-
- Konu Sahibi ikialinganasik
beni çağırmamışsın ki
tesadüfen gördüm
cevabı B olmaz bunun bence
kitap I II III diye düşünmüş eğer cevap B ise V cümlenin olmaması gerekir ki var
II olmamalı paragrafta
ne kitabı bu hep senin kafanı yok yere karıştırıyor
bu arada sor bakarım arada
akşama dilekçeler var
olsun arada iyi oluyor yani
hayır canım hıc zor degıl cok kolay bı sınav aralık sınavınamı mayıs sınavınamı gıreceksın?tolin sende isg vardı ya daha önce konuşmuştuk. Şimdi bende kursa yazılacağım.
Ilk sınavda gecmem gerekiyor. Zor mu bu sınav? Hem kpss hem o idare edebilir miyim?
Biraz bilgi versen..
anladım keşke aralık sınavına girseydın sana tavsiyem bu aralık sınavının sınav sorularını al osym acıklayınca ordakı soruların benzeri gelıyo genelde ben oyle calısmıstımKursa gitmediği için giremiyorum aralık sınavına. 1 aralıkta kursa yazılıp Mayıs sınavına gireceğim.
Biliyorsun bir yandan da kpss var. Gözüm korktu o yüzdentolin
anladım keşke aralık sınavına girseydın sana tavsiyem bu aralık sınavının sınav sorularını al osym acıklayınca ordakı soruların benzeri gelıyo genelde ben oyle calısmıstım
sınavdan sonra 1 hafta boyunca sorular yayınlanıyo cevrende sınava giren varsa onlarrın sayfasından al mutlaka bendede gecen mayıs sınavı var onuda atarım sana bi soru analızı yaparsan zaten aynı tıp soruları sorduklarını gorursunGeçmiş yılların soruları yayınlanıyor yani?
Ahh keşke yazın basvursaydim. Çok pişmanım çok
Tsk ettim canım. O zaman söyle bir çalışır sonra geçmiş yılların sınav sorularını çözerim.
sınavdan sonra 1 hafta boyunca sorular yayınlanıyo cevrende sınava giren varsa onlarrın sayfasından al mutlaka bendede gecen mayıs sınavı var onuda atarım sana bi soru analızı yaparsan zaten aynı tıp soruları sorduklarını gorursunbu arada sen arastırdınmı isg den alım cok olacakmıymıs?
yollarım tabı canım ama zaten eskı sınav soruları işine yaramaz cunku gecen sene aralıktan beri sınavı osym yapıyor oncesınde meb yapıyordu yanı senın elınde 4 tane sınav sorusu olacak onlardan hallederız ya hatta bende yardımcı olurum kesın suna bak buna bak diye pekı bunlar p3 lemi alacak yoksa baska bir sınav turundende puanımız hesaplanmalımı bılıyormusun?Canim kurumlar hep isg si olan mühendisler alacak..
TCDD başlattı bu akımı. 168 Müh alacak kasımda ve 150 ye yakın is isteyecekti.
Millet DPB ve TCDD ye gittiler. Azalacakmis isg istenen sayısı ama bu atama azalır diğerine azalmaz..
Ya birde kursa gideceğim ya kursta vermezler mi acaba geçmiş sınavdaki soruları?
Neyse sen yollarsan çoook sevinirim canim
yollarım tabı canım ama zaten eskı sınav soruları işine yaramaz cunku gecen sene aralıktan beri sınavı osym yapıyor oncesınde meb yapıyordu yanı senın elınde 4 tane sınav sorusu olacak onlardan hallederız ya hatta bende yardımcı olurum kesın suna bak buna bak diye pekı bunlar p3 lemi alacak yoksa baska bir sınav turundende puanımız hesaplanmalımı bılıyormusun?
yollarım tabı canım ama zaten eskı sınav soruları işine yaramaz cunku gecen sene aralıktan beri sınavı osym yapıyor oncesınde meb yapıyordu yanı senın elınde 4 tane sınav sorusu olacak onlardan hallederız ya hatta bende yardımcı olurum kesın suna bak buna bak diye pekı bunlar p3 lemi alacak yoksa baska bir sınav turundende puanımız hesaplanmalımı bılıyormusun?
agzın bal yesın ya inşallah alım cok olurda burdanda sansımızı denerizYok canım P3 le alıyorlar. Mesela sizden Jim alıyordu atıyorum Halk sağlığı.. hani YDS gibi kod koyiyorlardi ya şimdi de isg koyacaklar mesela. Gün be gün artacak isg isteyen kadrolar
canım bende gecen aralık var sen de bu aralıgın kını bul benım gırdıgım mayıs sınavı yok birtek onuda araştırırsan bulursun belkı bende sana hatırladıklarımı soylerımSen ÖSYM nin yaptığı ikinci sınava mi girdin? Ben o zaman 4. Sınava girmiş olacağım. Aralık Mayıs aralık 3 oluyor.
agzın bal yesın ya inşallah alım cok olurda burdanda sansımızı deneriz
canım bende gecen aralık var sen de bu aralıgın kını bul benım gırdıgım mayıs sınavı yok birtek onuda araştırırsan bulursun belkı bende sana hatırladıklarımı soylerım