- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
benim listeyi bulup altına ekleyebiirdin ama zor olurdu bulman tebrikler günü iyi bitirdin hadi iyi geceler20 haziran
40 squat
20 dk cardio
Gunluk hareketler
1lt su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim listeyi bulup altına ekleyebiirdin ama zor olurdu bulman tebrikler günü iyi bitirdin hadi iyi geceler20 haziran
40 squat
20 dk cardio
Gunluk hareketler
1lt su
Bende hep ikiside aynı cins olsun istedim Rabbim de verdi çok şükür
Iyi gecelerAmin cnm inşallah ben müsade isteyim geç oldu birazda leptin çalışsın uyuyum da
Gunaydin canim . Vicdan yapmakta iyi bisey. Hareketlerle yediklerini yakarsin. Regl gunleri bende senin gibi oluyorum malesefgünaydın kızlar akşam kv yemeğe çağırdı kızartmalar nuggetler köfteler kolalar az yemeye çalıştıysamda kaçtı gibi yemeyince küsüyorlar, bu sabah kahvaltı yine yeşil elma ve nektari öğlende patates salatası yaptım domates salata ve sade patates var, işyerinde harika gidiyorum evde çuvallıyorum ben yaaa evemi gitmesem acayip te şişim cumartesi regl günüm şimdiden karnım ağrımaya başladı
Gunaydin canim. Ben yaptim . Sabah salatalik yemelisin bence. Adam da sasiriyordur kesin.Gunaydin kizlar kahvalti ve oglen yemegi icin yanimda 2 salatalik 1 yesil elma var hangisini ne zaman yesem karar veremedim son gunlerde manavi zengin ettim habire yesil elma aliyorum
Siz kahvalti ettiniz mi :)
cumartesi pazar yürüyüş yapıyrum işte akşamları 2 durak ötede iniriyorum yürüyorumGunaydin canim . Vicdan yapmakta iyi bisey. Hareketlerle yediklerini yakarsin. Regl gunleri bende senin gibi oluyorum malesef
toplu halde al yeşil elmayı ben alıyorum vala buzdolap sebze bölümünde 15 gün daha fazla kalıyorGunaydin kizlar kahvalti ve oglen yemegi icin yanimda 2 salatalik 1 yesil elma var hangisini ne zaman yesem karar veremedim son gunlerde manavi zengin ettim habire yesil elma aliyorum
Siz kahvalti ettiniz mi :)
Yaa bende geçen ay hiç olmadım gibi bişey maydanoz suyu iltihabı falan sokermi acabaregl olum maydonoz kürü yapcam
yok canm cok iyi gidiyosun allah icin ❤Kızlar topigimiz motivasyonda etkili oluyor mu size yani ben mutluyum durumdan eksik olan yapmamız gereken bisey varmi konu açan kişi olarak elimden geleni yapıyorum ama kusurum varsa affola