- 14 Aralık 2017
- 2.502
- 4.534
- 46
Merhaba cnm hoş geldin naptin nasilsinselam kizlar glstn99 uzun zamandir yoktum telofonumda sorun vardi hayatimda da degisik şeyler oldu giremedim herkes cok guzel kilo vermiş ve yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm hoş geldin naptin nasilsinselam kizlar glstn99 uzun zamandir yoktum telofonumda sorun vardi hayatimda da degisik şeyler oldu giremedim herkes cok guzel kilo vermiş ve yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
Aaa çok sevindim hem kilo vermişsin hemde nişanlamışsın mutluluklar dilerim cnmBu arada şuan 64.0 kiloyum ve nişanlandim darisi bekar arkadaşlarimin başina inşalah herkes icin hayirliai olsun
Bu arada şuan 64.0 kiloyum ve nişanlandim darisi bekar arkadaşlarimin başina inşalah herkes icin hayirliai olsun
Gunaydin sabah bir tane seftali yedim. Isyerine gelince nescafe yaninda bir browni
Kilo bildirimi
Gecen hafta 59
Bu hafta 58 geldim.
vuuuuuSelam
55.8
Tam olarak haftalik hedefimi tutturdum. Geçen cuma 56.8 olmam gerekiyordu. Bu cuma da 55.8 52'ye son 3vuuuuu
Biraz kalorili yemiş olabilirsin bir kaç gün olsun gider bu azimle devam edebilirsin bence hiç üzülme moral bozmak yok:)kızlar beni bir tokatlayın yaaa
ya vallahi salağım ben 1 ayda 7 kiloyu takır takır verdim şimdi bir ileri iki geri.bu ay bana çok uğursuz gldiBiraz kalorili yemiş olabilirsin bir kaç gün olsun gider bu azimle devam edebilirsin bence hiç üzülme moral bozmak yok:)
cnm bugün tartı günü tam olarak kaç kilosun listeye eklicemKahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 çeri domates 3 zeytin bir dilim kepek ekmeği 3 dal maydonoz 2 kuru kayısı şekersiz çay
Öğle yemeğinde tam tahıllı gevrek light süt ile
Akşam çorba bir kase
Gece yatmadan bir meyve incir olur muhtemelen