- 28 Kasım 2015
- 530
- 437
- 34
- Konu Sahibi ikialinganasik
- #1.341
İnşallah inşallahhh84.5 gelmiş benimde :) evet ilk kez geçtim bende. Bir daha düşmesin hep yukselsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahhh84.5 gelmiş benimde :) evet ilk kez geçtim bende. Bir daha düşmesin hep yukselsin
Cık anlamadım :/ bu soruyu kafam almadıHocam orda 2 üzeri 2 ile çarparak 2 üzeri 160 lardan kurtulmak istedim. Çünkü cevaplara baksanıza hep küçük sayılar.
2 üzeri 160 olmasi için de 2 üzeri 158 i 2 üzeri 2 ile çarpıyoruz
Bilemedim nasıl anlatsam.. Bende ilk başta nasıl yapacağımı şaşırdım ama sonra 4 le çarparsam 2 üzeri 160 tan kurtulurum diye düşündümCık anlamadım :/ bu soruyu kafam almadı
Yine de teşekkürler
Bilemedim nasıl anlatsam.. Bende ilk başta nasıl yapacağımı şaşırdım ama sonra 4 le çarparsam 2 üzeri 160 tan kurtulurum diye düşündüm
Bende işlem sorusunu yanlış yaptım matematikteCık anlamadım :/ bu soruyu kafam almadı
Yine de teşekkürler
Bu soruyu anlamam için birinin yazarak detaylıca anlatması lazım çünkü baya farklı geldi bana kafam çalışmadıo da burdan mümkün olmuyo tabi, sağlık olsunBilemedim nasıl anlatsam.. Bende ilk başta nasıl yapacağımı şaşırdım ama sonra 4 le çarparsam 2 üzeri 160 tan kurtulurum diye düşündüm
İşlem soruları oyun oynar gibi oluyo ama bazen kaçıyo yine de, bende Murat'ın denemesinde sanırım, yanlış yapıp sinir olmuştum :)Bende işlem sorusunu yanlış yaptım matematikte
Dikkat dikkat
Kütüphaneden canlı bildiriyorum
Kılıç kalkan ekibi kütüphane önünde gösteri yaptı
Kpss de çıkacakmış bize tüyo veriyorlar
Kütüphanede çalışanlar fark atar demişler
Size de haber vereyim dedim ikialinganasik hkn_ays_ask
Iyi çalışmalarrrrrrrrr
tg 7 girmedim, kütüphaneye uzak oluyo diye üşendimhkn_ays_ask TG 7 nasıldı? Benim TG 6 ya göre 10 net eksik
TG 8 e kısmet artıktg 7 girmedim, kütüphaneye uzak oluyo diye üşendim
Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 deİhtiyaç denemesinden bahsediyorsanız bugun tg8 girdim tg 7 den daha zor mat i girerseniz moraliniz bozulmasın ,bugun resmen boşa calıştığımı düşündüm. tg 6 ya göre tg 7 daha iyiydi benim ama tg 8 türkçe mat batmışım,niye böyle oluyor ihtiyacta anlamıyorum beyaz kalem,pegem filan ona göre çok alt seviye kalıyor.
Ben hiç değildim canım ya tam da hastalığım başladı sınav sabahı :)) inşallah senin iyi gecer başarılar. sen çık öyle yorumlarız sınavıBen TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de
Sanirim biraz da günün de olmak önemli :)
Tg 6 heralde bu zamana kadarki en kolay sınavlarıydı bi daha öyle sınav göremedim iyi yapamadığıma üzüldüm ama tg 9 azıcık kolay olsun lütfen moral de lazım.Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de
tg ne nerede giriyorsunuz canım? konular bitti mi benim daha bitmedi iyice strese girdim hangi dershane yapıyor? sonrada kitapçığını alabiliyor muyuz?Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de