- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
500 gram farketmiş. Hicbisey yemedin dimi? Doğrudur. Tuvalet bu kadar farkettirebiliyor. Oh oh iyi :)Cok tesekkurler amin :) lavaboya gittim tekrar tartıldım 94.800 cıkdım aceba dogrumu tartıo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 gram farketmiş. Hicbisey yemedin dimi? Doğrudur. Tuvalet bu kadar farkettirebiliyor. Oh oh iyi :)Cok tesekkurler amin :) lavaboya gittim tekrar tartıldım 94.800 cıkdım aceba dogrumu tartıo
Yok birşey yemedim 1 bardak su ıcdım sadece :) okadar fark edıorsa iyi500 gram farketmiş. Hicbisey yemedin dimi? Doğrudur. Tuvalet bu kadar farkettirebiliyor. Oh oh iyi :)
Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıoGelin kahve içelim :)
1 fincan türk kahvesi sağlıklı canım.Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıo![]()
Onu ıcemıyorum sevmiyorum1 fincan türk kahvesi sağlıklı canım.
afiyet olsun cnm bende şimdi içtimGelin kahve içelim :)
Afiyet olsunafiyet olsun cnm bende şimdi içtim
teşekkürler cnm :)Afiyet olsun
şuan gayet iyi gidiyor2 kg versek bari bayrama kadar. Senin diyet nasil gidiyor canim, ilk sayfaya baktim arti cikmissin en son![]()
günaydın kızlar ben regle rağmen evdeki tartıda 63200 geldim iş yerinde 62,800 ortasını alıyorum 62kg :))
Dün vaktim yoktu yazamadım. Kabakla mi yapılıyordu ? Yağsız çorba olsun da, mercimek de olur sade. Salata, çorba ye sadece birkaç gün.
Günaydın süpersinn:))
Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıo![]()
elbette 63 :))63 mü dicektn cnm :)
Evt yagsiz kabak sogan domates sarimsak yesillikler az tuz bol kimyon öle :)
Sagolasinn :)
76 idi sankikızlar ben en son kaç çıktığımı hatırlayamıyorumama bugün 73,1 çıktım haftaya hedef 72 Allahın izniyle
![]()
2sınıde sevmıyorum ama denıyıcem içmeyiSpor öncesi kahve daha yag yakimina iyi geliyor cnm ama ya türk kahvesi yada filtre kahve icmelisin.
Geçen cuma: 55.8
Bugün 55.9
Fark +100 gram
Vermem gerekiyordu almam degil bı yanlışlık yapıyorum ama :)))
Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıo![]()
kakaovanilya cnm seni listeye eklicekmiyim