- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
iki çatal bişiiydiii yarina kabak haşlar telafi ederimhem ekmek hem pilav aynı anda olmasaydı keşke canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki çatal bişiiydiii yarina kabak haşlar telafi ederimhem ekmek hem pilav aynı anda olmasaydı keşke canım
lahmacun çekti canimmm2 tane ev yapımı nlahmacun yedim bi bardak ayran
ewet cnmlahmacunu senmi yapıyosun canım
45 dk yürüyüş yapıldı şimdi kahvemi içiyorum.2 öğün yapıcam bugün.
hg cnm kaç kilosun kaç yaşındasın evlimisin çocuk varmı boy kaç bi tanıtırsan kendini seviniriz
Fabrika ayarlarima döndüm cokk şükür
ewet cnm
Noruyonuz canlar. Azıcık 2 lafın belini kiralım. Akşam yemegim hazır paşa uyanmak üzere. Sizde ne var ne yok.eşim eylül un ilk hafta si geliyor izne 1 ay var neredeyse kolları sıvadım ama açıkçası şu sıra ondan çok kendim için istiyorum zayiflamayi erkeğe ne yapsan boş. Limoniyiz zaten şu ara
Onda o kafa olduğu sürece biz çok tartisiriz daha.kendim için istiyorum şuan daha çok. Bir kaç kıyafeti yirttim attım bugün. Giyilesi kalmamıştı hemde büyüktü. Kış a gardırop u yenilicem inşallah.hiç dar paça giyme dım mesela ben gobekten dolayi doya doya alışveriş yapicamGelince barışırsınız ama zayıfla sen yinede
bencede gelince herşey biter uzaklıktan olur oyle şeylerNoruyonuz canlar. Azıcık 2 lafın belini kiralım. Akşam yemegim hazır paşa uyanmak üzere. Sizde ne var ne yok.eşim eylül un ilk hafta si geliyor izne 1 ay var neredeyse kolları sıvadım ama açıkçası şu sıra ondan çok kendim için istiyorum zayiflamayi erkeğe ne yapsan boş. Limoniyiz zaten şu ara
Onda o kafa olduğu sürece biz çok tartisiriz daha.kendim için istiyorum şuan daha çok. Bir kaç kıyafeti yirttim attım bugün. Giyilesi kalmamıştı hemde büyüktü. Kış a gardırop u yenilicem inşallah.hiç dar paça giyme dım mesela ben gobekten dolayi doya doya alışveriş yapicam
bencede gelince herşey biter uzaklıktan olur oyle şeyler
kızlar haftasonu tatile gidiyorum işlerimi toparlamaya çalışıyorum çok ama çok yoğunum fazla giremezsem kusura bakmayın
Ya yogunluktan olanlar neysede sanki çok kimse girmiyor gibi değilmibencede gelince herşey biter uzaklıktan olur oyle şeyler
kızlar haftasonu tatile gidiyorum işlerimi toparlamaya çalışıyorum çok ama çok yoğunum fazla giremezsem kusura bakmayın
teşekkür ederim cnmİyi tatiller canım
Ya yogunluktan olanlar neysede sanki çok kimse girmiyor gibi değilmi
Mesajı okuyup cvp yazan yorumlayan sadece 1-2 kişi. o yüzden bazen yazarsın gelmiyor.aynen girenlerde sadece beğenip yazmadığı için sohbet ortamı olmuyor malesef