- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
yeterki siz kilo verin kızlar ben elimden geleni yaparımEline saglik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeterki siz kilo verin kızlar ben elimden geleni yaparımEline saglik
Ayyy hadi insallah gitsin yaglar gelsin fit kizlaryeterki siz kilo verin kızlar ben elimden geleni yaparım
Ayyy hadi insallah gitsin yaglar gelsin fit kizlar
Yeşil mercimek degilmiher meyveden yiyebilirsin ama bir veya iki tane fazla degil elmanin hic bir zarari yok sadece sen ogunleri meyveyle doldurdugun icin dedim seni tok tutmuycak hafif bir atismalik yediysen yaninda elma yemen seni daha tok tutar aksami hafif atlatirsin ekmadan sikilinca salatalik domates kabaği cok az yagda kavurup yogurtla yiyebilirsin bir arkaşimiz @kakaovanilya surekli haşlanmiş kara mercimek yogurtla yerdi bende yaptim cok hoş oluyir ve tok tutuyor
Cuma pazartesi de kontrol tartı yapsak iyi olurTartı günü ne zaman?
yeterki siz kilo verin kızlar ben elimden geleni yaparım
evet canim yeşil olcakti pardonYeşil mercimek degilmi
cok gecmis olsun fazla yuklenme daha kotu olursunBen şimdi çeyrek labada iki etsiz çiğköfte yedim çeyrek ten az simit ve sonra bi kase karışımlı yoğurt yiyecem kiraz ve erik aldım köy den gelme birazda ondan yerim ama benim varış var bacaklar müthiş ağrıyor cardio yapicam demistim ama sanırım yapamicam ağrı kesici ictim şimdi okadar zonkluyor
Anca verdiğim egzrsizleri yaptım biraz sayısı fazlacok gecmis olsun fazla yuklenme daha kotu olursun
Tamam cnm karabuğday da benim favorimevet canim yeşil olcakti pardon
sen bir dene bakim nasil olcak ben diyete tam basladim mi o zamn deniyimAma yeşil mercimek çorbasıyla detox yapıp çok iyi sonuç alanlar var 3 gün bende yapayım yarın başlayım eşlik etmek isteyen varsa beraber yapalim