hedefeksielli

Çok çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsın moral buldum :) Hafta Salı inmiş olacağımı düşünüyorum ben de... Sevgiler...

16. Gün 13 Eylül Ça

Sabah: Bir bardak şekersiz çay, bir haşlanmış yumurta, beyaz peynir, maydonoz, domates, bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara: İki wasa, iki üçgen peynir, bir bardak filtre kahve
Öğlen: 4 adet ızgara köfte, bir haşlanmış patates
Ara: Üç adet erik
Akşam: Bir tabak yoğurt çorbası, 3 adet ızgara köfte, iki dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Bir bardak tarçınlı süt, bir avuç üzüm.
Su: 1,5 litre
Spor: Leslie 3 mil

Özet: Gayet iyiydi aslında. Rejime başladıktan sonra ilk defa spor yaptım. Ağrım olmadı oleyyooo :)

Kalan: 349!

tebrik ediyorum. Leslie 3 mil... çok iyi... diyet listen de çok iyi... Salı çok sevindirici bir sonuç alacaksın. Ben de yarın tarlılacağım. Bakalım sonuç ne olacak.

17. Gün 14 Eylül Pe

Sabah: İki haşlanmış yumurta, beyaz peynir, lor peyniri, maydanoz, domates, bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara: İki wasa, iki üçgen peynir, bir bardak filtre kahve
Öğlen: Bir tabak barbunya, bir kase yoğurt, iki domates
Ara: İki adet hünnap
Akşam: Bir tabak yoğurt çorbası, iki tabak barbunya, bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Bir bardak tarçınlı süt
Spor: Leslie 5 mil

Özet: Spor iyi. Suyu artırmak gerek. Gayret! Tartıda yüz elli kilo da çıksan gayret et! En sonunda vücudun pes edecek!

Kalan: 348!

Inanılmaz mutluyum! Yıllardır Leslie deneye deneye sıkılmıştım biraz. Chris Powell isimli birinin workout programını buldum. Kendisinin kilo verdirme üzerine bir tv programı da varmış. Youtubeda obezler için antrenman ararken rastladım. Programı seviye seviye gidiyor. Toplam üç seviye var sanırım. Ilki 15 dk, çok çok kolay bir program bir nevi ısınma. Ama ikincisi bir efsane! Kollarım halen ağrıyor :) Ter içinde kaldım oleyoooo :) Bir de programda beden indeksi bir parça daha yüksek biri de var. Onun için de nasıl yapılacağını tek tek açıklıyor. Yaptığı her hareketi sonuna kadar zorlayarak yapmaya çalıştım kollarım da ondan ağrıyor zaten. Bayağı yumruk atmaya çalıştım onlar nazik nazik denedikçe :) Vücudum inanılmaz ısındı. Kesinlikle obezler üzerinde tecrübeli olduğu belli oluyor. Benim gibi program arayan varsa tavsiye ederim. Ben bununla devam edeceğim bir süre. Egzersiz matı siparişi bile verdim az önce :) Spor yapanlar yıllardır sabah spor yapmanın inanılmaz enerji verdiğini söylerlerdi. Bana çok garip gelirdi bu. Neticede enerji kaybediyorsun falan... Kesinlikle öyleymiş! Duşumu aldım mis gibi hazırım güne! :)

Youtube linkini veriyorum. Birinci bitince otomatik olarak ikiye geçiyor zaten...

Bu sabah tartıldım. 110.7 sonuç -1.3 kilo... çok tatmin etmedi beni ama sporsuz daha ne istiyorsun diyor aklım. Böyle devam etsem bile önümüzdeki hafta 110'un altına ineceğim. yani ilk hedefime ulaşmış olacağım. bir de spor ekleyebilirsem şahane olacak...

Eksi 1.3 kilo çok iyi bence. Hele ki yağdan gittiyse muhteşem! Ancak ben yine de sporu çok çok öneriyorum. Daha önce zibilyon tane diyet denemiş biri olarak bizim kilolarımızda zaten doğal olarak var olan insülin direncini yenebilmenin tek yolu bu bence. Regl olmam da etkili belki kilo veremedim bu hafta ama resmen vücudumun toparlandığını hissediyorum. Önce Leslie, sıkılınca benim gibi farklı alternatiflerle ter atmak şahane! Beslenme ve metabolizma konusunda sürekli okumaya çalışan biri olarak tek önerim sağlıklı ve bol yemek + düzenli spor! Tartıyı boşverelim sağlık kazanalım. O kilolar el mahkum gidecek zaten :)

18. Gün 15 Eylül Cu

Sabah: Bir haşlanmış yumurta, beyaz peynir, kaşar peyniri, maydanoz, domates, bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Bir muz, bir bardak filtre kahve
Öğlen: Bir tabak ızgara tavuk, domates, bir kase yoğurt
Ara: Bir adet incir
Akşam: Bir tabak yoğurt çorbası, bir tabak tavuk, bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Bir bardak tarçınlı süt
Su: 2 litre
Spor: 1 saat Powell

Özet: Spor iyi! Su iyi! Egzersiz matım geldi. Mücadeleye devam!

Kalan: 347!

19. Gün 16 Eylül Ct

Sabah: İki haşlanmış yumurta, beyaz peynir, muz, domates, bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Bir bardak filtre kahve (sütlü)
Öğlen: Bir tabak ızgara köfte, salata
Ara: Yok
Akşam: Bir tabak ızgara balık, salata, bir adet kuru patlıcan dolması, iki kaşık haydari
Ara: Yok
Spor: Yok
Özet: Canım arkadaşımın doğum günüydü bugün. O yüzden spor yapamadım ama o kadar çok oynadım ki çift antrenman yapmış sayılabilirim yani! :)

Kalan: 346!

hepsi yağdan mı bilmiyorum. Utancımdan diyetisyene gidemediğim için
Spor konusunun öneminin farkındayım ama bir türlü yapamıyorum. Sabah vaktim olmuyor. Akşam işten geldiğimde de çok yorgun oluyorum. Yemek yedikten sonra sofrayı toplamak bile zor geliyor. Yine D vitamini düştü sanırım. Hafta içi izin alabilirsem doktora gideceğim.

Umarım güzel sonuçlar alınır doktordan :) Sevgiler...

20. Gün 17 Eylül Pa

Sabah: İki haşlanmış yumurta, beyaz peynir, bir dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz çay (iki bardak)
Ara: Bir bardak filtre kahve (sade), bir adet incir
Öğlen: Bir tabak ızgara balık, salata
Ara: Bir avuç beyaz leblebi
Akşam: Bir tabak tarhana çorbası, öğlenden kalan balık, salata
Ara: Bir adet muz
Su: 1 litre
Spor: Yok
Özet: Bugün düştüm Eve girmemle yere kapaklanmam bir oldu. Neyse ki ağrım yok fazla. Ancak doğal olarak kaslarım kasılmış durumda... Yarın bakacağım artık. Hayırlısı...

Kalan: 345!

Su konusunda pek iyi gormedim sizi. Kilonuza gore asiri az iciyorsunuz. 2den asagisi kurtarmaz. Uyarmak istedim cunku cidden icmiyorsunuz. Bu cok buyuk bi eksiklik. Yaniniza yarimlik sise alin gun icinde 4 tane bitirin. Yudum yudum icin gerekirse. Daha iyi kilo vermenize yardimci olur su. :)

Geçmiş olsun... kas ağrınız varsa bir iki gün spor yapmayın. Daha kötü sonuçları olabilir

Geçmiş olsun
Güzel diyet. Kaç kilo verdiniz?
Suyu az artırsanız tamam.

Çok haklısınız. Eskiden bir bardakla günü kapattığım olurdu. Mümkün olduğunca artırmaya çalışıyorum. Ilık su asla içmez hep soğuk su tüketirdim. O alışkanlığı da yeni yeni bırakıyorum. Bir arkadaşımın önerisiyle içine nane yaprağı, üzüm vs. atıyorum bazen. Yine de hep aklımda. Bir şekilde artacak o miktar. Teşekkürler...

Geçmiş olsun... kas ağrınız varsa bir iki gün spor yapmayın. Daha kötü sonuçları olabilir

Ben yine hafta sonu fire üstüne fire verdim... hiç saymayayım. Benim sitil haftaiçi diyet hafta sonu kaçamak şekline döndü

Çok teşekkür ederim. Aslında ağrım yok ama her ihtimale karşı bugün de spor yapmayacağım. O kadar saçma bir şekilde düştüm ki neyse ki ciddi bir şey olmadı. Aslında sizin diyetle ilgili olarak en azından şöyle bir adım atsak diyorum, mesela hafta sonu kaçamak değil de haftada bir gün kaçamak şeklinde... Yani en azından bir gün ödül günü gibi düşünüp ne isterseniz yeseniz ama diğer altı gün diyete devam etseniz nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…