Hedefim, branşımda ilk beş..

Kafam karışık inş yapıcam plan
Sen düşündün mü nasıl çalışacağını canim
Valla ilk bir kaç günü yarım kalan şeyleri tamamlamam gerek.

Sonra da tempolu bir ders çalışma düzenine geçmem gerek..

Çok sıkıştı hersey :KK43:

Türk İslamın sorularını çözüp, konu tekrarı yaparım. Sonra yum dersler + tarihten de Osmanlı ile yoluma bakarım

Kızlar ben de pegemin kendi sitesinden her dersin tamamı çözümlü soru bankalarını aldım (2015) tanesi 3 liraydı :KK76: 5 kitabı 15 liraya almış oldum :KK49:
Kampanya bitmediyse bakın derim :KK66:
Bende verdim canım sipariş paylaştığın için teşekkürler :KK66:

Bir de internet üzerinden aldınız mı hiç kita hangi siteklerden aldınız güvenilir mii ?

ben kitapsec sitesinden verdim az önce. daha önce veren arkadaşlar varmış memnun kalmışlar sadece bazen yoğunluk olursa gelmesi 3 4 günü buluyormus :) ama fiyatlar gayet uygun :)

ben de kaç gündür yatıyorum gıda zehirlenmesi oldum. kafam kalkmıyor yerinden :KK43: en son pazar günü çalışmıştım o günden beri bakamadım :KK43:

geçmiş olsun Allah şifa versin :nazar: :)

Bende verdim canım sipariş paylaştığın için teşekkürler :KK66:

ben kitapsec sitesinden verdim az önce. daha önce veren arkadaşlar varmış memnun kalmışlar sadece bazen yoğunluk olursa gelmesi 3 4 günü buluyormus :) ama fiyatlar gayet uygun :)

geçmiş olsun Allah şifa versin :nazar: :)

çok teşekkür ederim :KK200:

Ahh Kıyamam ya..

Nazar mi değdi ne etti :KK43:
:) ne güzel çalışıyorduk dimi :)
az önce eşim kızdı çok ara verdin ne olursa olsun artık ders çalışmalısın geri kaldın falan diye vicdan yaptırdı bana
şimdi geçiyorum dersin başına. çok geri kaldım nasıl kapatcam arayı bilmem. planım vardı ne güzel :KK43: çok aksadı

:) ne güzel çalışıyorduk dimi :)
az önce eşim kızdı çok ara verdin ne olursa olsun artık ders çalışmalısın geri kaldın falan diye vicdan yaptırdı bana
şimdi geçiyorum dersin başına. çok geri kaldım nasıl kapatcam arayı bilmem. planım vardı ne güzel :KK43: çok aksadı
Ayy Ayy benimki 15 gün full eksik :KK43:

Şimdi baya baya ilerlemistik :KK43:

Neyse başla sen, inşallah bende cumartesi ufak ufak girisir, Pazartesi tam tertip başlarım

Geçmiş olsun

Dinlen tam iyileşir öyle başlarsın vücut direncin düşmesin
Çok teşekkür ederim :KK200: İlginçtir eşim yattıkça daha çok hasta olursun kalk hareket et soru çöz deyip duruyordu. İki gün önce kendimi zorla kaldırdım ve masamın başına geçtim. Soru çözdükçe iyileştim :KK70: Hatta panik oldum çünkü programın baya gerisinde kalmışım :KK17:

Çok teşekkür ederim :KK200: İlginçtir eşim yattıkça daha çok hasta olursun kalk hareket et soru çöz deyip duruyordu. İki gün önce kendimi zorla kaldırdım ve masamın başına geçtim. Soru çözdükçe iyileştim :KK70: Hatta panik oldum çünkü programın baya gerisinde kalmışım :KK17:

Orası öyle yattıkça insan daha fena oluyor

Ama en azından gece makul saatte yat da dinlenmiş ol

Bugün setbaşı na kütüphaneye geldim ve başladım

Seni de beklerim

Mahvelde bir kahve alacağın var benden aklında bulunsun

Iyi çalışmalar

X