- 21 Temmuz 2011
- 130
- 138
-
- Konu Sahibi hedefeksielli
takipteyim. başarılar:)
ben hedefe ulasacagina yüzde yüz eminim :)Çok teşekkürler :)
ben hedefe ulasacagina yüzde yüz eminim :)
Gün çok başarılı geçmiş doğrusu.Tebrikler.
Takipteyimm inanıyorum ki hiçkimsenin isteyip de yapamayacağı bir şey yok bu dünyada :) gaza geldim ben de senin bu kadar iradeli olduğunu görünce)
Senin ilk zamanlarda daha hızlı kilo vereceğini düşünüyorum canım 9'lu rakamları gördükten sonra bence güzel bir şekilde spora başlayabilirsin sarkmaları önlemek adına ama ilk adım kilo vermeyi devam ettirebilmek umarım başarılı olursun bu yolda :)Çok teşekkür ederim. 365 gün pardon 359 :) gün sonra yaşamımın bu engelini nihayet aşmış olacağıma inanıyorum. Ben başaracağım ve her şey daha da güzel olacak inşallah! Özellikle sporu düzenlediğim zaman daha hızlı ve sağlıklı ilerleyeceğimi düşünüyorum. Elli kilo verdikten sonra bir de sarkıklarla, zayıflamış kaslarla falan uğraşmak istemiyorum. Ayrıca benim gibi oldu olası şişman birinin metabolizmasının yaşamı boyunca spor yaparak düzelebileceğini düşünüyorum. Umuyorum ki kilo problemi olan herkes ama herkes bundan bir an önce kurtulur. Bebeklikten beri şişman biri olarak o kadar iyi biliyorum ki yaşadıklarımızı, ben de dahil herkes başarılı olsun istiyorum... Benim yolculuğumdan bir kişi bile faydalansa inanılmaz bir mutluluk olur bu benim için. Buraya hem faydalı olmayı umarak hem de kendimi disipline etmek konusunda faydalı olması umuduyla yazıyorum. Şimdilik işe yarıyor gerçekten :)
Senin ilk zamanlarda daha hızlı kilo vereceğini düşünüyorum canım 9'lu rakamları gördükten sonra bence güzel bir şekilde spora başlayabilirsin sarkmaları önlemek adına ama ilk adım kilo vermeyi devam ettirebilmek umarım başarılı olursun bu yolda :)
Öncelikle değişim için verdiğin bu karar için tebrik ederim. Yapmak için olmaya ihtiyaç vardır ya o kısmı harika bir şekilde halletmişsin şimdi de eksileri görme zamanı.. En güzel tartı rakamları senin olsun..Yüz yirmi kiloyum ve otuz beş yaşındayım. Pcos ve insulin direncim var. Oldum olası şişmanım. Normal kiloda yaşamak nedir hiçbir fikrim yok. Kilo uykumdan rutin yaşantıma kadar hayatımın her alanını etkiliyor. Bunu çözmek için çok mücadele verdim ama olmadı. Kendimce bir diyet ve spor programı uygulayarak kilo vermeye karar verdim. Her gün buraya bir şeyler yazıp menü paylaşarak biraz daha disipline olabilmeyi bir de olur da bu sefer başarılı olursam birilerine ümit kaynağı olabilmeyi istiyorum. Başka hiçbir amacım yok. Ne diyetisyenlere gidip hayal kırıklığı yaşamak ne spora başlayıp en fazla bir ay sonra bırakmak için isteğim yok. Oralarda diğer insanların bana bakıp kendi hallerine şükretmesine de... O yüzden her şeyi kendim yapacağım. Peşinen söyleyeyim programımda eksik/yanlış olacak, aksamalar zorlanmalar gerçekleşecektir. Hiçbir şey mükemmel değil ben hiç değilim. O yüzden dediğim gibi burası benim için yalnızca bir günlük. Önümüzdeki bir yılda kendime dair her şeyi değiştireceğim. Ne kadar ömrüm kaldı elbette bilmiyorum ama kalanın daha iyi geçmesi için elimden geleni yapacağım. Umarım en iyisi olur... Ha bu arada merhaba!
Öncelikle değişim için verdiğin bu karar için tebrik ederim. Yapmak için olmaya ihtiyaç vardır ya o kısmı harika bir şekilde halletmişsin şimdi de eksileri görme zamanı.. En güzel tartı rakamları senin olsun..