- 21 Temmuz 2011
- 130
- 138
- Konu Sahibi hedefeksielli
Maşallah canım bende takipteyim seni arada ufak artılar regl yada ödemler moralini bozmasın sakın
Uzun soluklu bir yoldasın ..inşallah başaracaksın ..
Çok teşekkür ederim destek için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım bende takipteyim seni arada ufak artılar regl yada ödemler moralini bozmasın sakın
Uzun soluklu bir yoldasın ..inşallah başaracaksın ..
regl ne kadar mı etkilidir ?
bir regl döneminde metabolizması hızlı çalışan bir kadın bile sabit kalabilir ... ki 1.5 - 2 kilo artı görenlerin listesini yazsam sana buradan fizana yol olur .
Her gün bunun gibi onlarca örnek gördüğüm için çok eminim ki , regl çok etkiliyor .
en önemlisi ne biliyor musun ?
regl sonrası ...
puffff diye indiğimiz dönem .
eğer diyette bir kadın regl de gördüğü yalancı artılara üzülüp , motive kaybeder ve her zaman yediğinden fazla yer, kaçamak yaparsa ... regl sonrası sabit görür ... çünkü yalancı artılar gider / yerine yeni kaçamakların artısı gelir ve dengeler .
Ama bir kadın regl krizlerini , regl de gelen ödem şişlerini umursamadan yoluna devam ederse ..regl sonunda harika bir tartı ile karşılaşır ...
işte 2. örnekteki kadın olacaksın sende .. ara ara bakıyorum ...
Aynen devam .
tebrik ediyorum. Leslie 3 mil... çok iyi... diyet listen de çok iyi... Salı çok sevindirici bir sonuç alacaksın. Ben de yarın tarlılacağım. Bakalım sonuç ne olacak.16. Gün 13 Eylül Ça
Sabah: Bir bardak şekersiz çay, bir haşlanmış yumurta, beyaz peynir, maydonoz, domates, bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara: İki wasa, iki üçgen peynir, bir bardak filtre kahve
Öğlen: 4 adet ızgara köfte, bir haşlanmış patates
Ara: Üç adet erik
Akşam: Bir tabak yoğurt çorbası, 3 adet ızgara köfte, iki dilim tam tahıllı ekmek
Ara: Bir bardak tarçınlı süt, bir avuç üzüm.
Su: 1,5 litre
Spor: Leslie 3 mil
Özet: Gayet iyiydi aslında. Rejime başladıktan sonra ilk defa spor yaptım. Ağrım olmadı oleyyooo :)
Kalan: 349!
tebrik ediyorum. Leslie 3 mil... çok iyi... diyet listen de çok iyi... Salı çok sevindirici bir sonuç alacaksın. Ben de yarın tarlılacağım. Bakalım sonuç ne olacak.
Bu sabah tartıldım. 110.7 sonuç -1.3 kilo... çok tatmin etmedi beni ama sporsuz daha ne istiyorsun diyor aklım. Böyle devam etsem bile önümüzdeki hafta 110'un altına ineceğim. yani ilk hedefime ulaşmış olacağım. bir de spor ekleyebilirsem şahane olacak...
hepsi yağdan mı bilmiyorum. Utancımdan diyetisyene gidemediğim içinEksi 1.3 kilo çok iyi bence. Hele ki yağdan gittiyse muhteşem! Ancak ben yine de sporu çok çok öneriyorum. Daha önce zibilyon tane diyet denemiş biri olarak bizim kilolarımızda zaten doğal olarak var olan insülin direncini yenebilmenin tek yolu bu bence. Regl olmam da etkili belki kilo veremedim bu hafta ama resmen vücudumun toparlandığını hissediyorum. Önce Leslie, sıkılınca benim gibi farklı alternatiflerle ter atmak şahane! Beslenme ve metabolizma konusunda sürekli okumaya çalışan biri olarak tek önerim sağlıklı ve bol yemek + düzenli spor! Tartıyı boşverelim sağlık kazanalım. O kilolar el mahkum gidecek zaten :)
hepsi yağdan mı bilmiyorum. Utancımdan diyetisyene gidemediğim için
Spor konusunun öneminin farkındayım ama bir türlü yapamıyorum. Sabah vaktim olmuyor. Akşam işten geldiğimde de çok yorgun oluyorum. Yemek yedikten sonra sofrayı toplamak bile zor geliyor. Yine D vitamini düştü sanırım. Hafta içi izin alabilirsem doktora gideceğim.
Geçmiş olsun... kas ağrınız varsa bir iki gün spor yapmayın. Daha kötü sonuçları olabilir20. Gün 17 Eylül Pa
Sabah: İki haşlanmış yumurta, beyaz peynir, bir dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz çay (iki bardak)
Ara: Bir bardak filtre kahve (sade), bir adet incir
Öğlen: Bir tabak ızgara balık, salata
Ara: Bir avuç beyaz leblebi
Akşam: Bir tabak tarhana çorbası, öğlenden kalan balık, salata
Ara: Bir adet muz
Su: 1 litre
Spor: Yok
Özet: Bugün düştüm Eve girmemle yere kapaklanmam bir oldu. Neyse ki ağrım yok fazla. Ancak doğal olarak kaslarım kasılmış durumda... Yarın bakacağım artık. Hayırlısı...
Kalan: 345!
Geçmiş olsun20. Gün 17 Eylül Pa
Sabah: İki haşlanmış yumurta, beyaz peynir, bir dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz çay (iki bardak)
Ara: Bir bardak filtre kahve (sade), bir adet incir
Öğlen: Bir tabak ızgara balık, salata
Ara: Bir avuç beyaz leblebi
Akşam: Bir tabak tarhana çorbası, öğlenden kalan balık, salata
Ara: Bir adet muz
Su: 1 litre
Spor: Yok
Özet: Bugün düştüm Eve girmemle yere kapaklanmam bir oldu. Neyse ki ağrım yok fazla. Ancak doğal olarak kaslarım kasılmış durumda... Yarın bakacağım artık. Hayırlısı...
Kalan: 345!
Su konusunda pek iyi gormedim sizi. Kilonuza gore asiri az iciyorsunuz. 2den asagisi kurtarmaz. Uyarmak istedim cunku cidden icmiyorsunuz. Bu cok buyuk bi eksiklik. Yaniniza yarimlik sise alin gun icinde 4 tane bitirin. Yudum yudum icin gerekirse. Daha iyi kilo vermenize yardimci olur su. :)
Geçmiş olsun... kas ağrınız varsa bir iki gün spor yapmayın. Daha kötü sonuçları olabilir
Ben yine hafta sonu fire üstüne fire verdim... hiç saymayayım. Benim sitil haftaiçi diyet hafta sonu kaçamak şekline döndü