- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Karpuzun yanına zeytinyağlı yapsaydın keşke gece miden gruldarAkşam yemeğim karpuz. Aralarda kuru uzum yedim. Bide yarım porsiyon ev yapımı dondurma. yani 100 Gr kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karpuzun yanına zeytinyağlı yapsaydın keşke gece miden gruldarAkşam yemeğim karpuz. Aralarda kuru uzum yedim. Bide yarım porsiyon ev yapımı dondurma. yani 100 Gr kadar
Aynen şu anda bile gurulduyor. Canım.ne zamandır yeşil fasulye çekiyor:) benim.mesai sabah 6 akşam 8 hiç oturma dinlenme yok. Kendime yemek yapamıyorum. Akşam da halim kalmıyor artık. Yapacak bir sürü şey var elimi atamiyorumKarpuzun yanına zeytinyağlı yapsaydın keşke gece miden gruldar
Evet seninle aynı durumdayım. Ben yemeyi yapıp yapıp dolaba hazır koyuyor um.isitip yiyorum yoksa abuk subuk şeylere saldiriyorum.Aynen şu anda bile gurulduyor. Canım.ne zamandır yeşil fasulye çekiyor:) benim.mesai sabah 6 akşam 8 hiç oturma dinlenme yok. Kendime yemek yapamıyorum. Akşam da halim kalmıyor artık. Yapacak bir sürü şey var elimi atamiyorum
Istee bizde öyle olmicazz eylülde herkes elbise dolabini yenilicek
Inşallah cnmIstee bizde öyle olmicazz eylülde herkes elbise dolabini yenilicek
Ayyy tesekkurler cok sevindiim :)shamanqueen cnm bu haftanın kupası sana ilk sayfaya isminin karşısına koydum tebrikler bu azminin sende devamını diliyorum bize de bulaşmasını temenni ediyorum
Sen hiç beslenmiyorsun canım yaa. Elmayla salatalik yemişsin sadeceAyyy tesekkurler cok sevindiim :)
Kizlar bugunku menunu paylasayim:
Sabah 2 salatalik
Ara bir bardak kola zero , sade turk kahvesi
Oglen 1 yesil elma, kucuk boy americano
Aksam peynirli tavuklu salata, diyet kola
Gece sade turk kahvesi
Aciktikca salatalik elma falan yiyorum cunku disarda oluyorum ya pogaca durum falan yicem ya da bunlari ben de saglikli olani tercih ediyorum aksamlari mutlaka protein aliyorum ama hindi olsun tavuk olsun balik olsun. Ben bu sekilde gecen sene 46 kiloya kadar dusmustumSen hiç beslenmiyorsun canım yaa. Elmayla salatalik yemişsin sadece
Eee daha mantikliymis. Poğaça falan mahfeder. Evden hazirlayip götürme durumun yok mu. Zeytin yağlı yemek yada protein. Aç kalmıyor musun böyle salatalik elma falanAciktikca salatalik elma falan yiyorum cunku disarda oluyorum ya pogaca durum falan yicem ya da bunlari ben de saglikli olani tercih ediyorum aksamlari mutlaka protein aliyorum ama hindi olsun tavuk olsun balik olsun. Ben bu sekilde gecen sene 46 kiloya kadar dusmustum
cok guzelll tebriklerrr shamanqueenshamanqueen cnm bu haftanın kupası sana ilk sayfaya isminin karşısına koydum tebrikler bu azminin sende devamını diliyorum bize de bulaşmasını temenni ediyorum
Oyy cok gecmis olsun. Dikkat et kendine canim. Yorma kendiniKızlar bugün spor yapamicam sol bacağında varisin biri patlamış baldirim mosmor hiç bakmadım iki gündür ağrıyordu bende yorgunluktan kas ağrısı saniyordum ağrı kesici icio durdum
Bence kahvaltiyi turk kahvesiyle gecistirme cok cabuk acikirsin kan sekerin duser yine de sen bilirsin afiyet olsun :)