- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
- Konu Sahibi ikialinganasik
ikialinganasik ben geçtiğimiz mayıs aldm isg'yi. Sadece 2 hafta çalıştm. Yönetmeliklerden çıkıyor. Kolay yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benım gırdıgımde yayınlandı ama ben zaten kazandım dıye almadım dur bakayım belkı hala duruyordurTamam canım çok sağol.
Senin girdiğinde yayınlanıyor muydu sorular?
Inşallah kursta falan da verirler bakalım.
ikialinganasik ben geçtiğimiz mayıs aldm isg'yi. Sadece 2 hafta çalıştm. Yönetmeliklerden çıkıyor. Kolay yani.
tamam canım ne zaman atayım soruları?tolin muzlupasta kızlar çok mutlu ettiniz beni. Çok korkuyordum, inşallah bende sizin gibi başarırim.
tolin sorular için çok çok çok mutlu oldum çok tsk ederim..
Çok kolay halledersin. Rica ederm kendi adımatolin muzlupasta kızlar çok mutlu ettiniz beni. Çok korkuyordum, inşallah bende sizin gibi başarırim.
tolin sorular için çok çok çok mutlu oldum çok tsk ederim..
korkma hıc ya ben 3 hafta calıstım sıralamada 11. oldum
Vallahi gunahim kadar istemiyorum ama mecbur bıraktı bu devlet beniISG de istiyorum diyorsun
hayırlı olsun
hareket bereket de
hadi görelim seni
iyi çalışmalar
dilekçe bitti tv ye bakayım sonra da yatayım
tamam canım ne zaman atayım soruları?
bana maılını at ordan atayım olurmu hepsının resmını cekıcem baska turlu zor olur cunkuNe zaman musait olursan canım. Hiç acelesi yok.. Ama çok çok mutlu edersin beni..
valla ben yarından ıtıbaren 6 da kendımı zorlayıp kalkıcam
bana maılını at ordan atayım olurmu hepsının resmını cekıcem baska turlu zor olur cunku
Evli misn canım?bana maılını at ordan atayım olurmu hepsının resmını cekıcem baska turlu zor olur cunku
9.30 da gayet iyi. Ben son bir haftadr 12 de kalkiyodum 1 de derse oturuyodum. 7 de kalkicam artık :)) uykumu almak şartı ile tabi. Madem sıkalım kendimizi di mi?Valla ben bir güzel uykumu alıyorum. 9.30 da kalkıyorum. Evi toparla, kahvaltı et vs 11 i geçiyor ders için musait olmam.
Açıkçası çok da calismiyorum ben. Dikkatim dağılıyor ister istemez. Bol molali çalışıyorum.
Ama yarından itibaren daha düzgün çalışacağım inşallah
9.30 da gayet iyi. Ben son bir haftadr 12 de kalkiyodum 1 de derse oturuyodum. 7 de kalkicam artık :)) uykumu almak şartı ile tabi. Madem sıkalım kendimizi di mi?
yok canım nerdeee atansamda evlensemEvli misn canım?