• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

kızlar gelelim doğum günümde yedklerime :skandal:
sabah kahvaltım gayet normal bi dilim ekmek bi dilim sucuk biraz elma dilim patates peynir domates çay

snra öğlen gibi kardeşlerim pasta aldı geldi yarım dilim pasta :kızgın:

snra saat 5 gibi görümcemler geldi yarım dilim pasta :kızgın:
ettimi bi dilim :skandal:
akşam yemeği eşimle dışarı çıktık.
4 kalamar bi çupra biraz meze 3 dilim ekmek :oha: ve 3 duble rakı atmış olabilirim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ve kapanış kalpli bi dilim pasta :KK70:
dün cozuttum yani anlayacagınız..
ama harika bi doğum günüydü sevilmek çok güzel :21:
bugun normale döndüm çayıımı içtim inşallah birazdan rakıdan eser bırakmıcak çay :KK70: :KK70:
Aman o kadar pasta diliminden birşey olmaz afiyet olsun:kk77:bu arada nice nice sağlıklı güzel yıllara:KK31:

Bugünkü saçma menüm:kk77:
Sabah
Beyaz peynir
4-5 siyah zeytin
1 dilim buğday ekmeği
Yumurta
3-4 tane küçük pancake:skandal::oops:
Akşam
Izgara balık
Kıymalı kuru fasulye
2 kaşık pilav :oops:bugünlük olmadı farkındayım yarın yeniden başlıyorum:KK71:

saol canım pasta rakı ama pişman değilim :KK70:
saol canım çok tesekkür ederim :)
Benim işe dönmüş sıvı diyeti yap 10 gün sonracığıma kendimi frenleyemedim 2 tabak dolusu yedim:oops:2 saat sonra şiddetli karın ağrısı 4 saat içinde dayanılmaz bel sırt karın omuzda dahil oldu hastanelik oldum rezil olmamak adına söyleyemedim sadece burda itiraf ediyorum:sus:tüm bunlara rağmen gr pişmanlkk yok homini gırtlağım itiraf ediyorummm bu yanımızda benziyor bak sabırsızlıkdan sonra pişman olmama:KK19:

Benim işe dönmüş sıvı diyeti yap 10 gün sonracığıma kendimi frenleyemedim 2 tabak dolusu yedim:oops:2 saat sonra şiddetli karın ağrısı 4 saat içinde dayanılmaz bel sırt karın omuzda dahil oldu hastanelik oldum rezil olmamak adına söyleyemedim sadece burda itiraf ediyorum:sus:tüm bunlara rağmen gr pişmanlkk yok homini gırtlağım itiraf ediyorummm bu yanımızda benziyor bak sabırsızlıkdan sonra pişman olmama:KK19:
hahahahaha :D :D :D
sıvı diyeti yapma bidaha :D

kızlar selam yarın diyetisyen randevum var cok övulen biri yaşam koçu gibiymis acayip motive ediyormuş hatta..Yağ oranıma da baksın..testlerim normal çıktı çinko verdi sadece doktor..Tiroid yokmus cok sukur...
yarin yazarim gelismeleri listemi falan..3ay gidicem bu kadına...pazartesi de işe basliyorum iznim bitti bakalim orda da azimle uygulicam insallah..Ilk kez gidicem motive olmak icin ise yarar umarim..

Merhaba kızlar ,
Kurban bayramına kadar 8 kilo vermem lazım diye kendi kendime diyet günlüklerinden dolanırken burda buldum kendimi ve hemen üye oldum :) sizinle devam edebilir miyimmmm ?

Boy 1,70 kilo 71,4 bu sabah tartıldım.. 62 - 63 olsam diyorumm ama tatlıya hiç dayanamıyorum . siz neler yapıyorsunuz hiç kaçamaklarınız oluyor mu ? spor destekli mi yapıyorsunuz ?

hos geldin en zayifimizsin
.ben yapamadim pek 78 im hala...boşa kurek cektim uzun zamandir..kacamak yaptim...ama artik asla..diyetisyene bugun basladim sabah..9gun sonra kontrol var..
yogurt salata nohut sebze yesil mercimek baharat kuru meyve yumurta agirlikli...bol su ve 60 dakika yurume istiyor mutlaka..
et ve ekmek hic vermedi ilk etapta..

hos geldin en zayifimizsin
.ben yapamadim pek 78 im hala...boşa kurek cektim uzun zamandir..kacamak yaptim...ama artik asla..diyetisyene bugun basladim sabah..9gun sonra kontrol var..
yogurt salata nohut sebze yesil mercimek baharat kuru meyve yumurta agirlikli...bol su ve 60 dakika yurume istiyor mutlaka..
et ve ekmek hic vermedi ilk etapta..

diyetisyenle daha kontrollu devam edersin aslında ben de başlamak istiyorum ama ev ve iş temposundan fırsat yaratamıyorum ...

cocuk var mi peki calisirken mi diyet yapicaksin..

evet 8-5 çalıyorum + 2 çocuk ( 5 yaş ve 9 aylık ) İkinciye hamile kaldığımda 66 kilo idim doğum sonrası 5 kilom kaldı ve inatla veremiyorum .

sabah kalvaltısı ,
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates + salatalık + az yağlı beyaz peynir (küçük bir parça)

ara 3 kayısı

yine bir ara nescafe şekersiz

öğle yemeğine çıkmayıp bir dilim kek ve süt içmeyi düşünüyorum.

diyetisyenle daha kontrollu devam edersin aslında ben de başlamak istiyorum ama ev ve iş temposundan fırsat yaratamıyorum ...
ben de 9 -5 calisiyorum 2 cocukla zor gercekten diyet de...
diyetisyene vaktim yoktu ama bir de bunu denemek zorundayim :)
6 agustos tarti gunum orada olacak bakalim..
aksama ne yediysem yazarim..

evet 8-5 çalıyorum + 2 çocuk ( 5 yaş ve 9 aylık ) İkinciye hamile kaldığımda 66 kilo idim doğum sonrası 5 kilom kaldı ve inatla veremiyorum .

akşama zeytinyağlı bir şeyler yemeyi planlıyorum ben de yazarım artık . saat 3 ve 5 arası resmen çikolata krizim geliyor bunun önüne nasıl geçicem bilmiyorum . tarcınlı süt , kuru kayısı filan denedim ama yokkk illa çikolata olacak :(

akşama zeytinyağlı bir şeyler yemeyi planlıyorum ben de yazarım artık . saat 3 ve 5 arası resmen çikolata krizim geliyor bunun önüne nasıl geçicem bilmiyorum . tarcınlı süt , kuru kayısı filan denedim ama yokkk illa çikolata olacak :KK43:
Hoşgeldin canım sende konu sahibesi olarak ben bile diyeti biraz boşlamış ve tatlı krizleri gelmş durumdayım :(
en zayıf sensin aramzda bide iki çocuk var bravo.

Hoşgeldin canım sende konu sahibesi olarak ben bile diyeti biraz boşlamış ve tatlı krizleri gelmş durumdayım :KK43:
en zayıf sensin aramzda bide iki çocuk var bravo.

Hoşbuldumm :) Evlendiğimde 59 kiloydum ve nasıl üzülüyordum böyle kilolu evlenilir mi diye . şimdi 63 leri görsem nasıl sevinicem diyorum. şuan bir şey yememek için şekersiz sakız çiğniyorum ki hiç sevmem :))) en azından oyalıyor tavsiye ederim

Hoşbuldumm :) Evlendiğimde 59 kiloydum ve nasıl üzülüyordum böyle kilolu evlenilir mi diye . şimdi 63 leri görsem nasıl sevinicem diyorum. şuan bir şey yememek için şekersiz sakız çiğniyorum ki hiç sevmem :))) en azından oyalıyor tavsiye ederim
oda acıktırıo beni bide yarn adet günüm canm hep tatlı çekio :D

Günaydın ,

Akşam zeytinyağlı taze fasulye ve salata yedim ama akşam maden suyu ve havuçlu tarçınlı kek yedim keki yetmeseydim iyiydi :( neyse sağlık olsun bugun yine kahvaltıda
Omlet
Domates salatalık
Peynir
Çay
Öğle meyve yemeyi planlıyorum seftalı ve armut
Akşama ızgara köfte ve salata

Back