- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Kızlar benim midem 1 haftadir çok kötü bulanıyor yaa. Hatta dün istifra ettim öğlen den sonra başımı kaldiramadim. Kraker yedim bastirir diye de yok hala bulanıyor.
Geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim midem 1 haftadir çok kötü bulanıyor yaa. Hatta dün istifra ettim öğlen den sonra başımı kaldiramadim. Kraker yedim bastirir diye de yok hala bulanıyor.
Simdi geldim migren den dolayiymis birde dogum kontrol hapida yapıyordur dedi. İlaç lari aldım inşallah gecer çabucak oluyorum bulanti danGecmis olsun canim bi doktorami görünsen acaba zehirlenme falan olmasin
Çok güzel gidiyorsunCuma günü : 100,8
bugün :100,0
Fark : -800
Simdi geldim migren den dolayiymis birde dogum kontrol hapida yapıyordur dedi. İlaç lari aldım inşallah gecer çabucak oluyorum bulanti dan
Aynı sıkıntı bendede var devamlı bas dönmesi bulantı migde agrısı mahvoldum dün uyuyamadım saatlerce açlıktanmıdır bilmiyorum bianda yeme düzeni deısınce vicut reaksiyon verdi herhaldeKızlar benim midem 1 haftadir çok kötü bulanıyor yaa. Hatta dün istifra ettim öğlen den sonra başımı kaldiramadim. Kraker yedim bastirir diye de yok hala bulanıyor.
Anam ağladı yaa koltuktan kalkamaz haldeyim şu anGecmis olsun cnm insallah gecer hemen
Cok zor oluyor o mide bulantisi..
Kraker bastirir diye yedim bende yok daha fazla dayanamadım gittim dr a. Geçmedi hala ölüyorum...git sen de bir dr a bekledikce kötüye gidiyorAynı sıkıntı bendede var devamlı bas dönmesi bulantı migde agrısı mahvoldum dün uyuyamadım saatlerce açlıktanmıdır bilmiyorum bianda yeme düzeni deısınce vicut reaksiyon verdi herhalde
Çok güzel gidiyorsun
Kraker bastirir diye yedim bende yok daha fazla dayanamadım gittim dr a. Geçmedi hala ölüyorum...git sen de bir dr a bekledikce kötüye gidiyor
Evet haklısın yarn kesin gidicem suan mıgdemın agrısı ve bulantısndan birşey yıyemıorum kusucak gıbıyım sürekli basımda dönüyorKraker bastirir diye yedim bende yok daha fazla dayanamadım gittim dr a. Geçmedi hala ölüyorum...git sen de bir dr a bekledikce kötüye gidiyor
Evet haklısın yarn kesin gidicem suan mıgdemın agrısı ve bulantısndan birşey yıyemıorum kusucak gıbıyım sürekli basımda dönüyor
Su Yarım tabak fasulyesi bile zorladım halde yıyemedım aceba nedeni tuzsuz yagsız ve çok acı tuketmekmı dıe düşündüm ozellkle elma sırkesı çok ağır gelıor
Evet sıfır yag ve tuz kullanmıyorum hiç ondan sıkıntı etmıorumda sanırım acı ve sirke beni mahvediyor ac karnınasen sıfır tuz ve sıfır yağsız mı yapıyorsun yemekleri eğer öyleyse çok zararlı bir beslenme tarzı bu
ve eğer midende sorun varsa çok acı ve elma sirkesi mideni daha kötü eder
Çok güzel bi yer mutlaka gitmelisin cnmKardeşim orda okuyor:) ben daha tatil yapamadım yapamicam da sanırım .
Kolay gelsin cnm :)Kızlar düğün telaşi ve hazırlıklarım başladı artık pek vaktim yok malesef arada yine girerim benim için dua edin lütfen
Geçmiş olsun cnmKraker bastirir diye yedim bende yok daha fazla dayanamadım gittim dr a. Geçmedi hala ölüyorum...git sen de bir dr a bekledikce kötüye gidiyor