• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

benim sabah 1 yumurta 3 parca karpuz peynir

oglen mercimek corbasi ekmek 1 dilim
aci biber tursu
aksam pilav ve turlu cacik ..Aksami iyi yedim nedendir bilinmez :(
telafisini yarin yaparim..Yarin tum gun ac gezerim aksam dogumgunu kutlicaz malum..

kızlar nerdesınızzzz bnm dun yedklerm
sabah karpuz peynr 1 dlm ekmek zeytın
öğlen mercmk çorbası patasli tavuk yemeği
ara kiraz armut
akşam bir dilim ekmek peynr zeytın karpz
spor 1 saat yürüyüş
su 4 4.5 lt vardır :)))

kızlar nerdesınızzzz bnm dun yedklerm
sabah karpuz peynr 1 dlm ekmek zeytın
öğlen mercmk çorbası patasli tavuk yemeği
ara kiraz armut
akşam bir dilim ekmek peynr zeytın karpz
spor 1 saat yürüyüş
su 4 4.5 lt vardır :)))
canim dun aç gezdim canim aksam 1 dilim pasta ve 1 dolma yedim dogumgununde..

Bugun karpuz peynir
bulgur pilavi yogurt oglen
aksam da sut nesfit ceviz..

Bugun yedklerim
Sabah bi dilim ekmek 1 dilim kaşar karpuz zeytin çay
Öğlen türlü yemeği 2 kasık bulgur yoğurt mercimek çorbası
Ara form bisküvi ayran
Akşam nesfit ve süt
Spor 45 dk yürüyüş :)
Su 4 lt :)

BUGÜN :
sabah : 2 salatalık 1 bardak siyah çay
öğlen : 1 tas çorba
Öğleden sonra 2 gibi : türk kahvesi + bir top dondurma
akşam: bulgur pilavı +ayran
akşam 8 : siyah çay+ 1 kakolu bisküvi

DÜN :
sabah: 1 çay + 1 salatalık
öğlen : türk kahvesi + cipsi
akşam : bulgur pilavı +yoğurt
gece 4 : 1 bardak kola

:)))

benim diyet gibi diyet bence dünyada yok hanımlar ya ama cidden böyle geçiyor her günüm... bazen bulgur makarnayla yer değiştiriyor o kadar :D
1 hafta bulgur 1 hafta makarna gibi :D

Kızzzzlaaaarrr nasılsın bakayım iyi gidiyormu diyetiniz kaçamaklar devammı :olamaz:evet 2 gündür yoktum şiddetli karın ağrısıyla gittim hastaneye o nasıl ağrıydı öyle iç organlarım dışarı çıkacakdı sanki bel boyun ağrısı falaket birşeydi enfeksiyon dedi hastane serum yedim tekrar 78 olmuşum:skandal:neyse sağlığım yerinde olsun belkide sıvıyla beslendim sonrada katıya direk geçiş yaptım ondan oldu söyleyemedim hastanede:sus: :olamaz:düşünüp duruyorum bugün biraz dinlencem yarın tekrardan başlıcam:spor:

Kızzzzlaaaarrr nasılsın bakayım iyi gidiyormu diyetiniz kaçamaklar devammı :olamaz:evet 2 gündür yoktum şiddetli karın ağrısıyla gittim hastaneye o nasıl ağrıydı öyle iç organlarım dışarı çıkacakdı sanki bel boyun ağrısı falaket birşeydi enfeksiyon dedi hastane serum yedim tekrar 78 olmuşum:skandal:neyse sağlığım yerinde olsun belkide sıvıyla beslendim sonrada katıya direk geçiş yaptım ondan oldu söyleyemedim hastanede:sus: :olamaz:düşünüp duruyorum bugün biraz dinlencem yarın tekrardan başlıcam:spor:
Gecmis olsun savurgancim dikkat et kendine...Saglik olsun onemli olan bugun cumartesi biraz kaçtı porsiyonlar bende ..ben 77 cikiyorum adetim bitti ..ödem gitti belli ki...
bayrama kaldı 30 gün galiba ...
Pazartesi doktora gidicem erimiyorum şiskinlik var..Kan tahlili istiyorum ozellikle tiroid e baktiricam..

Gecmis olsun savurgancim dikkat et kendine...Saglik olsun onemli olan bugun cumartesi biraz kaçtı porsiyonlar bende ..ben 77 cikiyorum adetim bitti ..ödem gitti belli ki...
bayrama kaldı 30 gün galiba ...
Pazartesi doktora gidicem erimiyorum şiskinlik var..Kan tahlili istiyorum ozellikle tiroid e baktiricam..
Kuzum bnde troidbaktırmak istiorum diyetisyene başlayacagım zaman testler istemişti sağlık ocagnda yaptrmştm doktor bana ailede troid hastası varmı demişti . Ama baska bişi dmeemişti diyetisyende testlere baknca troid le ilgili bişi dememişti. Sınırda falanmıydım acaba bi baktrmak istiyorum :) ama ben vermişim kg geçen pazar 84.1 cıkıodum bugun 82,8 :))) 1 kilo 300 gram:)

Canım cok geçmiş olsun bende okurken sovı diyetindenmi oldu acaaba dedim kendi kendime sende öyle yazmışsın dikkat et kendine önce sağlık:)

BUGÜN :
sabah : 2 salatalık 1 bardak siyah çay
öğlen : 1 tas çorba
Öğleden sonra 2 gibi : türk kahvesi + bir top dondurma
akşam: bulgur pilavı +ayran
akşam 8 : siyah çay+ 1 kakolu bisküvi

DÜN :
sabah: 1 çay + 1 salatalık
öğlen : türk kahvesi + cipsi
akşam : bulgur pilavı +yoğurt
gece 4 : 1 bardak kola

:)))

benim diyet gibi diyet bence dünyada yok hanımlar ya ama cidden böyle geçiyor her günüm... bazen bulgur makarnayla yer değiştiriyor o kadar :KK70:
1 hafta bulgur 1 hafta makarna gibi :KK70:
Sizin diyet bi tuhaf :D sabah nrdeyse hiçbhişi yok akşam bi dünya:D kilo veriyomusunuz böyle veriliyosa bizde yapak:D

Kızlar dün girip yediklerimi yazamadım gece 12 ye kdr misafirlerim vardı.
Dün sabah 9 da kalktım gece 12 ye kdr anca 2 saat oturmuşumdr :)
Sabah kahvaltı bi dilim ekmek bi dilim sucuk peynir donates salatalık çay
Sonra çılgınlar gibi ev temizliği:)
Saat 3,30 gibi yemeği fırına verdim o arada 30 dk koşu bandnda yürüdüm
Akşam yemeği 1 tabak fırında patates köfte bi kase cacık 1,5 dilim çavdar ekneği

Snra görümcelerim geldi onlara kek dondurma poğaça fln çıkardm bn yenedim tabi:)
Bu sabah tartıldım 82,8 bay bay 1,3 kg:)
Bugun doğum gunum bakalım pasta alan olcakmı :D

Akşam yemeği 1 tabak fırında patates köfte bi kase cacık 1,5 dilim çavdar ekneği

Snra görümcelerim geldi onlara kek dondurma poğaça fln çıkardm bn yenedim tabi:)
Bugun doğum gunum bakalım pasta alan olcakmı :KK70:
Nice yaslara gamzeli :) pasta alan çıkar elbet..Yengec burcusun demek ne guzel ..

Süpersin tebrikler:KK9::KK9:

Alan olmazsa posta koy kız:confused:benim doğum günü sabahı herkesleri bekledim ararlar diye bekledim bekledimmmmm:cry:kimse aramadı tüm ailemi aradım bundan sonra kimse beni aramasın siz nasıl ailesiniz vefasız terbiyesizler :KK47:dedim kapattım yüzlerine sonra bunlar arar ben açmam çok zevkliydi heeeee:KK70::KK70:meğersem video bile hazırtlatmış annem uyuyordur o akşama canlı yayın yapar gösteririz demiş ayyy bide rezil olduğumla kaldım :KK23:ama kabul etcek tipim yok asla kabul etmedim sabırsız davrandığımı:KK53:

Alan olmazsa posta koy kız:confused:benim doğum günü sabahı herkesleri bekledim ararlar diye bekledim bekledimmmmm:cry:kimse aramadı tüm ailemi aradım bundan sonra kimse beni aramasın siz nasıl ailesiniz vefasız terbiyesizler :KK47:dedim kapattım yüzlerine sonra bunlar arar ben açmam çok zevkliydi heeeee:KK70::KK70:meğersem video bile hazırtlatmış annem uyuyordur o akşama canlı yayın yapar gösteririz demiş ayyy bide rezil olduğumla kaldım :KK23:ama kabul etcek tipim yok asla kabul etmedim sabırsız davrandığımı:KK53:
Yemin ediyorm aynı ben :D
dün sabah kalktım eşim çalışıodu annemin evide iki sokak arkada. annem köydeydi ama halam kızkardeşlerim fln evdeydi geceden eşime dedm kesn onlar bni sabah kahvaltya çağırırlar dedim :D
snra kakltm 9 da sallanıyorm bekliyorm fln dedm hadi çağrmıcaklar bn kendime hazırliyim demekki eniştem evde halam çağırmadı kızlarıda demekki dedim. snra 11 gibi kahvaltı yapıordum beni aradılar bi baktm kendileri kahvaltı yapıolar :(
snra böle soğuk soğuk hı hı fln öle konuştum.
snra daradan bi saat fln geçti duşa girdim çıktım tel çalıp duuruo kutlamak için arayanlar vs. giyinemedim
snra kapı çaldı delikten baktm kardeşlerm açtım öle meğersem ellerinde pasta video açık halamlar fln orda yakalandm bornozla bi yandan ağlıom bi yandan bornozla oramı buramı kapıom :D :D
cok güzeldi eşimde dio çok çok sabırsızsın dio istiyosunki senin doğum günü sabahında kimse baska bişey düşünmesin dio :D :D

kızlar gelelim doğum günümde yedklerime :skandal:
sabah kahvaltım gayet normal bi dilim ekmek bi dilim sucuk biraz elma dilim patates peynir domates çay

snra öğlen gibi kardeşlerim pasta aldı geldi yarım dilim pasta :kızgın:

snra saat 5 gibi görümcemler geldi yarım dilim pasta :kızgın:
ettimi bi dilim :skandal:
akşam yemeği eşimle dışarı çıktık.
4 kalamar bi çupra biraz meze 3 dilim ekmek :oha: ve 3 duble rakı atmış olabilirim :D :D :D :D
ve kapanış kalpli bi dilim pasta :D
dün cozuttum yani anlayacagınız..
ama harika bi doğum günüydü sevilmek çok güzel :21:
bugun normale döndüm çayıımı içtim inşallah birazdan rakıdan eser bırakmıcak çay :D :D

Back