- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Aa çok geçmiş olsun canım. Daha iyisindir inşallahben de kaç gündür yatıyorum gıda zehirlenmesi oldum. kafam kalkmıyor yerindenen son pazar günü çalışmıştım o günden beri bakamadım
Valla ilk bir kaç günü yarım kalan şeyleri tamamlamam gerek.Kafam karışık inş yapıcam plan
Sen düşündün mü nasıl çalışacağını canim
Bende verdim canım sipariş paylaştığın için teşekkürlerKızlar ben de pegemin kendi sitesinden her dersin tamamı çözümlü soru bankalarını aldım (2015) tanesi 3 liraydı5 kitabı 15 liraya almış oldum
Kampanya bitmediyse bakın derim
Bir de internet üzerinden aldınız mı hiç kita hangi siteklerden aldınız güvenilir mii ?
ben de kaç gündür yatıyorum gıda zehirlenmesi oldum. kafam kalkmıyor yerindenen son pazar günü çalışmıştım o günden beri bakamadım
Çok teşekkür ederimAa çok geçmiş olsun canım. Daha iyisindir inşallah
Bende verdim canım sipariş paylaştığın için teşekkürler
ben kitapsec sitesinden verdim az önce. daha önce veren arkadaşlar varmış memnun kalmışlar sadece bazen yoğunluk olursa gelmesi 3 4 günü buluyormus :) ama fiyatlar gayet uygun :)
geçmiş olsun Allah şifa versin:)
Ahh Kıyamam ya..Çok teşekkür ederimBugün kafamı yerinden kaldırabildim ama yürürken eklem yerlerime etime bıçak saplanıyor sanırım daha geçmedi ve bir süre de geçmeyecek gibi
:) ne güzel çalışıyorduk dimi :)Ahh Kıyamam ya..
Nazar mi değdi ne etti
Ayy Ayy benimki 15 gün full eksik:) ne güzel çalışıyorduk dimi :)
az önce eşim kızdı çok ara verdin ne olursa olsun artık ders çalışmalısın geri kaldın falan diye vicdan yaptırdı bana
şimdi geçiyorum dersin başına. çok geri kaldım nasıl kapatcam arayı bilmem. planım vardı ne güzelçok aksadı
tamam o zaman pazartesi başladın mı diye soracağım bakAyy Ayy benimki 15 gün full eksik
Şimdi baya baya ilerlemistik
Neyse başla sen, inşallah bende cumartesi ufak ufak girisir, Pazartesi tam tertip başlarım
Kolay gelsin canım...tamam o zaman pazartesi başladın mı diye soracağım bak
ben geçtim başına şimdi
arayı kapatmamız lazım
tamamdırKolay gelsin canım...
Sen sormadan gelir yazarım ben sana
Çok teşekkür ederimBugün kafamı yerinden kaldırabildim ama yürürken eklem yerlerime etime bıçak saplanıyor sanırım daha geçmedi ve bir süre de geçmeyecek gibi
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Dinlen tam iyileşir öyle başlarsın vücut direncin düşmesin
Çok teşekkür ederimİlginçtir eşim yattıkça daha çok hasta olursun kalk hareket et soru çöz deyip duruyordu. İki gün önce kendimi zorla kaldırdım ve masamın başına geçtim. Soru çözdükçe iyileştim Hatta panik oldum çünkü programın baya gerisinde kalmışım
Bende verdim canım sipariş paylaştığın için teşekkürler
Bugün setbaşı na kütüphaneye geldim ve başladım
Seni de beklerim
Mahvelde bir kahve alacağın var benden aklında bulunsun
Iyi çalışmalar