- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
Ay cok tesekkurlerr ben de bu kadar hizli vermeme sasirdim abur cuburu kesince gobek biraz indi :)anammm süpersin kız maşallah sana kupa senin galiba hadi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok tesekkurlerr ben de bu kadar hizli vermeme sasirdim abur cuburu kesince gobek biraz indi :)anammm süpersin kız maşallah sana kupa senin galiba hadi bakalım
Benim hedef 60.9 insallahhh :)Haydi kızlar haftaya cumaya hedef koyalım. ilk hedef benden nn 74 iiinnnnsaallaaahhh
Ilk sayfaya yazmisti glstn99 o yuzden yazmamistim. 60 la basladim.gecen hafta kaçti onuda yazin ki bilelim
Şekersiz 21 güne başladım bugün. Haydi Bismillah
İnşallah canım.ayyy cok zor bir diyet ooo hazir eşinde yookken başarirsin hadi kolay gele
Bence kahvaltiyi turk kahvesiyle gecistirme cok cabuk acikirsin kan sekerin duser yine de sen bilirsin afiyet olsun :)komsuyla 1 türk kahvesi yaninda 1 kare bitter cikolata kahvalti niyetine
tebrikler cnmGunaydin uyuya kalmisim brn spor yapamadim. Sabah yogurt ve 2 hurma yedim. Aci turk kahvesi ve nescafe ictim. Tarida 59 geldim buarada
Gelecek hafta icin hedfim kilomu korumak. Tatile cikacgiz çünküHaydi kızlar haftaya cumaya hedef koyalım. ilk hedef benden nn 74 iiinnnnsaallaaahhh
Ne kadar sürede bide nasıl verdin:) kaç kilodan düştünAy cok tesekkurlerr ben de bu kadar hizli vermeme sasirdim abur cuburu kesince gobek biraz indi :)
5 gunde 3 kilo verdim canim menulerimi buraya paylasmistim ama ozet geceyim sabahlari ya 2 salatalik ya da 1 yesil elma yedim oglen 1 yesil elma aksam da hindi etli, tavuklu, ton balikli peynirli salata yedim her aksam farkli. Spor yapmadim ama yurudum :)Ne kadar sürede bide nasıl verdin:) kaç kilodan düştün
Isten ciktim bir saate oglen elmami yiyecegim sonra da kahvami icerim sen napiyorsun :)Kizceler noruyonuz
Çok güzelmiş tebrikler. Ben de yapsam ne iyi olur.5 gunde 3 kilo verdim canim menulerimi buraya paylasmistim ama ozet geceyim sabahlari ya 2 salatalik ya da 1 yesil elma yedim oglen 1 yesil elma aksam da hindi etli, tavuklu, ton balikli peynirli salata yedim her aksam farkli. Spor yapmadim ama yurudum :)
ne olsun canm evdeyiz bugun su icme cabalarindayim uzun zamandir suyu aksatmiştim yavas yavas diyete başlama çabalarindayimKizceler noruyonuz
Yemeğimi yedim çay koydum bende.paşa uyusa yürüyüş yapıcam inşallah.Isten ciktim bir saate oglen elmami yiyecegim sonra da kahvami icerim sen napiyorsun :)