- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
süpersin cnmSelam
Geçen hafta 62 idi galiba
Bugün 60.9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin cnmSelam
Bugün 60.9
gecms olsun canm tabi senin icinde spor olur ama ust uste gezjnce bacaklarda hâl kalmiyorKızlar tabanim ağrıyor.yarın oğlumu hastaneye goturecem kulağını cekistiriyor dün gece ağlayarak uyandı kaç kere kuzucum. Hastaneye de yürüyerek gidip gelicem.
bir kerede sen kaçirdin sorun olmaz sen telafi edersin kesinBen akşamı kaçırdım valla 3 orta boy lahmacun soğan pervazı 1 bardak ayran ama patlicam bi yere sığamıyorum ve yarın cuma
Önce kendimden sonra sizlerden çok özür dilerim bugün çok yorgunum sporda yok biraz rahatlayım günün hareketlerini yapicam
inşallah cnm haftaya daha iyi sonuç için uğraşıcam ama memleketten ablam geldi ne kadar tutabilirsem kendimi artıkbir kerede sen kaçirdin sorun olmaz sen telafi edersin kesin
lahmacun ince lavastan oldugu icin sikinti yapmaLahmacunu yemesem iyiydi cnm gerçi ellerimle yaptım çok canım çekti hazır olsa yemezdim
merak ettik iyi bari guzel haberle geldinmerhaba
Yarın kilo bildirimi yapıp aranıza tekrar katılanmak istiyorum. kilo verdim he bu arada :)
Günaydın,
Sabah kahvaltı türk kahvesi.[/QUO
afiyet olsun cnm kilo bildirimi yaptınmı göremedim
Kulağını cekistiriyor diye goturecektim.çünkü bi kaç gün sonra ateslenmeye başlıyor. Daa 11 de uykudan uyandı bende uykuda kaldım.şimdi nasıl oğluış
Şekersiz 21 güne başladım bugün. Haydi BismillahCok hafif. Afiyet olsun :)
Gidemedim zatiuykuda kaldım. Akşam üstü yürüyüş yaparım inşallahgecms olsun canm tabi senin icinde spor olur ama ust uste gezjnce bacaklarda hâl kalmiyor
bir yerlerde yanlis yapiyosundur yada vucut tam direnci kirmamistir sabret belki bir anda direnç kirilcak ve vercekain hen moralini bozma bende ilk zamanlar hic veremiyodum sonra nerdeyse iki kiloya yakin hir haftada verdim iki hafta sonra yine durakladi boyle boyle gidiyor işteGünaydın kızlar hiç kilo veremedim moralim çok bozuk 77.400 geldim yine diyetisyenimin listelerine göre mi devam etsem bilemiyorum
Supersin canm tebriklerMerhaba kizlar 65,5 ile baslamistim
Bu sabah ac karna 62,2 ciktim :)
Hepiniz tartida bol eksi gorun insallah :)
Aksama menumu yazarimm
aynen bu hafta tam gaz baslarsinGünaydın kızlar ben sabit im 75. Vallahi arti cikmadigima sevindim ne yalan söyleyim. Haftaya tam gaz devam
Memlekettensabah limonlu suyumu içtim bi dilim tam buğday ekmeği peynir domates salatalık azcık omlet bi zeytin
bugün memleketten ablam geldi ve maraş firiği getirmiş bugün onu yiyecem tutmayın beni
kalorisi az ama ödem yapıyo yeşilçay içerim napim
Ooo super bir geri donüş canim tebriklerSelam
Bugün 60.9
Benimde kiz kardeşim geldi o yuzden ay sonuna kadar baslamiyom yaa tam anlamiyla baslamayinca diyet olmuyir yag gitsin istiyorum ve zaman ayirip spor yapmaknistiykm o yuzden bir 20 gun sinra basliycam ama dikkat ediyominşallah cnm haftaya daha iyi sonuç için uğraşıcam ama memleketten ablam geldi ne kadar tutabilirsem kendimi artık
ayyy cok zor bir diyet ooo hazir eşinde yookken başarirsin hadi kolay geleŞekersiz 21 güne başladım bugün. Haydi Bismillah
gecen hafta kaçti onuda yazin ki bilelimGunaydin uyuya kalmisim brn spor yapamadim. Sabah yogurt ve 2 hurma yedim. Aci turk kahvesi ve nescafe ictim. Tarida 59 geldim buarada