- 28 Nisan 2017
- 159
- 130
- 47
- Konu Sahibi hedefeksielli
Günaydın... Ben de sporsuz insülin direncinin kırılabileceğine inanmıyorum. Bana göre bunu sağlamak için üç şeyi aynı anda yapmak lazım. Spor, diyet, ve ilaç... Ben diyet ve ilaçla insülini biraz düşürmeyi başardım. Ama tam anlamıyla kıramadım. Şimdi sporu da ekledim. bakalım sonuç ne olacak.
Dünki mönüm... Akşam yazmayı unutmuşum.
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 4-5 zeytin, bir tane ceviz, iki dilim tam buğday ekmek...
ara: yeşilçay
Öğlen: Yeşil fasülye, yoğurt, salata, iki dilim tam buğday
ara: yeşilçay- bir mandalina
akşam: Izgara tavuk, yoğurt salata, bir dilim tam buğday
ara: küçük bir kase çekirdek (gereksiz bir kaçamaktı)
malesef bir ara daha: bir bardak süt
Su:en az 2,5 lt.
Spor: 30 dk. Leslie
Akşamki fazladan bir arayı saymaksak fena değil. Bakalım cumaya kadar spora devam edebilecek miyim? Bugün de yaptım. Spor yapınca kendimi çok rahat hissediyorum. Sanırım pisikolojik... görevini yerine getirmiş bir çocuk gibi mutlu oluyorum.
Dünki mönüm... Akşam yazmayı unutmuşum.
Kahvaltı: bir haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 4-5 zeytin, bir tane ceviz, iki dilim tam buğday ekmek...
ara: yeşilçay
Öğlen: Yeşil fasülye, yoğurt, salata, iki dilim tam buğday
ara: yeşilçay- bir mandalina
akşam: Izgara tavuk, yoğurt salata, bir dilim tam buğday
ara: küçük bir kase çekirdek (gereksiz bir kaçamaktı)
malesef bir ara daha: bir bardak süt
Su:en az 2,5 lt.
Spor: 30 dk. Leslie
Akşamki fazladan bir arayı saymaksak fena değil. Bakalım cumaya kadar spora devam edebilecek miyim? Bugün de yaptım. Spor yapınca kendimi çok rahat hissediyorum. Sanırım pisikolojik... görevini yerine getirmiş bir çocuk gibi mutlu oluyorum.