Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ben de 68 kilo ile başladımSayfamız zayıflamak ve fit olmak isteyen tüm herkese açıktır açılış 15 haziran 2018 herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim hem eğlenelim hem zayıflayalım birlikte varmı sınız
ASIL TARTI CUMA GÜNÜDÜR
KONTROL TARTI PAZARTESI
1.glstn99=15haziran 67 kg baslangic
GünaydınlarGünaydın iyi pazarlar herkese
Slm hg orda mi devam edeceksin bize mi katılacaksın cnmMerhaba Ben de 68 kilo ile başladım
Üç gündür zayıflama takımında deneme sürecindeyim
Yalnız Benim hedefim 57
Başka bir yer buldumSlm hg orda mi devam edeceksin bize mi katılacaksın cnm
Rica ederizBaşka bir yer buldum
Başka topiğe katılmak yasakmış canım
Teşekkür ederim ilginize
Yaa arada yemeliyiz çok diyet modunda da sıkılıyor insan. Bence sıkıntı porsiyon azitmadan yersek hiçbişey olmaz
Ben çok yorgundum uyudum biraz akşam yemeği yapicam şimdi yeşil fasulye cacık bulgur pilavı
Seninki de güzelmiş cnm afiyet olsun pirinç pilavı yaptım çocuklar için ama ben yemedim fasulye cacık bi tane et kofteAynen haklisin ben biraz azittim ama bugun itibariyle toparladm :)
Güzelmis menü afiyet olsun benimde bulgur pirinc karisik dolma, zeytinyaglu kabak yemegi bise corba yapicam tarhana olabillr :)
Seninki de güzelmiş cnm afiyet olsun pirinç pilavı yaptım çocuklar için ama ben yemedim fasulye cacık bi tane et kofte
Tam kendi modumu bulursam o zamanlarda bisey yemiyorum ama salarsam Allah ne verdiyseSagolasin :) baya hafif olmus seninde. Aksamlari bisey yiyormusun meyve veyatta tatli felan?
Inşallah cnm bende yarından itibaren sıkı asılıyorum hedef ağustos tatilde güzel görünmek istiyorumKızlar bende yarından itibaren menu paylaşacam inşallah. Öbür gün de spora başlıyorum. 2. Raunt başlasın artık. Eşim baya değişik gördü beni 8 kilo baya baya fark ettirmis demek.kıyafetler yakıştı mutlu oldum.Elhamdülillah emegimin karşılığını almış oldum. İnşallah diğer gelişine 65 altına düşmüş olmayı umut ediyorum.
İnşallah canım yaa. Biz kararlı devam ettikten sonra azar azar da gitse kardir yerinde saymaktansa.sen ağustosta tatile mi gidiyorsunInşallah cnm bende yarından itibaren sıkı asılıyorum hedef ağustos tatilde güzel görünmek istiyorum
Ewet 6 sında izin başlıyorİnşallah canım yaa. Biz kararlı devam ettikten sonra azar azar da gitse kardir yerinde saymaktansa.sen ağustosta tatile mi gidiyorsun
Tam kendi modumu bulursam o zamanlarda bisey yemiyorum ama salarsam Allah ne verdiyse
Kızlar bende yarından itibaren menu paylaşacam inşallah. Öbür gün de spora başlıyorum. 2. Raunt başlasın artık. Eşim baya değişik gördü beni 8 kilo baya baya fark ettirmis demek.kıyafetler yakıştı mutlu oldum.Elhamdülillah emegimin karşılığını almış oldum. İnşallah diğer gelişine 65 altına düşmüş olmayı umut ediyorum.
tatlim su bayram arifesi bir duzelse bitse yine aktif ve duzene sokariz zaten dedim misafirimiz var gelen giden de cok okuyor o yuzden hu ay sonuna kadar bitmez bizim duzen o yuzden tam anlamiyla baslayamadim dahaNapiyorsunuz kızlar. Hani bitter nerde. Eski duzenimi zi bozmayalim kızlar bayram sonu daha fazla aktif olalım.