Hedefim, branşımda ilk beş..

Doğum günün kutlu olsun

Belki sürpriz için söz etmemiştir

Doğum günün kutlu olsun

Biz gibi bizde başka sehirlerdeyiz ben dayanamam kesin tartısırdım

Teşekkür ederim kızlar. Valla süpriz falan yok. Son dakika unuttum sandın demi gibi birsey bile yok. Saat gece yarısı da oldu. Arkadaşıyla geziyor.

Özel günlere, böyle doğum günü falan çok önem vermez doğru ama tek yapacağı zaten bir mesaj yazmakti. Iyiki doğdun, iyiki varsın derim ben sevdiğim adama.. burdan cikan sonuc sanırım sevilmiyorum pek

Ben artık tartışmiyorum.. Valla bundan önce 5 yıllık ilişkim oldu. Onda da sona doğru böyle olmuştum.

Beni kaybettiginin farkında bile değil.. Ben ne yapayım ki?

Tekrar teşekkür ettim hepinize

Merhaba canımmutlu yyıllar

Erkekler bizler gibi deil malesef beklentimiz kucuk guzel bir sevgi sözcügü ama
belki süpriz i vardir ümidi kesme bakalim

Günaydın arkadaşım. Moralleri düzelttik dimi iyi giden bir ilişkin varsa doğum günü için hiç bozma ilişkini.

Hele evlilikten önce ilişkiler için canını hiiiiiç sıkmayacaksın. Sadece kendine odaklı yaşayacaksın. Valla benim gözlemlerim bu güne kadar hep öyle oldu. Kendine odaklı yasayan aldı başını yürüdü hem kariyer hem de iç huzur anlamında.

Sınavlara odaklanmak lazım. Hatta çalıştıkça kafan dağılacak bak hic takma kafana başka şeyleri

Doğum günün kutlu olsun canım benim de aynı durum var kendi doğumgününü bile hatırlamıyor beş ekim doğum günüm son iki yıldır hatırlıyordu bakalım bu yıl ne olcak :)) ben de ne yaptım biliyormusun doğum günü olduğunu bir hafta önceden söyledim doğum günün ama kutlamıcam dedim bir hafta boyunca doğumgününde de kutlamadım hahahah o kutlamazsa ben de kutlamam sürpriz de yapmam

Canim cok haklısın valla. Tamam seviyorum, değer veriyorum ama kendimi de seviyorum. Eskiden kendimi çok üzerdim. Küçük bir şey için bile çok üzülürdum. Çok üzülerek söylüyorum ama sanırım ondan vazgeçmeye başlıyorum

Onunki 7 ekimde. Ben kutlarim utansın diye.

Ama merak ettiğim o ne zaman hatırlayacak benim doğum günumun geçtiğini.

Aslındaen iyisi kendimizi üzmemek . Nasılyyapıyorsun ben daha ögrenemedim de kendimi üzmemeyi

Valla bende üzülmüyor değilim. Ama eskiden çok kavga ederdim. Bir süre sonra ne yapayım daha ben moduna giriyorsun. Ve ben artık girdim

Benim eşimde hatirlamaz. Bir hafta öncesinden konuyu acarsam öyle. Bende kendiliğinden hatırlarsın istiyorum ama malesef.
işte kadın ve erkek farklı olduğu herzaman belli ediyor kendini

Senin için hayırlısı neyse o olsun kariyerini sarsmayacak şekilde yoluna devam et hepimiz öyle olmalıyız

Ayni sekilde düşünüyorum.

Bu saatten sonra dusunecegim iki şey biri sağlık biri atanma durumudur.

Nasıl gidiyor çalışma? Tam iki hafta oldu tek satır okumadım

Bende çalışmadım canım inş haftasonu başlamak istiyorum
plan yapmam gerek önce eğitim mi yoksa gk ve gy mi calissam ders ders mi hepsi biarada mi gitsem kafam da deli sorular

Ayni sekilde düşünüyorum.

Bu saatten sonra dusunecegim iki şey biri sağlık biri atanma durumudur.

Nasıl gidiyor çalışma? Tam iki hafta oldu tek satır okumadım
ben de kaç gündür yatıyorum gıda zehirlenmesi oldum. kafam kalkmıyor yerinden en son pazar günü çalışmıştım o günden beri bakamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…