- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 398
Kotlarimda yasadigim heyacan iste tamda bu. Dugmeleri kolay kapaniyor ve elim i belimdeki bosluga soktugumdaki o guzel duygu.Zayifken giydiğim kıyafetleri giyebiljnce çok mutlu oluyorum bu zevki hiçbirşeye degismem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kotlarimda yasadigim heyacan iste tamda bu. Dugmeleri kolay kapaniyor ve elim i belimdeki bosluga soktugumdaki o guzel duygu.Zayifken giydiğim kıyafetleri giyebiljnce çok mutlu oluyorum bu zevki hiçbirşeye degismem
Elbette gelir yeterki burda ol bizimleBu topige katilarak baslangic yaptim. Gerisi gelecek sizlerle insallah
Kız sen nerelerdesin yaaamerhaba
Yarın kilo bildirimi yapıp aranıza tekrar katılanmak istiyorum. kilo verdim he bu arada :)
Ayy gercektenmi cnm çok sevindimmerhaba
Yarın kilo bildirimi yapıp aranıza tekrar katılanmak istiyorum. kilo verdim he bu arada :)
Depresyon geçirip geldim :))Kız sen nerelerdesin yaaa
Sağol canım:) çok aktif olamicam ama. Bebeğim çok vaktimi alıyor artık.Ayy gercektenmi cnm çok sevindim
Olsun sen dayanamaz gelirsinki ne depresyonu hayirdir bide kaç kilo verdin ben depresyonda kilo alırım hep kendimi yemeye veririmSağol canım:) çok aktif olamicam ama. Bebeğim çok vaktimi alıyor artık.
Depresyon mepresyon bizi etkilermi baci yaaDepresyon geçirip geldim :))
Çok değil ya. Ama yine de umut verici:) tabi yarın sabah artı görmezsemOlsun sen dayanamaz gelirsinki ne depresyonu hayirdir bide kaç kilo verdin ben depresyonda kilo alırım hep kendimi yemeye veririm
Yarın sabah aç karnına tartıl canım. Evet dijital sart. Fırsat bulursam haftaya cumaya kadar almalısın. Şimdilik öyle yap istersen.Yarin tarti gunu nu aksam mi bildirecegiz? Benim dijital tarti bulmam lazim benim. Grami gramina olcmem lazim. Evde ki eski baskul var. Eve yenisini alana kadar eczanede tartilsam acaba dogru olur mu?
heççDepresyon mepresyon bizi etkilermi baci yaa
Bebek kac aylik canim.Sağol canım:) çok aktif olamicam ama. Bebeğim çok vaktimi alıyor artık.
8 aylık. Senin de çocukların var galiba tan okuyamadımBebek kac aylik canim.