- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun sabah ben yeşil elma yiyemiyorum ama öğle yemek yerine rendeliyorum içine tarçın katıyorum arada karabuğdayda atıyorum inanılmaz tok tutuyorGunaydin kizlar su an kahvalti niyetine yesil elmami yiyorum herkese iyi diyetler :)
ewet cnm inşallah bozulmazgunqydin kizlar herkes cok iyi gidiyir yavas yavas adapte olunuyor diyete bakiyom :))
bence o bıraktı katılmicak kimseyi almayalım dedi ama çok olunca daha aktif oluyoruz ve motive eden fazla oluyor haksızmıyımbu arada @ liliyaa nerde acaba gorunmuyir
çok güzel afiyet olsun hadi bakalım cuma güzel sonuçlar bizi bekliyorBende yeşil salata 1 dilim tam buğday ekmeği getirdim yanımda
İnşallah canımçok güzel afiyet olsun hadi bakalım cuma güzel sonuçlar bizi bekliyor
Sende oyle canimsüpersin
Burada olma amacımız birbirimizi motive etmek ne kadar çok kişi olursak o kadar çok birbirimize karşı sorumluluk bilinci oluşacak ve başarma isteğimiz kuvvetlenecek diğer türlü iki kişiyle başarabilseydik zaten herkesin çevresinde diyet yapan bir kişi vardır onunla devam ederdi buraya gelmezdi o yüzden haklisin kalabalık iyidirbence o bıraktı katılmicak kimseyi almayalım dedi ama çok olunca daha aktif oluyoruz ve motive eden fazla oluyor haksızmıyım
ewet çok güzel vermişsin başarmışsın zaten kalan ıda verirsin inşallah cnm kafaya takma gidecek hepsi başka yolu yok :)Öncelikle teşekkür ederimismim Simge 25 yaşındayım lise yıllarından sonra kendimi bildim bileli diyet yapıyorum diyebiliriz evliyim 3 yaşında bir oğlum var doğuma 92 kilo ile girdim çok emek verdim geçen yıl 61 küsur kiloya kadar düştüm zaman içerisinde bir ileri bir geri derken sabah itibari ile 64.1 kiloyum artık yıllardır goremedigim 5 li rakamları görmek istiyorum tartıda bunun için motivasyona ihtiyacım var umarım bunu burda sizinle birlikte başarabiliriz
listeye ekledim senide cuma tartı günü pazarteside hafta sonu kaçamak varmı diye kontrol tartısı yapalım dedimÖncelikle teşekkür ederimismim Simge 25 yaşındayım lise yıllarından sonra kendimi bildim bileli diyet yapıyorum diyebiliriz evliyim 3 yaşında bir oğlum var doğuma 92 kilo ile girdim çok emek verdim geçen yıl 61 küsur kiloya kadar düştüm zaman içerisinde bir ileri bir geri derken sabah itibari ile 64.1 kiloyum artık yıllardır goremedigim 5 li rakamları görmek istiyorum tartıda bunun için motivasyona ihtiyacım var umarım bunu burda sizinle birlikte başarabiliriz
günaydın cnmGünaydın kızlar