Hedefim, branşımda ilk beş..

Tsk ederim canım inşallah dediğin gibi olur, ikimiz içinde tabi.

Evet canım, o yüzen elin ayağına dolandı bence. Sınava çalışmak kadar onemli süre ayarı.

Mart ayından itibaren piyasada satılan denemelerden mutlaka al. Başta haftada 2, sonra 3-4, sonra sonra hergün denemeler yap evde. Saatini kur ve başla sınava. Hatta sabah saatlerinde yap. Çalışıyorsan eğer hafta sonları sabah 9.30 da başlat sınavını.

Bunun dışında birde dışardan dershanenin sınavlarına ücretli olarak gir. O ortamda ol. Sınav sonucunu gör, kaç kişi girmiş, kaçıncı olmuşsun.

Ben mesela ihtiyacın sınavlarına toplu kayıt yaptiracagim. Bütün sınavlarına gireceğim. Çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Anladım canım tamam aynen dediğin gibi yapacağım evde deneme çözüyordum ama sınav anını kalabalıkta yaşamadım çok heyecan yapmıştım. 2014 ün tarih sorularında o puanı aldıysan şimdi çok daha iyi alırsın en azından zor olacağını bilerek çalışacağız umarım istediğimiz puanları alırız,özel sektörün sartlarından havasından bunaldım doğru dürüst de iş yok zaten,inşallah bu yıl istediğimizgibi olur.

Inşallah canım. Emeklerimizin karşılığını almak nasıp olur inşallah..

Dışardan sınavlara girmek çok önemli.. Aralıkta başlarlar dershaneler, başlangıçta ayda bir sonra git gide siklasıyor

Günaydın. Nasıl gidiyor çalışmalar ?

Hala Türk islamdayim canım. Çok yavaş gidiyorum

Bir akrabamız ilk görev yeri olarak bursaya atandı.. Bugün ailesiyle o geliyor. Bir kaç gün kalırlar.

Haftaya kuzenim geliyordu 10 gunlugune, bayram tatili cumaya alınırsa o olacak 15 gün. Cuma cumartesi gelir.

Zaten yavaştim, şimdi..
Ama bu süreci matematik sorusu çözerek degerlendirmeyi planlıyorum boşa zaman gecmesin diye

5 ekimden sonra daha sistematik calismaya başlayacağım inşallah.

Sen nasılsın, nasıl gidiyor. Valla bugün bende senin sayfana ugrayacaktim. Sabah uyanmıştim, aklimdaydin, sonra tekrar uyuyakaldim. Iki gündür gorusemedik diye

sen bursa da mısn

o zaman gel kütüphaneye birlikte çalışalım diyeyim

ben hep merak etmişimdir kütüphanede çalışanları ne okuduklarını ne mezunu olduklarını falan

sen bursa da mısn

o zaman gel kütüphaneye birlikte çalışalım diyeyim

ben hep merak etmişimdir kütüphanede çalışanları ne okuduklarını ne mezunu olduklarını falan

Evet bursadayim.. Sen de mi Bursa'dasin?

Merkez kütüphaneye değilde eve yakın olan kütüphaneye gitmişligim var birkac kez

benim de bir haftadır misafirim vardı ama odama girip çalıştım yine. zaten artık bana alıştılar odama çekilip ders çalışmam çok normal geliyor herkese :) sen de çalışmaya devam et. misafir de eğer cidden seni seven sayan biriyse ders çalışmanı olumlu karşılayacaktır. elbet 7/24 ders çalışmak ayıp oluyor ama onun dengesini kurarsın sen. arada özür dile benim şunları çözmem lazım deyip gir içeri bir iki saat de olsa çalış yine sakın 15 gün boyunca boşlamak yok sakıııııın
ben de işte çalışmaya çalışıyorum. matematik tarih ve coğrafyaya daha çok yoğunlaşmaya başladım. bir de yds var tabi...

Merhaba, branşınızda 26. iyi bir sıralama fakat mühendislik mezunu çok olup kadrolar az olunca tabi... Ben de şehir plancısıyım bu sene mezun oldum malum mimar mühendis kadroları az olduğu için en az 87-88 almam gerekiyor benim de.. Kaç netle kaç puan aldığınızı ve hangi kaynakları önerdiğinizi sorabilir miyim :)

86 küsür netim vardi canım. 87 puan geldi.
Evveliyat tarih.. Kemal arslan Coğrafya.

Ramazan yetgin youtube videoları 2016 tabi

Haklısın cnm..

Ve bu kadar az vaktin içinde 15 gün çok değerli

Baktım şimdi sonucuma tekrar.

GY .... 48 D 5 Y
GK .... 42 D 10 Y

87.09 puan verdi.

fikir olsun ben de yazayım

2014 KPSS
GY 46 D 11 Y
GK 35 D 21 Y
puan 80,28

2015 KPSS
GY 45 D 9 Y
GK 45 D 14 Y
puan 87,6

ben sözde sosyal bölüm mezunuyum matematiğim iyi değil ama tarih ve coğrafyada çuvalladım; daha doğrusu yanlışım çok oldu esasen onlar boş olsa daha iyi sonuç alırdım

bu arada 2003 te de girmiştim

o zaman da 45 D ve 9 yanlış her iki bölüm de aynı idi puanı hatırlayamadım ama benim kapasitem bu 45 doğru

Baktım şimdi sonucuma tekrar.

GY .... 48 D 5 Y
GK .... 42 D 10 Y

87.09 puan verdi.

Çok güzel canım maşallah
Benim de 2014 kpss GY 50D 5Y , GK şaka gibi 18 D 13 Y 74.9 puan..
Çalışmadan girmiştim, tarihten 2 soru işaretlemiştim..
Bu sefer genel kültüre çok çalışıcam inşallah.. Tarih coğrafya vatandaşlık için evveliyat kitapları yeterli olur mu diyosun canım? Yoksa yanına ihtiyaç set de almalımıyım veya başka önerin varsa dinlerim tabi :)

Genel yeteneğe yazık etmişsin :)

Neyse bu sene çok daha iyi olur inşallah.

Canım ben set önermiyorum. Şahsen kendim asla almam, o yüzden sana da önermiyorum.

Evveliyat tabiki yetmez. Aslında konu olarak yeter bence ama soru kitabı 5 kaynak falan bitirmeliyiz tarihten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…