Hedefim, branşımda ilk beş..

D damdan

Canim ya yine bir sorum var. Çözümü de var. Ama yok anlamıyorum. Bi bakabilir mişin?
canım bak şöyle düşün. insanların canlılığı ne demek? sen bir canlısın ve gerçekte de yaşıyosun, varsın. hikayede yaratılan insanlar kurgusaldır, gerçekte yoktur. ''insanların canlılığı'' ndan a ve c şıklarına ulaşırız. altı çizili cümleyi irdelemeye devam edelim.. ''hikayenin ömrü'' diyor, ömür ne demek? hayatta yaşadığımız süreç => kalıcı olduğumuz süreç.. eğer c yi işaretlersek altı çizili sözü eksik açıklamış oluruz, işin içine ömür yani kalıcı olmak da girdiği için a şıkkı daha doğru bir ifade olur.

Ben de ders çalışmak istiyorummmm

Akşam 5 te eve girdim oğlum ile

Bir yandan oynayıp gün içinde ne yaptığımızı konuştuk dün ve bugün için toplam 3 çeşit yemek yaptım evi süpürdüm bulaşık makinasını boşaltıp bir önceki akşamdan kalan bulaşıkları makineye tıktım

Asılı çamaşırları topladım oğlumla yemek yedik saat 18.15 oldu

İngilizce dinlemeleri yaptık annem ile telde konuştum meyve vs yedi oldu saat 19.30 duş yaptım sağıma soluma döndüm uyku saati geldi eşim de geldi oğlanı yatırdık

Sonra eşim iş getirmiş 10 dan sonra onu yaptım 11 gibi buraya baktım 12 de de yattım

Sınava yönelik gazete okudum sayılır mıııı

Herkese iyi çalışmalar benim ödevim var onu yapayım matematik yapamıyorum bari diğerlerini yapayım

Ben de ders çalışmak istiyorummmm

Akşam 5 te eve girdim oğlum ile

Bir yandan oynayıp gün içinde ne yaptığımızı konuştuk dün ve bugün için toplam 3 çeşit yemek yaptım evi süpürdüm bulaşık makinasını boşaltıp bir önceki akşamdan kalan bulaşıkları makineye tıktım

Asılı çamaşırları topladım oğlumla yemek yedik saat 18.15 oldu

İngilizce dinlemeleri yaptık annem ile telde konuştum meyve vs yedi oldu saat 19.30 duş yaptım sağıma soluma döndüm uyku saati geldi eşim de geldi oğlanı yatırdık

Sonra eşim iş getirmiş 10 dan sonra onu yaptım 11 gibi buraya baktım 12 de de yattım

Sınava yönelik gazete okudum sayılır mıııı

Herkese iyi çalışmalar benim ödevim var onu yapayım matematik yapamıyorum bari diğerlerini yapayım

Kıyamam :KK19:

Canim valla zor biliyorum. Hani oglusun da olduğu için iyice zor..

Ilgi ister bakim ister... Is var aynı zamanda. Allah kolaylik versin.

Bak ben sana sorup duruyorum, lütfen mat sorun falan olursa sende sor. Dershanede onun için vakit kaybetme birde. Yapamadiklarimizı sorarsin.

Sende güncel de hepsini yaparsın:KK48:

Sorarım hayatım takıldığını zaten bu şekilde birlikte çalışmış oluruz

Sen sorunca da soru sordu bana gözü ile bakmıyorum soru paylaştı diyorum

Sorabildiğin kadar sor sana söyleyin diye bakınca da o soruyu çözmüş oluyorum ki

nerelerdesin

buraya da arada yaz

güncelliğini kaybetmesinn

ben bu hafta 4 gün tatil ytapıyorum

ev hanımlığı mesaim var

oğlumu kandırayım da il puzzle ı yapalım

nerelerdesin

buraya da arada yaz

güncelliğini kaybetmesinn

ben bu hafta 4 gün tatil ytapıyorum

ev hanımlığı mesaim var

oğlumu kandırayım da il puzzle ı yapalım

Ooo... Yarı devlet memuru gibisin valla :KK48:

Ya sürekli giriyorum da yazmıyorum buraya pek. Ama doğru söylüyorsun bundan sonra düzenli yazayım.

Ee o zaman bol bol ders calisacaksin, de mi :KK49:

Bu hafta simdiye kadar ne yaptim.

Ilk Türk + Türk islami tekrar ettim. 96 +120 soru çözdüm.

Matematikten 300 soru çözdüm.

Paragraf konu videosu dinledim.

Sözlükte anlam 80 soru çözdüm.

Haftalik planimin tamamlanmasi icin Kalan 2.5 günde ;

Osmanlı kültür medeniyet çalışmam lazım.

Matematikten permustasyon kombinasyon olasılık çalışmam lazım.

Turkceden bol soru çözmem lazım..

Ooo... Yarı devlet memuru gibisin valla :KK48:

Ya sürekli giriyorum da yazmıyorum buraya pek. Ama doğru söylüyorsun bundan sonra düzenli yazayım.

Ee o zaman bol bol ders calisacaksin, de mi :KK49:

Ben tatil olunca çalışamıyorum ki

Oğluma da tatil ona bakıp evle de ilgilenmek gerek

Ders açamadım haritada iller baktık

Oğlum bana bölgeleri gösterdi biliyormuş kendisi 5 yaşında olur da

Ben mesai olunca daha çok çalışıyorum zira oğlan okulda oluyor haftasonu da çalışamıyorum

Ben tatil olunca çalışamıyorum ki

Oğluma da tatil ona bakıp evle de ilgilenmek gerek

Ders açamadım haritada iller baktık

Oğlum bana bölgeleri gösterdi biliyormuş kendisi 5 yaşında olur da

Ben mesai olunca daha çok çalışıyorum zira oğlan okulda oluyor haftasonu da çalışamıyorum

Maşallah kuzuya yaa:nazar::nazar:

Azıcık daha büyük olsa seni calistiracakmis annesi :KK15:

Eklentiler

• 20151031_151517.jpg
    20151031_151517.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 20151031_151359.jpg
    20151031_151359.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 108
araya kaynamışsın canım çok bildirim geldi seni görememişim

birinci betimleme gibi de ikinciyi sayılar verilerden yararlanma ya da örnekleme arasında kaldım

muhtemelen cevap örneklemedir ama gıcıklık olsun diye sayısal veriler de yazmışlar

cevapları yaz bana da

araya kaynamışsın canım çok bildirim geldi seni görememişim

birinci betimleme gibi de ikinciyi sayılar verilerden yararlanma ya da örnekleme arasında kaldım

muhtemelen cevap örneklemedir ama gıcıklık olsun diye sayısal veriler de yazmışlar

cevapları yaz bana da

Ya hep yazardım cevapları atlamisim bu kez.

Ilki cozumleyici imiş.. Bende betimlemë demiştim.

Ikincisi evet sayısal verilerden yararlanma. Ben karşılaştırma dedim. Iki grubu karşılaştıyor diye :KK43:

Ya hep yazardım cevapları atlamisim bu kez.

Ilki cozumleyici imiş.. Bende betimlemë demiştim.

Ikincisi evet sayısal verilerden yararlanma. Ben karşılaştırma dedim. Iki grubu karşılaştıyor diye :KK43:

çözümleyici mi

ben de betimleyici dedim

çözümleyici anlatım neymiş

takılma bunlara bence çok

aslında sorunun cevabı sayısal veri gibi duruyor ama örnekleme de olur cevap demiştim

bu soruda esasen net bir cevap yok amaçları sayısal verilerden yararlanm a sormak o nedenle saçma seçenekler ile 5 i tamamlamak bu da daha çok kafa karıştırıyor

karşılalştırma olmaz çünkü ilk cümlesi varya kendisinin bir kanısı var o kanıyı destekliyor örnekleyerek mi destekliyor karşılaştırarak mı sayısal verilerden yararlanma ile mi diyeceğiz

ben örnekleme demiştim zira bir araştırma yapılmış diye kendisine dayanak göstermiş ama sorudaki amaç sayısal veri

karşılaştırma o cümlenin içerisindeki olaya dair deney grubu kontrol grubu şeklinde o esasen karşılaştırma değil de denetim gibi bir şey oluyor (neyse tereciye tere satmayayım)

çözümleyici mi

ben de betimleyici dedim

çözümleyici anlatım neymiş

takılma bunlara bence çok

aslında sorunun cevabı sayısal veri gibi duruyor ama örnekleme de olur cevap demiştim

bu soruda esasen net bir cevap yok amaçları sayısal verilerden yararlanm a sormak o nedenle saçma seçenekler ile 5 i tamamlamak bu da daha çok kafa karıştırıyor

karşılalştırma olmaz çünkü ilk cümlesi varya kendisinin bir kanısı var o kanıyı destekliyor örnekleyerek mi destekliyor karşılaştırarak mı sayısal verilerden yararlanma ile mi diyeceğiz

ben örnekleme demiştim zira bir araştırma yapılmış diye kendisine dayanak göstermiş ama sorudaki amaç sayısal veri

karşılaştırma o cümlenin içerisindeki olaya dair deney grubu kontrol grubu şeklinde o esasen karşılaştırma değil de denetim gibi bir şey oluyor (neyse tereciye tere satmayayım)

Ya ne terecesi Allah aşkına :KK12::KK12:

Anladım ama şimdi neden karşılaştırma olmadığını çooook Sağol. Direk iki olayı karsilastirmamis. Önce bir şey söylemiş sonra onu kanitlamaya çalışmış. Tsk ettim :KK200:

X