- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
Emeğime çok yazık ya offf. Aç gezecem bu hafta.o kadar yersen olacağı budur
neyseki çok fazla bir kilon yok bir hafta dikkat etsen halolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emeğime çok yazık ya offf. Aç gezecem bu hafta.o kadar yersen olacağı budur
neyseki çok fazla bir kilon yok bir hafta dikkat etsen halolur
günaydın canlar ödemmi topladın sen regl mi yakınGünaydın
Utancımdan kilo bildirimi yapmicaktım ama herkes gibi yazacam.
Cuma 55,8
Pztesi 57,4
Fark +1,6
Yok canım kalori topladım:/ dün kardeşimin d.gunu vardı pastalar börekler...günaydın canlar ödemmi topladın sen regl mi yakın
O zaman daha az çıkarsın bitince. Maydanoz kürü yapsana ödem atiyormusbende sabitim 63.5kg ama regl öncesi müthiş şişliğim var ellerim kapanmıyo resmen
bitki çaylarıda içiyorum ama neden oluyoki
kızlar dün acillik oldum regl beni mahfettisabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi gücümü toplayabilirsem bir kahve yapıcam
Merhaba ben de aranıza katılıyorum ben isveç diyeti yapıyorum 3. Gündeyim
teşekkür ederim canımmgeçmiş olsun canım
geçmiş olsun cnmkızlar dün acillik oldum regl beni mahfettisabah klasik kahvaltımı yaptım şimdi gücümü toplayabilirsem bir kahve yapıcam
hg cnm kaç kilosun kaç yaşındasın evlimisin çocuk varmı boy kaç bi tanıtırsan kendini sevinirizMerhaba ben de aranıza katılıyorum ben isveç diyeti yapıyorum 3. Gündeyim
olsun bu hafta telafi edersin senYok canım kalori topladım:/ dün kardeşimin d.gunu vardı pastalar börekler...
öğlenymk yarım kase çorba 1 dilim ekmek çavdar,bir bardak ayran ,2 çatal pilav 2 çatal tavuk sote
2 tane ev yapımı nlahmacun yedim bi bardak ayran