• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

kizlar sesiniz sedaniz yok..Nerdesiniz bakalim bayrama kaldi 20 gün :)
diyetisyenin verdigi diyette 3.gun bitti..
genelde sabah salatalik yunurta vat veya peynir daima yesiilik..
oglenleri bugday ve yesil mercimek yogurt karisimi..
aksam mutlaka salata ve 8kasik.sebze..
ara ogun 2 kayisi
2 incir
hepsi bu ...ekmek yağ vb yok..
ilginctir cok aç degilim..
6agustoa ne cikicam merak ediyorum..
50 dakika da yuruyorum koşu bandinda..

senim gibi kofte salata
kofte balik
denedim olmadi zayiflayamadim hic ben..
simdi 10gun hic et vermedi ekmek de yok..Yemekler de yagsiz salcasiz pisiyor..

senim gibi kofte salata
kofte balik
denedim olmadi zayiflayamadim hic ben..
simdi 10gun hic et vermedi ekmek de yok..Yemekler de yagsiz salcasiz pisiyor..
Aman bu listedende insanın isteği biter gerçekden kısıtlı listeler belirli bir süre sonra insanı bıktırıp daha fazla almasına sebeb oluyor bende 86.900 neydim tam hatırlamıyorum en son tek öğünle bir haftada 80 düştüm herşeyide yemiştim ama öğlen yiyordum şimdi tekrar başladım biara 79 çıkdım bu sabah tekrar 78 olmuşum 2 gündür tek öğünle duruyorum ama dediğim gibi istediğimi yiyorum aşırıya kaçmadan :KK66:bakalım bayrama kadar ne kadar vercem:KK39:

Aman bu listedende insanın isteği biter gerçekden kısıtlı listeler belirli bir süre sonra insanı bıktırıp daha fazla almasına sebeb oluyor bende 86.900 neydim tam hatırlamıyorum en son tek öğünle bir haftada 80 düştüm herşeyide yemiştim ama öğlen yiyordum şimdi tekrar başladım biara 79 çıkdım bu sabah tekrar 78 olmuşum 2 gündür tek öğünle duruyorum ama dediğim gibi istediğimi yiyorum aşırıya kaçmadan :KK66:bakalım bayrama kadar ne kadar vercem:KK39:
kac kilo olmak hedefin su an bayramda?
ben 74e raziyim bayramda sahsen :) benim diyet listelerim 10 gunde bir degisecekmis...Sabirla bekliyorum..6 agustosta bakicam insallah kilo.kaybim iyi olur da devam ederim yoksa motive olmak zorlasiyor..

Günaydınn , Haftonu fena geçmedi ama dün malesef bir arkadaş toplantısında börek tatlı kısır hepsinden yedim eve gelince bir ağlayasım geldi ya neden tutamıyorum şu çenemiii acaba :( Bu sabah bir bardak süt ve bir dilim kek yedim . öğlen sadece yoğurt ve meyve akşam da sebze inşallah diyorum :(

neden yapamıyorsun ?
bilmiyorum kendimde hiç bir şey yapmaya enerji bulamıyoırum. iş yerinde bile ayakta uyuyorum şuan.
spor diyet çalışmak hiç bişeye enerjim yok gibi:(
d vitaminim cok düşük çıktı diyetisyenin istediği testlerde. omu bni böyle güçsüz bırakıyor bilmiyorum öğlen molasında hastaneye gidip testlerimi gösterip ilaç yazdırmayı planlıyorum o kdr halsizimki

bilmiyorum kendimde hiç bir şey yapmaya enerji bulamıyoırum. iş yerinde bile ayakta uyuyorum şuan.
spor diyet çalışmak hiç bişeye enerjim yok gibi:KK43:
d vitaminim cok düşük çıktı diyetisyenin istediği testlerde. omu bni böyle güçsüz bırakıyor bilmiyorum öğlen molasında hastaneye gidip testlerimi gösterip ilaç yazdırmayı planlıyorum o kdr halsizimki

vitamin eksikliğinden o zamaan :( oof insanın enerjisi olmayınca gerçekten her şey çok zor hep bir bitsede gitsek modunda oluyo

kizlar sesiniz sedaniz yok..Nerdesiniz bakalim bayrama kaldi 20 gün :)
diyetisyenin verdigi diyette 3.gun bitti..
genelde sabah salatalik yunurta vat veya peynir daima yesiilik..
oglenleri bugday ve yesil mercimek yogurt karisimi..
aksam mutlaka salata ve 8kasik.sebze..
ara ogun 2 kayisi
2 incir
hepsi bu ...ekmek yağ vb yok..
ilginctir cok aç degilim..
6agustoa ne cikicam merak ediyorum..
50 dakika da yuruyorum koşu bandinda..

Bu liste ile devam edersen güzel bir kilo kaybın olur bence :nazar:En Büyük TÜRKİYE

kac kilo olmak hedefin su an bayramda?
ben 74e raziyim bayramda sahsen :) benim diyet listelerim 10 gunde bir degisecekmis...Sabirla bekliyorum..6 agustosta bakicam insallah kilo.kaybim iyi olur da devam ederim yoksa motive olmak zorlasiyor..
76 kilo olsam razıyım sonra türkiyeye gidip vaserliposuction olmak istiyorum annemle kardeşlerim çok karşı çıkıyor yok ölen oluyormuş yok benim zaten kan hastalığım varmış:ukala::ukala: bir sürü tantana mide ameliyatı burda sordum kesinlikle yapmıyorlar bu kiloyla bende lipo yaptırmak istiyorum doktorla görüştüm türkiyede gelde aileme anlat refakatçi lazım yanımda söylemesem kim durcak yanımda bakalım ikna edebilirsem olucam:21:

spor diyet çalışmak hiç bişeye enerjim yok gibi:KK43:
Benimde düşük normal seviyesinden bile düşük ve çoçukluğumdan beri anemi hastasıyım demirim sürekli düşük şiddetli başağrım oluyor 2 gün iyiysem 5 gün kesintisiz başağrım var miğren dendi ayağımda ağrı olsa en az 6 ay sürekli ağrıyor kemiklerimden kaynaklanıyormuş vitamin d eksikliğinden zaman zaman çok bitkin halsiz oluyorum elim kolum kalkmıyor

Günaydınn , Haftonu fena geçmedi ama dün malesef bir arkadaş toplantısında börek tatlı kısır hepsinden yedim eve gelince bir ağlayasım geldi ya neden tutamıyorum şu çenemiii acaba :KK43: Bu sabah bir bardak süt ve bir dilim kek yedim . öğlen sadece yoğurt ve meyve akşam da sebze inşallah diyorum :KK43:
kek yeme tatlim yaaa :)) ya da yediysen 1 saat yüru..

76 kilo olsam razıyım sonra türkiyeye gidip vaserliposuction olmak istiyorum annemle kardeşlerim çok karşı çıkıyor yok ölen oluyormuş yok benim zaten kan hastalığım varmış:ukala::ukala: bir sürü tantana mide ameliyatı burda sordum kesinlikle yapmıyorlar bu kiloyla bende lipo yaptırmak istiyorum doktorla görüştüm türkiyede gelde aileme anlat refakatçi lazım yanımda söylemesem kim durcak yanımda bakalım ikna edebilirsem olucam:21:
ucretli bayan ayarla mesela..Iyice arastir ama dedigin seyi ben bilmiyorum..

kızlar naber ne durumdasiniz bakim bugun diyetisyene kontrole gidiyorum 10 gunde kac kilo verdim acaba ? meraktan öluyorum :)
Bayrama kaldı 2 hafta..

Benimde düşük normal seviyesinden bile düşük ve çoçukluğumdan beri anemi hastasıyım demirim sürekli düşük şiddetli başağrım oluyor 2 gün iyiysem 5 gün kesintisiz başağrım var miğren dendi ayağımda ağrı olsa en az 6 ay sürekli ağrıyor kemiklerimden kaynaklanıyormuş vitamin d eksikliğinden zaman zaman çok bitkin halsiz oluyorum elim kolum kalkmıyor
ne durumdasinn savurgancim

Back