 3 4 oluyor. Soruda hangisi yanlış diyor. Yetişme döneminde şu ister buğday çünkü.
Sevdicegine sorsana musait oldugunda, sana zahmet bana eziyet
Tebrik ederimmmmSonunda ihtiyaçta 80 i aştım:) 84,4 gelmiş puanımikialinganasik , senin nasıl?
Sen girmiş miydin D damdan ? Murat da hala açıklamadı tg sonuçlarını ihtiyaçtan önce girmiştik oysaki
Teşekkür ederim.Tebrik ederimmmm
Ben girmedim gidip girmek zor geldi
Hesaplama sisteminde bir arıza varmış öyle demişlerdi
Belki ondandır
Sonunda ihtiyaçta 80 i aştım:) 84,4 gelmiş puanımikialinganasik , senin nasıl?
Sen girmiş miydin D damdan ? Murat da hala açıklamadı tg sonuçlarını ihtiyaçtan önce girmiştik oysaki