- 28 Nisan 2017
- 159
- 130
- 47
- Konu Sahibi hedefeksielli
Benim çevredekiler demekki olmuyordan ziyade iradesizsin diyorlar. Çünkü başlıyorum ama sürdüremiyorum. Diyet yağdığım zaman çok olmasa da kilo veriyorum. Ama özellikle insülin kaynaklı yeme krizlerinin nasıl birşey olduğunu bilmiyorlar. Tut boğazını demekle tutulmuyor. neyse... Yen'i bir deneme daha yapalım bakalım. Sonucu hep birlikte göreceğizÇok teşekkür ederim her zaman beklerim :) Belirli bir kilonun üstünde yeme bozukluğu çok tehlikeli olabiliyor. Ancak 112 bence başlangıç için iyi bir kilo. Kırk yaş da gayet iyi bir dönüm noktası her şeyi yeniden yapılandırmak için. En önemlisi doktor kontrollerini aksatmayın ve insanları dinlemeyin ne olur. Onlara göre her yaş çok geç, her kilo çok fazla. Amaaaaann kaç yaşındasın olmuyor demek ki... Kaç kere denedin olmadı beceremiyorsun bu işi... Onlara göre her şey öyle karanlık ki bazen üzülüyorum onlar için. Bence insan eğer sizin gibi benim gibi kilolara çıkabildiyse hayatında, yaşamını yeniden yapılandırmak için çok güç bir savaşa ihtiyacı oluyor. Bu öyle her babayiğidin harcı değil. O yüzden yenildiysek de yeniden ayağa kalkacak yeniden deneyeceğiz. Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve bize verilen potansiyelleri en iyi şekilde değerlendirmek hepimizin hem işi hem hakkı... Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız. Bu benim son savaşım, 365 gün boyunca bu konuya odaklanacağım. Ömrümde ilk kez sağlık için bir klasör bile açtım. Her ay kan verip sonuçları dosyalayacağım. Hem kilo hem kan değerleri saklanacak. Başarırsam ömrüm boyunca da gururla kitaplığımda bulunduracağım. Emek varsa sonuç da var!!!