• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef zayıflamak buyrun azimli bayanlar

kızlar kaç kişi olduk bilmiyorum ama ilk sayfaya liste oluşturmicam herkes her cuma tartılıp profilinde güncellesin ve burada belirtsin haftanın birincisine kupa kaldıralım

Güzel fikir :)

rezene ççayı yada açlıkotu çok iyi geliyor

Aclik otu aliskanlik yapiyormus sonra onu icmeyince iyice kabizlik olabillir ben 2 güne 1 kefir iciyorm 1 caybardagi cok iyi geliyor kabizliga

ilk sayfaya bulduğum kadarıyla liste oluşturdum bi baksın herkes olurmu olmayanlar söylesin

Süper olmus beni 66 yazmissin ama ben bugun 66.4 ciktm kilo vercegime aliyorm :skandal:

x 20
comelme.jpg

Duvarda Şınav x 20
duvarda_sinav.jpg

Yan Yatarak Bacak Açma
Sol x 20
Sağ x 20

sol_bacak.jpg

Köprü Hareketi x 20

kopru.jpg

Baş Üstünde Alkışlama x 15

ayakta_alkislama.jpg

Plank 30 Saniye

blank_resim.jpg

Yarin yapicam mutlaka :super: süper hareketler

Bunlar bugünün hareketi cnm yarın başka vericem

Üşenme kalk yap 15 dk alır e fazla

Merhabalarbaşından beri okudum konunuzu son kalan kilolarımi verebilmek için size yoldaşlık yapabilirmiyim ben de

günaydın kızlar aksam 3 ymk kaşık makarna 3 nugget 2-3 kaşık yoğurt yedim yemekten sonra arkadaşlar çaya geldi 2 de ekler yedim bugun tardıda 59 çıktım yine bu yemeğe 200 gram gitmiş :ıslık: kahvaltı biraz geçiştirme olcak 4 kuru kayısı 1 yeşil elma 1 nektari şuan masamda agır agır yiyorum hepsinin zamana yayarak yicem

Günaydın kızlar bunlarda bugünün hareketleri hadi bakalım kolay gelsin
Ayakta Bisiklet Mekiği x 20
ayakta_bisiklett.jpg

Duvarda Şınav x 20
duvarda_sinav.jpg

Koşu Mekiği x 20
kosu_mekigi.jpg

Yangın Musluğu
Sol Bacak x 20
Sağ Bacak x 20
yangin_muslugu.jpg

Baş Üstünde Alkışlama x 15