- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Kiraz başlayınca duramiyorum diye almıyorum eveSabah ekmeksiz kahvaltı.
Öğlen 1 kase yoğurt 2 ceviz. Biraz kiraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiraz başlayınca duramiyorum diye almıyorum eveSabah ekmeksiz kahvaltı.
Öğlen 1 kase yoğurt 2 ceviz. Biraz kiraz
İyi yapiyorsun. Kardeşin Yanındaydı dimine olsun canm evdeyiz bugun su icme cabalarindayim uzun zamandir suyu aksatmiştim yavas yavas diyete başlama çabalarindayim
Ben de bı oturuşta 1 kilo yiyebilirim ama az yedim bu kez:)Kiraz başlayınca duramiyorum diye almıyorum eve
yok istanbuldan buraya tatile geldi simdi kayin pedere gitti yarin gelcekİyi yapiyorsun. Kardeşin Yanındaydı dimi
Kardeşini al yürüyüş e çık gidene kadar.yanında biriyle çıkınca çabuk geçiyor.ben dün yigenimle çıktım bir baktım evdeyizyok istanbuldan buraya tatile geldi simdi kayin pedere gitti yarin gelcek
malesef burada oyle kafana gore yuruyuş yapilmiyor biraz millet dedikodu ediyor o yuzden uzaklarda yapmak gerekiyor oda bize uzak ve işin olmadan disariya cikamiyon oda zaten dinlenmeye geldi daha yeni diyetten kurtuldu birdaha diyet sitresine girmek istemez :))Kardeşini al yürüyüş e çık gidene kadar.yanında biriyle çıkınca çabuk geçiyor.ben dün yigenimle çıktım bir baktım evdeyiz
Zaten bu tür insanlardan varya bikmisim bende. Anlıyorum canım çok haklısınmalesef burada oyle kafana gore yuruyuş yapilmiyor biraz millet dedikodu ediyor o yuzden uzaklarda yapmak gerekiyor oda bize uzak ve işin olmadan disariya cikamiyon oda zaten dinlenmeye geldi daha yeni diyetten kurtuldu birdaha diyet sitresine girmek istemez :))
Süpersin cnm ne diyimAkşam yemeği faslım 6 da bitti 6 buçuk saat leptini çalıştırmış oldum kabaklı ekşili köfte yaptım acılı büyük bir tabak yedim Leslie 3 mile yaptım spor olarakta
Tek başına diyet daha kolay dimi:) ben de eşim gelmeden olabildiğince zayıflamak istiyorum. Hoş o yokken sadece 1 kilo vermişimKızlar benim midem nasıl şiş yaa off hep eşimin yuzundendaha 3 güne ancak iner bu şişlik. 3 gündür de spor yapıyorum birde demek yapmasaydim nolurdu
Güzel bir gün olmuş. 2 öğün mu besleniyordu?Akşam yemeği faslım 6 da bitti 6 buçuk saat leptini çalıştırmış oldum kabaklı ekşili köfte yaptım acılı büyük bir tabak yedim Leslie 3 mile yaptım spor olarakta
Daha vaktimiz varonlar gidince birde adapte olma süreci oluyor kolay bir dönemden gecmiyoruz. Bakma biz avantaja çevirmeye çalışıyoruz da tek başımıza çocuk buyutuyoruz hemde en çok ihtiyacimiz olduğu dönemde.Tek başına diyet daha kolay dimi:) ben de eşim gelmeden olabildiğince zayıflamak istiyorum. Hoş o yokken sadece 1 kilo vermişim