- 21 Mart 2018
- 631
- 1.755
kızlar kaç kişi olduk bilmiyorum ama ilk sayfaya liste oluşturmicam herkes her cuma tartılıp profilinde güncellesin ve burada belirtsin haftanın birincisine kupa kaldıralım
Güzel fikir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kaç kişi olduk bilmiyorum ama ilk sayfaya liste oluşturmicam herkes her cuma tartılıp profilinde güncellesin ve burada belirtsin haftanın birincisine kupa kaldıralım
rezene ççayı yada açlıkotu çok iyi geliyor
ilk sayfaya bulduğum kadarıyla liste oluşturdum bi baksın herkes olurmu olmayanlar söylesin
x 20
Duvarda Şınav x 20
Yan Yatarak Bacak Açma
Sol x 20
Sağ x 20
Köprü Hareketi x 20
Baş Üstünde Alkışlama x 15
Plank 30 Saniye
Üşenme kalk yap 15 dk alır e fazla
Cok guzelmis Yeni uyandim bu hareketleri yapip yogurdumu yiyicemx 20
Duvarda Şınav x 20
Yan Yatarak Bacak Açma
Sol x 20
Sağ x 20
Köprü Hareketi x 20
Baş Üstünde Alkışlama x 15
Plank 30 Saniye
Bu hafta adettim 77.400 gelmiştim cuma günü canımguka258 sen kaç kiloydun cnm sen kaldın bi tek
Cok guzelmis Yeni uyandim bu hareketleri yapip yogurdumu yiyicem
tabiki aktif olup azimli olacaksan cnm bide kendini tanıtırmısın boy kilo yaş vs.Merhabalarbaşından beri okudum konunuzu son kalan kilolarımi verebilmek için size yoldaşlık yapabilirmiyim ben de
Günaydın kızlar bu sabah maydonoz limon kürü yaptım kahvaltıda 2 yumurtadan peynirli omlet yaptım yeşil çayımı içtim
süpersinGunaydinnn cardio nun 20 dk sini yapabildim. Ustune yogurt ve 2 tane hurma yedimmm kalkarkalmaz turk kahvesi ve kiraz cayi
bende öyle midem açılıyo sanırım sonra frenleyemiyorumBirde ben kahvalti yapinca daha cok acikiyorum