- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
vayyyy super gidiyosun seni tutabilene aşk olsun20 haziran spor ve su listesi
1.glstn99
20 mekik
20 squat
120 sn wall sit
30 dk hiit cardio
Günlük verilen egzersizler
2 lt su
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyyy super gidiyosun seni tutabilene aşk olsun20 haziran spor ve su listesi
1.glstn99
20 mekik
20 squat
120 sn wall sit
30 dk hiit cardio
Günlük verilen egzersizler
2 lt su
olsun bugunden baslar devam edersin sikinti yapmaya gerek yok zaten kilo vermek bir gunluk iş değilBence cok iyi motive oluyor paylasilanlar da fikir oluyor günlük menüler falan mesela :) ve hep yeni bilgiler oldugu icin güncelleyici. Hele o spor hareketleri süper oluyor daha ne yapicaksin canim. Bence kilo vermeler basladikca dahada iyi olucak. Ben bu hafta artiyla baslicam sanirim ama
Teşekkürler cnmyok canm cok iyi gidiyosun allah icin ❤
ayyy bende oo yaşa gelene kadar senin gibi istekli ve azimli olabilecekmiyim bilemeiyorum ama seni tebrik ediyorum canm cok azimli ve istikrarlisin şuan seni daha çok merak ettimBu arada beni tanımıyorsunuz kendimi tanitayim
Ağustosta 40 olucam inşallah evliyim 2 oğlum var 14 ve 6.5 yaşlarında boy 163 cm hemsireyim aile hekimliğinde calisiyorum kendimi bildim bileli diyet ve spor yaparım denemediğim zayıflama yöntemi kalmadı lipo bile yaptırdım üst taraf 50 kg gibi basen yok bacakların maşallahı var memleket ben k.maras eşim osmaniye şuan ankarada yiz görev icabı bu kadar detaylı tanıttım ilk kez kendimi
Aynen inşallah bırakmam cnmvayyyy super gidiyosun seni tutabilene aşk olsun
aslinda sabah kahvaltini iyi yapsan oglen neysede aksami az dengelesen daha iyi olur çunki sabah az yiyince gunun ilerleyen sattlerinde gozun donuyor ve yemege saldiriyosungünaydın kızlar akşam kv yemeğe çağırdı kızartmalar nuggetler köfteler kolalar az yemeye çalıştıysamda kaçtı gibi yemeyince küsüyorlar, bu sabah kahvaltı yine yeşil elma ve nektari öğlende patates salatası yaptım domates salata ve sade patates var, işyerinde harika gidiyorum evde çuvallıyorum ben yaaa evemi gitmesem acayip te şişim cumartesi regl günüm şimdiden karnım ağrımaya başladı
sana boll boll duaci olmuştur şimdi desene belki zayiflamanda yardimci olurGunaydin kizlar kahvalti ve oglen yemegi icin yanimda 2 salatalik 1 yesil elma var hangisini ne zaman yesem karar veremedim son gunlerde manavi zengin ettim habire yesil elma aliyorum
Siz kahvalti ettiniz mi :)
Gune aci turk kahvesiyle basladim. Yogurt ve 3 hurma yedim . Sutlu nescafe icicem birazdan. Lesli 1. 30 mekik (duz) 20 mekik (yan)
gunaydin tatlimGünaydın kızlar
Bende k.maraşlıyım canım ama doğma büyüme ankara her yıl köyüme giderim eşimde maraşlıBu arada beni tanımıyorsunuz kendimi tanitayim
Ağustosta 40 olucam inşallah evliyim 2 oğlum var 14 ve 6.5 yaşlarında boy 163 cm hemsireyim aile hekimliğinde calisiyorum kendimi bildim bileli diyet ve spor yaparım denemediğim zayıflama yöntemi kalmadı lipo bile yaptırdım üst taraf 50 kg gibi basen yok bacakların maşallahı var memleket ben k.maras eşim osmaniye şuan ankarada yiz görev icabı bu kadar detaylı tanıttım ilk kez kendimi
gunaydin canikomGünaydın günaydın fit bayanlar
canim ben telofonuma kalca bacak egzersizleri ve karin kasi egzersizleri uygulamalrini indirdim leslie de indirdim ordan gunde iki defa veya birer defa yapiyodum suan degil ama ay sonunda basliycam insallahBugünkü egzersizleriniz hadi bakalım
Topuğa Dokunma x 20
Kalçadan Tekme
Sol x 20
Sağ x 20
Koşu Mekiği x 20
Kelebek Tekmeler x 20
Bisiklet Egzersizi x 20
Plank 30 Saniye
insallah canimAynen inşallah bırakmam cnm
cok guzelsin canm ve cok inceciksin inşalkah banada nesip olur 40 li yaslarda senin gibi guzel ve fittt olmak ❤❤❤Resmimi koydum bak ama şimdi saçlarım kızıl degil sarı
Aa gercektenmi sevindim neresindenBende k.maraşlıyım canım ama doğma büyüme ankara her yıl köyüme giderim eşimde maraşlı
Teşekkürler kısa tekrar donucem kızıla yazın çok akıyor cunkuOvvvss glstn99 kizil cok yakismis
Ayy çok teşekkür ederim cnmcok guzelsin canm ve cok inceciksin inşalkah banada nesip olur 40 li yaslarda senin gibi guzel ve fittt olmak ❤❤❤