- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
Sana da afiyet olsun olur oyle arada :)Bu saatte 2 sigara böreği ve 1 dilim kek yedim. Yes beybi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da afiyet olsun olur oyle arada :)Bu saatte 2 sigara böreği ve 1 dilim kek yedim. Yes beybi.
ivit :)Sana da afiyet olsun olur oyle arada :)
Oh mis afiyet olsun:)Bende dondurma yidim
Tamam peki :)73,9 bizdeki başlangıç olsun
En azından azimlisin bir Ayda 7 kilo verebildiğine göre sen bunu yapabilirsin benceya vallahi salağım ben 1 ayda 7 kiloyu takır takır verdim şimdi bir ileri iki geri.bu ay bana çok uğursuz gldi
Tamam sen bilirsin cnmKızlar kilo verenleri tebrik ederiiim :)
Veremeyenler de inşallah gelecek hafta Harika verirler :)
Ben geçen cuma 59.1 dim yazmamışım :)
Bu hafta 58,6
glstn99 canım istersen listeden çıkarabilirsin beni ben ara ara merak edip bakıyorum size
merhaba kızlar.sade kahvemi içiyorum evi toparladım pazar alışverişi bitti şükür.kızlar dün kuafördeydim akşama kadar uzun sürdü.ombre yaptım efsane olduuözüme döndüm bana sarı yakışıyor yabugün kendime bir reset attım inşallahh hedefe ulaşana kadar durmak yok
Hayırlı olsun canım ne güzel :)merhaba kızlar.sade kahvemi içiyorum evi toparladım pazar alışverişi bitti şükür.kızlar dün kuafördeydim akşama kadar uzun sürdü.ombre yaptım efsane olduuözüme döndüm bana sarı yakışıyor yabugün kendime bir reset attım inşallahh hedefe ulaşana kadar durmak yok
Öğlen yemeğinde 4 köfte yedim yanında tuzsuz salata :)