Hedefim, branşımda ilk beş..

Bu arada Türkçenin 30. sorusuna baktım benim de yanlış çıkmış meğer ama cevabı incelememişim

4 yapmışım cevap anahtarına baktım senin dediğin gibi oluyo hata var.

ben sınavdaki bu soruyu hiç anlamadım ikialinganasik ikialinganasik
2 üzeri 160 eksi 12 nasıl oldu o_O

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 50
Hocam orda 2 üzeri 2 ile çarparak 2 üzeri 160 lardan kurtulmak istedim. Çünkü cevaplara baksanıza hep küçük sayılar.

2 üzeri 160 olmasi için de 2 üzeri 158 i 2 üzeri 2 ile çarpıyoruz

Bilemedim nasıl anlatsam.. Bende ilk başta nasıl yapacağımı şaşırdım ama sonra 4 le çarparsam 2 üzeri 160 tan kurtulurum diye düşündüm :KK43:
Bu soruyu anlamam için birinin yazarak detaylıca anlatması lazım çünkü baya farklı geldi bana kafam çalışmadı:-)o da burdan mümkün olmuyo tabi, sağlık olsun :KK36:

İhtiyaç denemesinden bahsediyorsanız bugun tg8 girdim tg 7 den daha zor mat i girerseniz moraliniz bozulmasın ,bugun resmen boşa calıştığımı düşündüm. tg 6 ya göre tg 7 daha iyiydi benim ama tg 8 türkçe mat batmışım,niye böyle oluyor ihtiyacta anlamıyorum beyaz kalem,pegem filan ona göre çok alt seviye kalıyor.

İhtiyaç denemesinden bahsediyorsanız bugun tg8 girdim tg 7 den daha zor mat i girerseniz moraliniz bozulmasın ,bugun resmen boşa calıştığımı düşündüm. tg 6 ya göre tg 7 daha iyiydi benim ama tg 8 türkçe mat batmışım,niye böyle oluyor ihtiyacta anlamıyorum beyaz kalem,pegem filan ona göre çok alt seviye kalıyor.
Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de :KK43:

Sanirim biraz da günün de olmak önemli :)

Ben TG8 e yarın sabah gireceğim.. Benim tg6, tg7 den daha iyiydi. 10 net düştü TG 7 de :KK43:

Tg 6 heralde bu zamana kadarki en kolay sınavlarıydı bi daha öyle sınav göremedim iyi yapamadığıma üzüldüm ama tg 9 azıcık kolay olsun lütfen moral de lazım.

tg ne nerede giriyorsunuz canım? konular bitti mi benim daha bitmedi iyice strese girdim hangi dershane yapıyor? sonrada kitapçığını alabiliyor muyuz?

X