- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Şuan hedef kiloma ulaşmak için motivasyon içindeyim sonrada sıra ona gelir insallahBende birakmayi cok istiyorum dedigin gibi eşim icince olmuyor zor malesfe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan hedef kiloma ulaşmak için motivasyon içindeyim sonrada sıra ona gelir insallahBende birakmayi cok istiyorum dedigin gibi eşim icince olmuyor zor malesfe
Hedef kilona ulasirsin onda sikinti yok bence diger konuda da Hadi insallahŞuan hedef kiloma ulaşmak için motivasyon içindeyim sonrada sıra ona gelir insallah
Inşallah şubatta 12.takımdan mezun oldum 61 kg ile ama araya bi sürü şey girdi hipotiroidi hastasiyim günlük ilaç aliyorum o yüzden çok zor benim için sporsuz imkansız salınca hemen lank diye aliyorumHedef kilona ulasirsin onda sikinti yok bence diger konuda da Hadi insallah
Çok güldüm ya bide ilk sayfaya duamızı koydum göz atmak isterseniz
Neden olsun sevinirim burda bi arkadaş oldukCok geçmiş olsun canim. Gercekten sağlık onemli kendini ayirica tanitman da bize guveninin gostergesi. Cok tatli bir annesindir. Aramizda 10 yas varmis glstn99 canim diyerek hitap etmek sikinti olmaz sanirim degil mi
Sende demi 2 oglus:) Allah bağışlasın cnmBende ekimde 30 olucam 2 oglum var 7 ve 1.5 yaslarinda sigorta elemaniyim hic diyetle ugrasmadim taki 2. Doguma kadar pantolonlar ve gomleklerim olmayinca birde eylule dugun yapacak olunca tak dedi
Ay evet dualarim hep oyleydiSende demi 2 oglus:) Allah bağışlasın cnm
Bende hep ikiside aynı cins olsun istedim Rabbim de verdi çok şükürAy evet dualarim hep oyleydi
Amin cnm inşallah ben müsade isteyim geç oldu birazda leptin çalışsın uyuyum daRabbim saglikli omurle versin hepimizin evladina. Hayirli evlat olsunlar