Hedef Kurban Bayramına Kadar - 10 :)

Hahahaha benim halam kepek ekmeği yiodu diyet yapıyodu 1 ekmek yiyerek D:
ya kuzuum sıcaktan sulu yemek yenmiyoki eşimde bnde kahvaltlık istiyozx hep aslnda dün akşam düşündüm mısır gevreği alıp soğuk sütle yiyebilrim akşamları sizin orda kış olablir ama biz yanıyoruz dün yürüyünce üstümdeki tişörtü sıksam su cıkardı o derece sıcak :) gitsin kilolarrrr

Kızlar çok sıcak sulu yemek yiyemiyorsanız yoğurt içine meyve parçacıkları ve yulaf koyup yiyebilirsiniz
Ben yazın kahvaltı genellikle diyet sütle yulaf pişirip içine meyve parçacıkları koyup yerdim kiloda verirdim
Bugünde bitti menüm
Sabah
Kahvaltı yapamadığımdan 1bardak taze sıkılmış karışık meyve suyu
Saat 4 de
Kapuska yedim bol acılı
1 kase yoğurt
30 dk yürüyüş

kız sen cok cok az yiyorsun ama yemek bile değil ara öğün gibi

kız sen cok cok az yiyorsun ama yemek bile değil ara öğün gibi
Biliyorum tatlım az olduğunu ama benim yağlar bir yapışmışkiii gitmiyorrrr gitmiyorrrr tüm testleri yaptırdım herşey normal çıkdı ama nAsıl bir bedense kilo çok zor veriyorum sizin kadar yesem ben ayuuu gibi olurum iş yerindeki arkadaşlarımda diyor ay sen çok az yiyorsun çokda hareketlisin nasıl kilolusun gerçi versem kolay kolayda almam bide o var en sevdiiiğim yanı burası işte

Hani doktorlar diyoya az yiyince vucut kıtlık var sanıp depoluyomuş öyle olnasın seninde
aman gitsinde bi şekilde önemli olan o
benmde ev sevmediğim verdiğimi geri alıyorm hemde çok çok kolay bi şeklde

Savurgan gercekten az yiyor ve kacamaksiz gidiyor..
sabah 4 parca karpuz, ekmek ,peynir 1dilim.ekmek
oglen yok discideydim uyusturunca da dolgu vb yasakti 4 saat
aksam salata balik firin 1 dilim ekmek
2 top dondurma yi da ogleye saydim :)

Kızlar benm bugun yedklerimmmm
Sabah 1 dilim ekmek peynir domates salatalık
Öğlen 1 dilim ekmek fırında patates köfte 2 kasık bulgur
Akşam 1 dilim ekmek menemen karpuz
Spor 45 sk tempolu yürüyüş:)
Bugun annemlere akşam oturmasına gittik bi saat yürüyemedim duş falanda alcam die:)
Ve annemlerde tatlı dondurma vs vardı tadına bile bakmadım:)
Suda 4 lt içmişimdir zorlamıyorum sıcak oldugu için içimden içmek geliyor

Hani doktorlar diyoya az yiyince vucut kıtlık var sanıp depoluyomuş öyle olnasın seninde
aman gitsinde bi şekilde önemli olan o
benmde ev sevmediğim verdiğimi geri alıyorm hemde çok çok kolay bi şeklde
Aman onlarda herşeyi çok biliyoryakında insan fazlalığı var yarısı ölsün diyecekleryok canım benim bünyem böyle diyetisyene gittiğimdede böyle vermişti oda ilk hafta güzel bir liste verip üstüne ben 2 kilo alınca bu neydi gızzzz deyip hemen kısıtlamaya geçti onun verdiği listede aynen şöyleydi
Sabah
Omlet
2-3 zeytin
Domates
Salatalık
İstediğin kadar yeşillik
Öğle
Salata
Çorba
Kesinlikle protein olmayacak
Akşam
Sırf protein olcak
Çok güzel kilo verip harika incelmiştim boğazımı tutamayıp83 den 69 ya düşüp hepsini 6 ayda geri aldım hergün hamburger cips kola eşliğinde

Savurgan gercekten az yiyor ve kacamaksiz gidiyor..
sabah 4 parca karpuz, ekmek ,peynir 1dilim.ekmek
oglen yok discideydim uyusturunca da dolgu vb yasakti 4 saat
aksam salata balik firin 1 dilim ekmek
2 top dondurma yi da ogleye saydim :)
Çok az yiyorum tatlım evet doğru ama işte böyle olmazsa gr veremiyorum bide alma tehlikemde varyalnız kiloda değişiklik yok ama acayip inceldim dahada devam ediyorum nereye gidiyor bu yağlar merak ediyorum sıkılaşmaya başladım herkes şokda özellikle göbeğimde çoooookkk büyük farklar var yan simitlerim çok azdı şimdi tamamen gitti popodada azıcık olsa fark var

ZATen verdiklerimizi almasak süper olacakta :) verince abartmadan herşeyden yesek kiloyu korusak oda yetcek ama işte

ben proteini oglen yiyorum genelde..niye aksam demis acaba faydasi mi var aksam olunca

incelmek de cok guzel bir seyler gitmis iste..birden dusecek kilon bence ..
zayiflayinca 5gun cok dikkat edip az yiyip 2gun hafta sonu kacamak yaparak kiloyu koruruz..Arkadasim mesela günleri var ayda 1 pasta borek harika cesitler 1 gun once bile yemez ki orada rahat yesin..Normalde de 1gun kacirir doyasiya yer ertesi gun 3 lokmayla idare eder..Kilosu sabit 55 ..

valla bnm kuzenim var 3 çocuk sahibi yaşları 16 10 1.5 ve kuzenim hala hiç doğurmamış gibi
baktıgın zaman tatlısınıda yer böreğinide herşeyden ama az:) önemli olan az yemek galibaa

valla bnm kuzenim var 3 çocuk sahibi yaşları 16 10 1.5 ve kuzenim hala hiç doğurmamış gibi
baktıgın zaman tatlısınıda yer böreğinide herşeyden ama az:) önemli olan az yemek galibaa
evet ya boyle yenecek ya da doyasiya yiyeceksin ve 3gun miden yaridolu gezicen aça yakin denge icin..
Biz bir 70 i gorelim de sabirsizlikla bekliyorum cok uzagim ama :) pazar tarti gunum bakalim ne cikacam..

ben proteini oglen yiyorum genelde..niye aksam demis acaba faydasi mi var aksam olunca
Bende anladım tatlım niye öyle verdiğini hiçde sormadım çok ünlü bir diyetisyendi burda avustralyalı iş arkadaşımda ona gitmiş aynı onada öyle vermişoda çok zayıflamıştııı
Bende böyle düşünüyorum artık hamburger cips kola asla istemiyorum bunları yemezsem zaten almıyorum delimiyim neyim niye yiyorsam bu sıvı diyeti adam etti beni

evet ya boyle yenecek ya da doyasiya yiyeceksin ve 3gun miden yaridolu gezicen aça yakin denge icin..
Biz bir 70 i gorelim de sabirsizlikla bekliyorum cok uzagim ama :) pazar tarti gunum bakalim ne cikacam..
Bende 70 bekliyorum kedicik ama çıkkkk gr oynama yok hergün 77.400 hayal kırıklığı yaşatıyor benisanırsam uyku saatlerim düzensiz ondan ne eksik me eksik düşündüm bence uyku gece 1-2 bazen 3-4 arası uyuyorum sonrada öğle 11:30 -12:00 gibi kalkıyorum haftaya erken yatıp erkenden kalkıcam bakalım kilo vercemmi

bir de oyle dene bakalim..Bugun cam sildim spor niyetine ben de :)

Kızlar bugun yedklerim
Sabah bi dilim ekmek iki dilim karpuz peynir zeytin domates salatalık
Öğlen mercimek çorbası bi dilim ekmek yoğurt azcık kızartma makarna vardı almadım
Ara kiraz yarım armut
Akşam tavuk sote salata
Şimdi dışsrdaym eve gidince 1 saat yürüyüş yapcam
Su 4 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…