- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
bazen öyle oluyor cnm sıkma canını takılıp kalıyosun işte burda bırakmamak gerekiyorya vallahi salağım ben 1 ayda 7 kiloyu takır takır verdim şimdi bir ileri iki geri.bu ay bana çok uğursuz gldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen öyle oluyor cnm sıkma canını takılıp kalıyosun işte burda bırakmamak gerekiyorya vallahi salağım ben 1 ayda 7 kiloyu takır takır verdim şimdi bir ileri iki geri.bu ay bana çok uğursuz gldi
Başlangıç 76.6 şuan 73.9cnm bugün tartı günü tam olarak kaç kilosun listeye eklicem
73,9 bizdeki başlangıç olsunBaşlangıç 76.6 şuan 73.9
Gunaydin kizlar cok giremedim su siralar sinava calismaktan.
Az once 53.8 ciktim ama inanamadim daha dun 55.1 cikmistim odem falan mi attim acaba
Bu arada şuan 64.0 kiloyum ve nişanlandim darisi bekar arkadaşlarimin başina inşalah herkes icin hayirliai olsun
geçen hafta : 104,7
bu hafta : 102,4
fark : 2,3
süper gidiyorsunTeşekkür ederim canım
Ya canım ne ödemi ilik suyudur o 1.70 boya göre çok fazla zayifladin karışmak gibi olmasın ama..Gunaydin kizlar cok giremedim su siralar sinava calismaktan.
Az once 53.8 ciktim ama inanamadim daha dun 55.1 cikmistim odem falan mi attim acaba
Tebrikler:)geçen hafta : 104,7
bu hafta : 102,4
fark : 2,3
Keşke yeseydin hafif biseyler cnm bende yarim tavuk tantuni yedim birazcık üzümle benim regl de yakın onun şişliği var o olmasa daha fazla eksi cikardimKahvaltıyı saat 11de yapmıştım. Ondan sonra hicbisey yiyemedim. Misafirler gelecek hazırlık yaptım. Bu saat olmuş hala yoklar :/
Kız ne ödülü ne devamı delirtecenmi bizi off için şişti valla bu kız yüzündenKizlar bugun hem dogum gunu hem ananemlerin evlilik yildonumu vardi ve uzun zaman sonra ilk defa hamurisi ve pasta yedim ve cok abarttim bu benim odul gunum olsun yarin kaldigim yerden devam edicem insallah
Afiyet olsun canımKizlar bugun hem dogum gunu hem ananemlerin evlilik yildonumu vardi ve uzun zaman sonra ilk defa hamurisi ve pasta yedim ve cok abarttim bu benim odul gunum olsun yarin kaldigim yerden devam edicem insallah