- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
500 gram farketmiş. Hicbisey yemedin dimi? Doğrudur. Tuvalet bu kadar farkettirebiliyor. Oh oh iyi :)Cok tesekkurler amin :) lavaboya gittim tekrar tartıldım 94.800 cıkdım aceba dogrumu tartıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
500 gram farketmiş. Hicbisey yemedin dimi? Doğrudur. Tuvalet bu kadar farkettirebiliyor. Oh oh iyi :)Cok tesekkurler amin :) lavaboya gittim tekrar tartıldım 94.800 cıkdım aceba dogrumu tartıo
Yok birşey yemedim 1 bardak su ıcdım sadece :) okadar fark edıorsa iyi500 gram farketmiş. Hicbisey yemedin dimi? Doğrudur. Tuvalet bu kadar farkettirebiliyor. Oh oh iyi :)
Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıoGelin kahve içelim :)
1 fincan türk kahvesi sağlıklı canım.Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıo
Onu ıcemıyorum sevmiyorum ama denıcem1 fincan türk kahvesi sağlıklı canım.
afiyet olsun cnm bende şimdi içtimGelin kahve içelim :)
Afiyet olsunafiyet olsun cnm bende şimdi içtim
teşekkürler cnm :)Afiyet olsun
şuan gayet iyi gidiyor2 kg versek bari bayrama kadar. Senin diyet nasil gidiyor canim, ilk sayfaya baktim arti cikmissin en son
günaydın kızlar ben regle rağmen evdeki tartıda 63200 geldim iş yerinde 62,800 ortasını alıyorum 62kg :))
Dün vaktim yoktu yazamadım. Kabakla mi yapılıyordu ? Yağsız çorba olsun da, mercimek de olur sade. Salata, çorba ye sadece birkaç gün.
Günaydın süpersinn:))
Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıo
elbette 63 :))63 mü dicektn cnm :)
Evt yagsiz kabak sogan domates sarimsak yesillikler az tuz bol kimyon öle :)
Sagolasinn :)
76 idi sankikızlar ben en son kaç çıktığımı hatırlayamıyorumama bugün 73,1 çıktım haftaya hedef 72 Allahın izniyle
evet öyleymiş76 idi sanki
2sınıde sevmıyorum ama denıyıcem içmeyi en büyük artı 10 senedir çayı kahveyi şekersiz içiyorumSpor öncesi kahve daha yag yakimina iyi geliyor cnm ama ya türk kahvesi yada filtre kahve icmelisin.
Geçen cuma: 55.8
Bugün 55.9
Fark +100 gram
Vermem gerekiyordu almam degil bı yanlışlık yapıyorum ama :)))
Bennkahve bile ıcmıorum zayıflıcam dıe canım cıkıo
kakaovanilya cnm seni listeye eklicekmiyim