Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar üzülme cnm verirsin sabır ve azim bozmak yokgünaydın kızlar yazıyorum pazartesi 59,20 olan ben bügün 59,60 oldum ne ara 57,60 lerdn geldim pes akşam iştahım çok açık yemeden duramıyorum vala benim heves gitti ara ara yazarım size
anammm süpersin kız maşallah sana kupa senin galiba hadi bakalımMerhaba kizlar 65,5 ile baslamistim
Bu sabah ac karna 62,2 ciktim :)
Hepiniz tartida bol eksi gorun insallah :)
Aksama menumu yazarimm
olsun o da güzelGünaydın kızlar ben sabit im 75. Vallahi arti cikmadigima sevindim ne yalan söyleyim. Haftaya tam gaz devam
olacak merak etme bırakmak yok sabır birazGünaydın kızlar hiç kilo veremedim moralim çok bozuk 77.400 geldim yine diyetisyenimin listelerine göre mi devam etsem bilemiyorum
günaydın cnmGünaydinlarrrr :)
şimdi nasıl oğluışKızlar uykuda kaldım.hastaneye gidemedik gece elektrik kesildi korktum uyuyamadim. Bu arada herkes bayramın rehavetini attı gibi artık. Sabırla devam edecez.
Cok hafif. Afiyet olsun :)Kahvaltım 4 kasik Menemen 4 dil karpuz 5 küçük top peynir
Kilo durumum 66.4 gecen hafta 66 idi yani artidaym ama bu kötü haftaya ragmen bukadar arti olmasina bile sevindim. Bu hafta kesin 65sayilarni hedefliyorm :)