-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Nerelerdesin
Bayram ve misafir derken bizi unutma
Hmm hmm ..Evdekim zira kreş tatil
Çocuk bakıyorum
Akşam da iş yapacağım bu nedenle çalışmaya zaman kalır mı bilmiyorum
Genel yeteneğe yazık etmişsin :)
Neyse bu sene çok daha iyi olur inşallah.
Canım ben set önermiyorum. Şahsen kendim asla almam, o yüzden sana da önermiyorum.
Evveliyat tabiki yetmez. Aslında konu olarak yeter bence ama soru kitabı 5 kaynak falan bitirmeliyiz tarihten
Matematik biraz öyle gibi..Ya ben sözde tüm dersleri birlikte çalışıyordum ama ne zaman matematiğin başına otursam orada kalıyorum. Matematik acayip vakit alıyordiğer derslere çok az zaman kalıyor
Aynen canım çok yazık ettim hem de..O yüzden de bu sene genel kültürü riske atmamam lazım. Haklısın soru bankası olarak çok kaynak bitirmeliyiz ama ben aslında tüm dershanelerin çözümlü Türkiye geneli denemelerinin daha faydalı olduğunu düşünüyorum. Şahsen genel yeteneğe öyle hazırlanmıştım :) Ama tarih coğrafya vatandaşlık için daha bol soru görmek gerekiyo sanırım.. Genel kültürde konu anlatımı için ihtiyaç da iyi gibi duruyo o yüzden setini almayı düşündüm ama emin de değilim elimde 2014 ihtiyaç seti var ve tarihi bomboş :)
Aynen 4 gündür tarihe bakamadim hiç ne yapsam bilmem. Matematikten soluk alamıyorum ki :)Matematik biraz öyle gibi..
Ama tarihte çok oyalayici yaa
Aynen 4 gündür tarihe bakamadim hiç ne yapsam bilmem. Matematikten soluk alamıyorum ki :)
Kac kisiyiz?
Bende katilmak istiyorum...
Gunde kac soru cozuyoruz
Bir liste yapabilir miyiz
Yada hergun hangi konulari calistigimizi yazsak digerlerimiz icin motive olur
Evet soru çözüyorum. Ama cozemedigim soruları anlamaya çözmeye çalışmak acayip vakit alıyor matematikteNe çalışıyorsun canım? Hangi konudasın?
Soru mu çözüyorsun
Yeni...
Henuz kitabim yok.bayram sonrasi ihtiyqcinkini alacagim.
Suanda netten goz gezdiriyorum.
Matematik sifir..
Tarih ve cografyayi seviyorum.bir ayda iki kitap botirme hedefim
Ama bitirmek onemli degil tabi..
Soru soru soru
Ohtiyacin bende konu anlatimi vardi..2014 fakat calisamadom ve kitaplar kayboldu.
Fiyatlarda ucmus
Uzaktan egitim istiyorum fakat turkcelden kotali 6 gb hic bir videoyu izleyemem gibime geliyor.
Cd olarak matematik yada geometri elinde konu anlatimi olan var mi?
TesekkurlerMaalesef bende hiç yok canım
Tesekkurler
Suanda sahaflardayim eve donuyorum.iyi mi yaptim bilmiyorum ama gecen yillarin kitaplarindan tasarininkini aldim
Daha sonradanda fegem ve beyazkalemin soru bankalarini alacagim.
Birde beyazkalem tarih son sadece tarih soru bankasi aldim.
Pazarteside calismaya basliyacagim.sirf tarih calismak icin kpss ye bile girilir
Bakalim..
Eger temeli olan varsa bos vakti bize gore daha fazla olan varsakucuk bir kizim var cunku.
Az olsakta onemli degil, kararli olanlar olsun yeterli.
Liste yapsa ...bide ki. Hangi konuyu calisti...
En fazla günde 15 dk.vakit alir.
Ilk liste hazirlabdiktan sonra..
By
Ooo çok uygunmus cidden..Kizlar fem bu sene kitap cikarmayacakmis sanirim nt den gecen senenin fem kitaplarini aldim geometri turkce tarih ve tum dersler soru bankalarinin hepsine 20 lira odedim cok uyguna geldii:)