- 14 Mart 2008
- 6.023
- 5.130
Yok yağ koymuyorum canm limonda koymamıştım bir daha denerimAfiyet olsun canım salatana yağda koyma tansiyon problemin yoksa bol limonlu ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yağ koymuyorum canm limonda koymamıştım bir daha denerimAfiyet olsun canım salatana yağda koyma tansiyon problemin yoksa bol limonlu ye
Yok yağ koymuyorum canm limonda koymamıştım bir daha denerim
Ben bugün batirdim. 2 dilim kek, 3 tane kurabiye, 2 yaprak cezerye. Sabahtan beri bunları yedim çok saçma oldu.
Merhaba kızlar misafirim vardı giremedim sabah yediklerimden sonra bi tane içli köfte yedim öğlen.
Aksama izmir kofte bulgur pilavı yaptım az ondan yerim
Miktar fazla degil enazindan toparlarsin cabucakBen bugün batirdim. 2 dilim kek, 3 tane kurabiye, 2 yaprak cezerye. Sabahtan beri bunları yedim çok saçma oldu.
Hepsi de şekerli ve çok yağlı, kaloriyi doldurdum aşmış bile olabilirim. Neyse artık toparlamaya bakacam.Miktar fazla degil enazindan toparlarsin cabucak
Evet gayet güzel:)Bende aksam yemegi olark kabak corbasi ve kücük karniyarik yedim 2 tane tursu 1 aci biber :) bu aralar cok iyi gidiyorm insallah nazar degmez
cok tesekkur ediyorum canimHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:) uzun süre yoktun ama dönüşün muhteşem oldu:))
hosbuldum canim şu yaz aylarinda üşutmem dişinda hersey şimdilik iyi çok şukurMerhaba cnm hoş geldin naptin nasilsin
Çok saol canim allah razi olsun dualariniz yeterAaa çok sevindim hem kilo vermişsin hemde nişanlamışsın mutluluklar dilerim cnm
çok şukur şimdilik canim insallah devami gelir teşekkur ederimHayirlisi olsun insallah :) hersey yolunda gidiyor desene
Selam
55.8
duzeltirsin sen canimkızlar beni bir tokatlayın yaaa
saol canimhayırlı uğurlu olsun
Çok geçmiş olsun cnmcok tesekkur ediyorum canim
hosbuldum canim şu yaz aylarinda üşutmem dişinda hersey şimdilik iyi çok şukur
Günaydın canım ne güzel ya süper:) 12 gün var tutar tabi.Kizlar bugun 66.0 gördüm cok mutlu oldummm daha cuma günü 66.7 di :) agustosun 10una kadar hedefim 63.5 tutarmi dersiniz?