- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Günaydın iyi pazarlar neden olmasın cnm azimli olursanKizlar bugun 66.0 gördüm cok mutlu oldummm daha cuma günü 66.7 di :) agustosun 10una kadar hedefim 63.5 tutarmi dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın iyi pazarlar neden olmasın cnm azimli olursanKizlar bugun 66.0 gördüm cok mutlu oldummm daha cuma günü 66.7 di :) agustosun 10una kadar hedefim 63.5 tutarmi dersiniz?
Günaydın cnm toparlarsın senGunaydin:) kahvalti
2 h.yumurta, zeytin peynir ve domates, siyah çay.
55'i ucundan görmüşken yine 56'nin üzerine çıkmak hiç iyi olmadı. Bugün kesinlikle toparlamaliyim.
nerelerdesin özledik seni daha aktif olsan keşked
duzeltirsin sen canim
bir kac gune daha aktif olurum canlar bu aralar inanin misadir geliyor misafire gidiyiz derken işler firsat yok ama gelicem size destek olmaya birakirmiyim sizlerinerelerdesin özledik seni daha aktif olsan keşke
Bekliyoruz cnmbir kac gune daha aktif olurum canlar bu aralar inanin misadir geliyor misafire gidiyiz derken işler firsat yok ama gelicem size destek olmaya birakirmiyim sizleri
Öğleden sonra yine dışarı çıktık yaklaşık 10 bin adım oldu
Ama bir starbax caffe ictim bi küçük dondurma
Aksamasa kendim cevizli etsiz çiğköfte yaptım ondan yedim marulla 6 veya 7 sıkım
Kizlar bugun 66.0 gördüm cok mutlu oldummm daha cuma günü 66.7 di :) agustosun 10una kadar hedefim 63.5 tutarmi dersiniz?
Günaydın
Utancımdan kilo bildirimi yapmicaktım ama herkes gibi yazacam.
Cuma 55,8
Pztesi 57,4
Fark +1,6
günaydın kızlar kahvalti bir dilim kızarmış ekmek üzerine peynir sürdüm. yanında kakaolu süt bu cumartesi pazarıda ilk defa sakın az yiyerek geçirdim