- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Merhaba canım hedefin çok güzel umarım basarırsın ben de mühendisim eem kpss hazırlanmaya başladım,2014 kpss de 3 ay kadar çalıştım ama sınavda elim ayagım birbirine dolandı yetiştiremedim sorulara odaklanamadım bile hiç bir dersanenin sınavına girmemiştim acaba o yüzden mi oldu ,bana ne önerirsin bunun için ,,
çok güzel puan almışsın bu yıl 90 ı geçeceğini düşünüyorum, kolay gelsin
Anladım canım tamam aynen dediğin gibi yapacağım evde deneme çözüyordum ama sınav anını kalabalıkta yaşamadım çok heyecan yapmıştım. 2014 ün tarih sorularında o puanı aldıysan şimdi çok daha iyi alırsın en azından zor olacağını bilerek çalışacağız umarım istediğimiz puanları alırız,özel sektörün sartlarından havasından bunaldım doğru dürüst de iş yok zaten,inşallah bu yıl istediğimizgibi olur.Tsk ederim canım inşallah dediğin gibi olur, ikimiz içinde tabi.
Evet canım, o yüzen elin ayağına dolandı bence. Sınava çalışmak kadar onemli süre ayarı.
Mart ayından itibaren piyasada satılan denemelerden mutlaka al. Başta haftada 2, sonra 3-4, sonra sonra hergün denemeler yap evde. Saatini kur ve başla sınava. Hatta sabah saatlerinde yap. Çalışıyorsan eğer hafta sonları sabah 9.30 da başlat sınavını.
Bunun dışında birde dışardan dershanenin sınavlarına ücretli olarak gir. O ortamda ol. Sınav sonucunu gör, kaç kişi girmiş, kaçıncı olmuşsun.
Ben mesela ihtiyacın sınavlarına toplu kayıt yaptiracagim. Bütün sınavlarına gireceğim. Çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Anladım canım tamam aynen dediğin gibi yapacağım evde deneme çözüyordum ama sınav anını kalabalıkta yaşamadım çok heyecan yapmıştım. 2014 ün tarih sorularında o puanı aldıysan şimdi çok daha iyi alırsın en azından zor olacağını bilerek çalışacağız umarım istediğimiz puanları alırız,özel sektörün sartlarından havasından bunaldım doğru dürüst de iş yok zaten,inşallah bu yıl istediğimizgibi olur.
Günaydın. Nasıl gidiyor çalışmalar ?
Hala Türk islamdayim canım. Çok yavaş gidiyorum
Bir akrabamız ilk görev yeri olarak bursaya atandı.. Bugün ailesiyle o geliyor. Bir kaç gün kalırlar.
Haftaya kuzenim geliyordu 10 gunlugune, bayram tatili cumaya alınırsa o olacak 15 gün. Cuma cumartesi gelir.
Zaten yavaştim, şimdi..
Ama bu süreci matematik sorusu çözerek degerlendirmeyi planlıyorum boşa zaman gecmesin diye
5 ekimden sonra daha sistematik calismaya başlayacağım inşallah.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor. Valla bugün bende senin sayfana ugrayacaktim. Sabah uyanmıştim, aklimdaydin, sonra tekrar uyuyakaldim. Iki gündür gorusemedik diye
sen bursa da mısn
o zaman gel kütüphaneye birlikte çalışalım diyeyim
ben hep merak etmişimdir kütüphanede çalışanları ne okuduklarını ne mezunu olduklarını falan
Evet bursadayim.. Sen de mi Bursa'dasin?
Merkez kütüphaneye değilde eve yakın olan kütüphaneye gitmişligim var birkac kez
Ben magazin outletteki kütüphaneye gitmiştim :)Evet
2014 te iki ay çalışmıştım setbaşındaki kütüphanede
Sınava yakın çok kalabalık oluyor o nedenle üçevler kütüphaneye mi gitsem diyorum
Hala Türk islamdayim canım. Çok yavaş gidiyorum
Bir akrabamız ilk görev yeri olarak bursaya atandı.. Bugün ailesiyle o geliyor. Bir kaç gün kalırlar.
Haftaya kuzenim geliyordu 10 gunlugune, bayram tatili cumaya alınırsa o olacak 15 gün. Cuma cumartesi gelir.
Zaten yavaştim, şimdi..
Ama bu süreci matematik sorusu çözerek degerlendirmeyi planlıyorum boşa zaman gecmesin diye
5 ekimden sonra daha sistematik calismaya başlayacağım inşallah.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor. Valla bugün bende senin sayfana ugrayacaktim. Sabah uyanmıştim, aklimdaydin, sonra tekrar uyuyakaldim. Iki gündür gorusemedik diye
Merhaba, branşınızda 26. iyi bir sıralama fakat mühendislik mezunu çok olup kadrolar az olunca tabi...Ben de şehir plancısıyım bu sene mezun oldum malum mimar mühendis kadroları az olduğu için en az 87-88 almam gerekiyor benim de.. Kaç netle kaç puan aldığınızı ve hangi kaynakları önerdiğinizi sorabilir miyim :)
benim de bir haftadır misafirim vardı ama odama girip çalıştım yine. zaten artık bana alıştılar odama çekilip ders çalışmam çok normal geliyor herkese :) sen de çalışmaya devam et. misafir de eğer cidden seni seven sayan biriyse ders çalışmanı olumlu karşılayacaktır. elbet 7/24 ders çalışmak ayıp oluyor ama onun dengesini kurarsın sen. arada özür dile benim şunları çözmem lazım deyip gir içeri bir iki saat de olsa çalış yinesakın 15 gün boyunca boşlamak yok sakıııııın
ben de işte çalışmaya çalışıyorum. matematik tarih ve coğrafyaya daha çok yoğunlaşmaya başladım. bir de yds var tabi...
Merhaba, branşınızda 26. iyi bir sıralama fakat mühendislik mezunu çok olup kadrolar az olunca tabi...Ben de şehir plancısıyım bu sene mezun oldum malum mimar mühendis kadroları az olduğu için en az 87-88 almam gerekiyor benim de.. Kaç netle kaç puan aldığınızı ve hangi kaynakları önerdiğinizi sorabilir miyim :)
Allahım ben de istiyoruuuuumBaktım şimdi sonucuma tekrar.
GY .... 48 D 5 Y
GK .... 42 D 10 Y
87.09 puan verdi.
Ben daha iyileri olacağına inanıyorum.. Hem de yürektenAllahım ben de istiyoruuuuumSüpersin
İnşallah ya ayy ne güzel olurdu. Nereye atanacağız ne iş yapacağız insan heyecanlanıyorBen daha iyileri olacağına inanıyorum.. Hem de yürekten
Baktım şimdi sonucuma tekrar.
GY .... 48 D 5 Y
GK .... 42 D 10 Y
87.09 puan verdi.
Genel yeteneğe yazık etmişsin :)Çok güzel canım maşallah
Benim de 2014 kpss GY 50D 5Y , GK şaka gibi 18 D 13 Y74.9 puan..
Çalışmadan girmiştim, tarihten 2 soru işaretlemiştim..
Bu sefer genel kültüre çok çalışıcam inşallah.. Tarih coğrafya vatandaşlık için evveliyat kitapları yeterli olur mu diyosun canım? Yoksa yanına ihtiyaç set de almalımıyım veya başka önerin varsa dinlerim tabi:)