- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Geçmiş olsun :/ Rabbim şifa versınnörüyonuz kızlar?kulağım için antibiyotik kullanıyorum başım nasıl dönuyor anlatamam
Akşam yemegı hazırlıorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun :/ Rabbim şifa versınnörüyonuz kızlar?kulağım için antibiyotik kullanıyorum başım nasıl dönuyor anlatamam
evet öyleymiş
2sınıde sevmıyorum ama denıyıcem içmeyi en büyük artı 10 senedir çayı kahveyi şekersiz içiyorum
Kızlar yeni bir corba tarifi buldum biraz degistirdim diyete uygun cok az kalorili doyurucu bir çorba deneyenlere smdıden afıet olsun :)
15 adet çeri domates püre halinde
Su
Sarımsak
İsteyenler içine çok az yağ ve tuz ekleyebılır ben koymuyorum
Kalorisi 60 65 civarı
1 büyük kase çıkıyor içinden rahatlıkla doyurur
Yanında bol yesıllıklı salata ile harika bir akşam ogunu :)
Bol lif kaynağı ve yağ yaktırıcı
Evet kızlar sıze 1 tarifim daha var
Büyük boy 1 adet patlıcan
Sarımsak
Domates
Yoğurt
Yapılışı:
Patlıcanı ince dilim kesip fırın tepsısıne diziyoruz yarım saat kadar pişirip kontrol ediyoruz yumuşamış ise üstüne sos olarak
1 domatesi rendeleyıp içine sarımsak karabiber ve pul biber eklıyoruz sonrasında patlıcanların uzerıne dokuyoruz bi 5 6 dkka kadar daha pişirip tabaga alıyoruz üzerine 1 kasık yogurt koyup afiyetle yiyoruz :)
İsteyen pişirirken 1 kasık yağ ve tuz ekleyebılır ben bi miktar su ile pişiriyorum ve tuz kullanmıyorum kalorisi 90 deneyenlere afiyet olsun :)
Evet bende asla sekerli ıcemem ıceceklerı alısınca ole oluo :)Süper gitmis ozaman cnm tebrikler :)
Aynen bende 1 senedir sekersiz iciyorm ve smdi sekerli serbet gbi geliyor icemiyorm nasil iciyormusum diyorm
Domates corbasi ben cok yaparm :) cok da severm icine kasarla cok güzel oluyor ama diätti uygunmu bilemedm :))
Bunu deniycem cok güzel olucagina eminim sana afiyet olsn cnm yapmissin suanda sanirm :)
Geçmiş olsun canım bende regl oldum sancım var oyle full dinlenıyom bugünnörüyonuz kızlar?kulağım için antibiyotik kullanıyorum başım nasıl dönuyor anlatamam
SÜper görünüyor valla eline sağlık canım bakınca acıktımYemek hazır :)
Teşekkürler canım dene çok lezzetli oluyor ama iyi pışmesi lazım sert olunca yenmiyor :)S
SÜper görünüyor valla eline sağlık canım bakınca acıktım
Deniycem bu seferTeşekkürler canım dene çok lezzetli oluyor ama iyi pışmesi lazım sert olunca yenmiyor :)
Afiyet olsun ozaman şimdiden :)Deniycem bu sefer
Bana Elidor iyi geliyor canım.Kızlar topikten çok alakasız bişey sorucaktım bir kaç aydır kullandığlm şampuan saçıma çok kötü geliyor gittikçede kötü oluyır değişmek istiyom tavsiye edebileceğiniz veya memnun olduğunuz şampuan hangisi acaba
Eline sağlık canım çok güzel tarifler sağol :)Kızlar yeni bir corba tarifi buldum biraz degistirdim diyete uygun cok az kalorili doyurucu bir çorba deneyenlere smdıden afıet olsun :)
15 adet çeri domates püre halinde
Su
Sarımsak
İsteyenler içine çok az yağ ve tuz ekleyebılır ben koymuyorum
Kalorisi 60 65 civarı
1 büyük kase çıkıyor içinden rahatlıkla doyurur
Yanında bol yesıllıklı salata ile harika bir akşam ogunu :)
Bol lif kaynağı ve yağ yaktırıcı
Tebrikler:)Geçen hafta : 102,4
bu hafta : 100,8
Fark : - 1,6
Bence çok iyi görünüyorsun cnmEki Görüntüle 2175773
Böyle bir şey :)
Geyet iyi hatta süper görünuyorsunEki Görüntüle 2175773
Böyle bir şey :)
Ohhhh tatil olsunda biraz sende dinlenir eğlenirsin canım hakkınBence çok iyi görünüyorsun cnm
Kızlar pazar sabahı yola cikicaz ben harıl harıl hazırlık yapıyorum fırsat bulamıyorum kusura bakmayın valla tatil moduna girdim iyice