- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Aman o kadar pasta diliminden birşey olmaz afiyet olsunkızlar gelelim doğum günümde yedklerime
sabah kahvaltım gayet normal bi dilim ekmek bi dilim sucuk biraz elma dilim patates peynir domates çay
snra öğlen gibi kardeşlerim pasta aldı geldi yarım dilim pasta
snra saat 5 gibi görümcemler geldi yarım dilim pasta
ettimi bi dilim
akşam yemeği eşimle dışarı çıktık.
4 kalamar bi çupra biraz meze 3 dilim ekmekve 3 duble rakı atmış olabilirim
ve kapanış kalpli bi dilim pasta
dün cozuttum yani anlayacagınız..
ama harika bi doğum günüydü sevilmek çok güzel
bugun normale döndüm çayıımı içtim inşallah birazdan rakıdan eser bırakmıcak çay
saol canım pasta rakı ama pişman değilimAman o kadar pasta diliminden birşey olmaz afiyet olsunbu arada nice nice sağlıklı güzel yıllara
Benim işe dönmüş sıvı diyeti yap 10 gün sonracığıma kendimi frenleyemedim 2 tabak dolusu yedimsaol canım pasta rakı ama pişman değilim
saol canım çok tesekkür ederim :)
hahahahahaBenim işe dönmüş sıvı diyeti yap 10 gün sonracığıma kendimi frenleyemedim 2 tabak dolusu yedim2 saat sonra şiddetli karın ağrısı 4 saat içinde dayanılmaz bel sırt karın omuzda dahil oldu hastanelik oldum rezil olmamak adına söyleyemedim sadece burda itiraf ediyorum tüm bunlara rağmen gr pişmanlkk yok homini gırtlağım itiraf ediyorummm bu yanımızda benziyor bak sabırsızlıkdan sonra pişman olmama
cocuk var mi peki calisirken mi diyet yapicaksin..Boy 1,70 kilo 71,4 bu sabah tartıldım.. 62 - 63 olsam diyorumm ama tatlıya hiç dayanamıyorum . siz neler yapıyorsunuz hiç kaçamaklarınız oluyor mu ? spor destekli mi yapıyorsunuz ?
hos geldin en zayifimizsin
.ben yapamadim pek 78 im hala...boşa kurek cektim uzun zamandir..kacamak yaptim...ama artik asla..diyetisyene bugun basladim sabah..9gun sonra kontrol var..
yogurt salata nohut sebze yesil mercimek baharat kuru meyve yumurta agirlikli...bol su ve 60 dakika yurume istiyor mutlaka..
et ve ekmek hic vermedi ilk etapta..
cocuk var mi peki calisirken mi diyet yapicaksin..
diyetisyenle daha kontrollu devam edersin aslında ben de başlamak istiyorum ama ev ve iş temposundan fırsat yaratamıyorum ...
ben de 9 -5 calisiyorum 2 cocukla zor gercekten diyet de...
diyetisyene vaktim yoktu ama bir de bunu denemek zorundayim :)
6 agustos tarti gunum orada olacak bakalim..
aksama ne yediysem yazarim..
evet 8-5 çalıyorum + 2 çocuk ( 5 yaş ve 9 aylık ) İkinciye hamile kaldığımda 66 kilo idim doğum sonrası 5 kilom kaldı ve inatla veremiyorum .
Hoşgeldin canım sende konu sahibesi olarak ben bile diyeti biraz boşlamış ve tatlı krizleri gelmş durumdayımakşama zeytinyağlı bir şeyler yemeyi planlıyorum ben de yazarım artık . saat 3 ve 5 arası resmen çikolata krizim geliyor bunun önüne nasıl geçicem bilmiyorum . tarcınlı süt , kuru kayısı filan denedim ama yokkk illa çikolata olacak
Hoşgeldin canım sende konu sahibesi olarak ben bile diyeti biraz boşlamış ve tatlı krizleri gelmş durumdayım
en zayıf sensin aramzda bide iki çocuk var bravo.
oda acıktırıo beni bide yarn adet günüm canm hep tatlı çekioHoşbuldumm :) Evlendiğimde 59 kiloydum ve nasıl üzülüyordum böyle kilolu evlenilir mi diye . şimdi 63 leri görsem nasıl sevinicem diyorum. şuan bir şey yememek için şekersiz sakız çiğniyorum ki hiç sevmem :))) en azından oyalıyor tavsiye ederim
tablo yapamadik biz denedik ama..Benim 78 di baslangicim...6 agustosta yazicam diyetisyen bakinca..Kızlar başarılar dilerim.Güncel kilolarınız ilk sayfada yok. Nereden takip edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?