- 24 Haziran 2015
- 6.160
- 20.201
-
- Konu Sahibi ikialinganasik
Hehehe herkes bu kpss yüzünden hayallerini erteliyor... Ben de bebeği :))yok canım nerdeee atansamda evlensem
Eşim 6.30 da gidiyo ben de uyaniyorum ama tekrar uyuynca 2. Dönem rem uykusundan mdr nedir bi periyot daha uyuyormKesinlikle sikmamiz lazım kızlar. Ben normalde 5 saatlik uykuya sanki 10 saat uyumuşum gibi dinç olurum ama ders calismaya başlayınca bünye bana oyun oynuyor
ikialinganasik nasıl gidiyor çalışma ben ili üç haftadır giremedim kk ya zaten kendimi henüz yeni toparlayıp başlayabildim :)
Eşim 6.30 da gidiyo ben de uyaniyorum ama tekrar uyuynca 2. Dönem rem uykusundan mdr nedir bi periyot daha uyuyormsaat oluyo öğlen :))
Haklsn canım. Öyle yapaym :) yds bakıyo muydun sen?Canim hazır uyaniyorsun madem. Bak direk kalk yatağı topla esin gidince. Sık kendini uyuma.
Gece daha erken yatarsın. Bir hafta bunu yapsan alısirsin zaten bu düzene.
MATEMATİKEn azından baslamissin.. Yazının sonu güzel bitmiş. Canım zaten önemli olan hazır hissedipte başlamak.
Ben Coğrafya ve Vatandaşlık tek bir sözcük bakmadım.
Matematik fena degil, o yuzden ondan soru çözüyorum.
Ilk Türk + Türk islamiyet bitti. Yarın Osmanlı kültür medeniyete başlayacağım.
Türkçe de paragraf cümlede anlam falan çözüyorum..ama kötü benim türkçem.
Gördüğün gibi bende bir arpa boyu yol alamadım
Sevindim.canım baslamana.. Senin nasıl gidiyor?.ne yaptın ne ettin?
Haklsn canım. Öyle yapaym :) yds bakıyo muydun sen?
Her derse bakıyorum aynı anda diyorsun..MATEMATİK
Temel Kavramlar
GEOMETRİ
Geometrik Kavramlar ve Doğruda Açılar
Üçgende Açılar
TARİH
Türk Adının Anlamı
Türklerin Ana Yurdu ve Türk Göçleri
COĞRAFYA
Coğrafi Konum ve Türkiye’ nin Coğrafi Konumu
VATANDAŞLIK
Sosyal Hayatı Düzenleyen Kurallar
Hukuk Kuralları
Boşluk Türleri
bendeki durumda böyle şimdilik bende yarın tarihten ilk türk devletleri ve kültür uygarlık çalışıcam :)
Yok gitmiyorum vaktim yok ki ona okulla beraber zaten çok zor oluyorHer derse bakıyorum aynı anda diyorsun..
Dershaneye gidiyor musun
Anladım. Ya zaten dershane vakit kaybı da tüm dersleri aynı anda gitmişsin ya acaba dershaneye birlikte mi gidiyor ki dedim :)Yok gitmiyorum vaktim yok ki ona okulla beraber zaten çok zor oluyor
Keşke biraz daha gayret etsen. Zor evet ama 3 yılda hallederdin.O konuyu hiç desme.. Yds olsa 3 yıl önce atanırdım. Ama ben dil yapamıyorum
Keşke biraz daha gayret etsen. Zor evet ama 3 yılda hallederdin.
off ben çalışmak istemiyorum
moralim bozuldu
dert topiğinde geziyorum
iş de yapmam lazım
Ne var dert topiginde?
Bende kahvaltı yapıyorum. Daha ev işi var, annemi hastaneye götürmeyi var, sporu var.. Inşallah ders de olacak ama. Calismaya başlıyorum artık kültür medeniyete. Bu hafta bitirmem lazım.
Sende haftalik plan yap. Onu yetiştirmek. Olmaz mı?
canım annene geçmiş olsunNe var dert topiginde?
Bende kahvaltı yapıyorum. Daha ev işi var, annemi hastaneye götürmeyi var, sporu var.. Inşallah ders de olacak ama. Calismaya başlıyorum artık kültür medeniyete. Bu hafta bitirmem lazım.
Sende haftalik plan yap. Onu yetiştirmek. Olmaz mı?
canım annene geçmiş olsun
sen spor da mı yapıyorsun?
Onu yapamıyorum zira günlük program bile uymuyor bana
Adliye'de memur bekliyorum şu an
Beş dakika önce burada idi şimdi yok
Gelir bekleyeceğim
Mülakat çalışacaktım ama moralim düştü boşuna zaman kaybetmeyeyim kpss çalışayım diyorum
Bir de diyorum çalışayım ne olur ne olmaz
Ikilemde kalınca da olmuyor işim biterse oturup Türkçe çözeceğim senden gördüm özendim
Hem belki motive olurum
Canım yaa...çok hakediyosun atanmayı. Kahrolsun böyle düzen. Neyse bu kpss geçsn yine de düşün yds yi.3 yıldır evde duracağımi hiç düşünmedim ki
Puanlarım, branş sıralamam hep iyi geldi. Atanırim sandım